Oras Optima Style SERVANTKRAN 2611FH

3 795,-
3 036,-

Oras Optima Style Servantkran 2611FH- Krom

Klassisk servantkran med sidehendel og svingbar tut i slank design.
En elegant kran som gir et klassisk uttrykk på baderommet.
Servantkranen gir 6 l/m.

Egenskaper

 • Høyde 239 mm
 • Tilkoblingstype: Fleksible slanger
 • Hendel/hendel type: Ettgrepshendel, Pinnehendel, Varmt/kaldt symbol
 • Tut type: Svingbar tut
 • Farge: Forkrommet
 • Temperaturjusteringer: Temperatur- og mengdebegrenser, Justerbar varmtvannsbegrenser (ettermonterbar)

Vannmengde egenskaper

  Les mer »

  Leveringstid: 1-3 virkedager

  Spesifikasjoner

  Kategori

  Servantbatteri

  Merke

  Oras

  Farge

  Krom

  Varenummer
  4200304

  Anmeldelser

  KJØP DITT NYE ORAS PRODUKT ETTER KATEGORI.

  KJØKKENKRANER

  For de som setter pris på enkle hverdagsøyeblikk. En rekke kraner som har et stilig design som gir komfort og sikkerhet til kjøkkenet.

  SERVANTKRANER

  For de som setter pris på bærekraft. Kraner og dusjer som gjør hverdagen litt enklere uten å gå på bekostning av funksjon og design – laget av de beste, mest holdbare materialene.

  TAKDUSJ

  Takdusj er en dujsløsning som inneholder både blandebatteri og selve dusjen i en løsning. Har du et dusjsett i dag og vil oppdatere dusjen din med en takdusj så har vi gode løsninger for det og.

  DUSJBATTERI OG HÅNDDUSJER

  Dusjbatteri, dusjslanger og hånddusjer leveres i rekke utførelser. Men feks en ny hånddusj så kan man få en helt annen komfort i dusjen.

  MANGLER DU VARMTVANN I DIN FRITIDSBOLIG?

  Vis du har kaldt vann innlagt på hytta og mangler varmtvann på kjøkkenet eller i servanten så har Oras en super løsningen for deg.

  Dette er en komplett pakke som inneholder både krane og varmtvannsbeholder som man enkelt montere under vasken som gir opptil 5 liter pr minutt. Beholderen leveres med stikkkontakt slik at man enkelt kan koble den opp. Leveres enten som kjøkkenkran pakke eller servantkran pakke.

  Beholderen på 5 liter er fabrikkinnstilt til 120° (kan begrenses til 40°-80°). Vannmengde 5 l / min. På grunn av ekspansjon som oppstår ved oppvarming av vann, kan det dryppe vann fra kranens strålesamler. Dette er naturlig og skal ikke forhindres. Det er viktig å være oppmerksom på at vannet som drypper er varmt og kan føre til skolding. Strålesamleren kan ikke byttes ut eller kompletteres med andre komponenter.

  Å lage de smarteste vannopplevelsene for alle, er blitt Oras sin misjon. Med produkter som ikke bare er vakre å se på, men som er tryggere for deg og dine nærmeste, samt miljøet. Dette ved hjelp av smart teknologi og smart produktdesign.

  Oras gjør opplevelsen med vann: smart, praktiske, trygg og bærekraftig, til fordel for mennesker, bedrifter, samfunn og miljø .

  LES MER OM VÅRE ORAS PRODUKTER:

  Sort matt design til bad og kjøkken

  Riktig kran til servanten din

  Inovative løsninger på badet med Oras

  Klassikeren som fortsatt er like populær

  NYHET: COMFORT TERMOSTAT

  Oras har no lansert sin nye og forbedret Oras Comfort termostaten oppnår du rask responstid og maks +/- 1 gradvariasjon i temperaturen som skyldes endringer i trykk eller temperatur på vanntilførselen, også i installasjoner med mindre vannmengde. Med den nye Oras Comfort termostaten er du sikret en komfortabel dusjopplevelse og forbedret skåldebeskyttelse. Et sikkert valg i moderne bærekraftige installasjoner med mindre vannmengder og i installasjoner med trykk og temperaturvariasjoner

  Skoldesperre gjør at sperrehylsen stopper på 38 grader. Krankroppen vil heller aldri bli så varm at det er ubehagelig å komme nær. I tillegg har Oras Nova en EcoFlow-begrenser som gjør at du kan begrense vannforbruket, samtidig få en god dusjopplevelse.

   

  Å varme opp vannet til en behagelig dusjtemperatur koster minst dobbelt så mye som selve vannet. Derfor kan lange, varme dusjer hver dag fort føre til høyere regninger. Kostnaden for daglige dusjer for en husstand på fire personer kan komme på over 40.000 kroner i året!