Våre kjøpsbetingelser

Betaling og levering

Kjøpsinformasjonen under er forbeholdt kjøp i nettbutikken

·         Sendinger kun til Norge

·         Raskt svar på mail, Facebook og telefon på dagtid

·         Returfrakt betales av kunden

·         Garanti for sikker betaling – velg mellom kortbetaling eller Klarna Faktura

·         Gebyr på kr. 300,- påløper dersom varen ligger lenger enn 14 dager på Posten

·         Det er 18 års aldersgrense for å handle på www.tempevvs.no

Disse betingelsene gjelder for alt salg fra tempevvs.no. Kjøpsbetingelsene, din bestilling og ordrebekreftelse, utgjør til sammen avtalen mellom deg som kunde og Tempevvs.no. For å benytte deg av tempevvs sin nettbutikk må du være fylt 18 år.


 

Ordrebekreftelse, (sporingsnummer) og Min side.

Du vil etter gjennomført bestilling få en ordrebekreftelse på skjermen, og i løpet av kort tid en bekreftelse pr. e-post. I denne vil du finne link til ordren; "Min side", slik at du enkelt kan følge status på bestillingen din. Dersom du ikke skulle motta en slik ordrebekreftelse er det sannsynlig at du har oppgitt feil e-postadresse, eller at e-posten har havnet blant nettsøppel. Hvis du ikke finner ordrebekreftelsen bør du logge deg inn på "Min side" og sjekke e-postopplysningene dine, samt sjekke om ordren er registrert. Beskjed om at pakken har ankommet vil bli sendt pr SMS og e-post. Det er derfor svært viktig at du også oppgir rett mobilnummer.
 

Rabattkode

Har du en rabattkode, skriver du inn denne når du er i kassen. Rabattkoder kan kun benyttes på varer til fullpris og ikke i forbindelse med andre tilbud/rabatter. En rabattkode kan kun benyttes én gang, og det er vi som lager rabattkodene til våre kunder. 
 

Betalingsløsning

I kassen kan du velge mellom to betalingsmåter, kort, Klarna konto eller faktura.

Gebyr på kroner 99 kommer i tillegg som gjelder frakt, men velger man henting i butikk er det ingen ekstra kostnad om kommer i tillegg.

Handel i nettbutikken har aldersgrense 18 år. Er du yngre må en myndig person bestille for deg.

Ved kortbetaling blir pengene reservert på kontoen din. Det vil si at beløpet ikke er tilgjengelig for deg, men heller ikke overført til Tempe Vvs. Først når varene blir sendt vil beløpet bli belastet. Når du betaler med kort, håndteres betalingen av Klarna Checkout, dette for å garantere sikker og rask betaling. Skulle noen av varene på ordren være utsolgt grunnet feil i lagerbeholdning, vil du enten bli kontaktet eller varene vil bli kreditert og ordren sendt som vanlig.

Tempe Vvs vil aldri beholde din kortinformasjon, kun av Klarna i en kort periode

Klarna Faktura

Vi tilbyr også betaling med Klarna faktura- og kontoordning. Benytter du Klarna faktura- eller kontoordning kommer et ekstra fakturagebyr på 29,-. Handler du med faktura vil fakturaen sendes pr. e-post, og betalingsfrist er 14 dager.  For å betale med Klarna må du være folkeregistrert i Norge, og vi vil også foreta en kredittvurdering ved hvert kjøp.

Mer informasjon finner du på Klarna sine nettsider.
 
Levering

Vi sender varene med Posten og Bring som klimanøytral servicepakke. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp. Du henter ut pakken på ditt lokale postkontor eller post-i-butikk. Dersom du ønsker varene sendt til en annen adresse eller postkontor enn det du sogner til, må du selv ta kontakt med Posten, da vi ikke kan overstyre dette. 

Svalbard

Dersom du bor på Svalbard og ønsker tilbakebetalt merverdiavgift, må du gi beskjed om dette ved bestilling. Gebyr vil påløpe på kr. 156,- ved betaling med kort, og kr. 185,-  ved betaling med postoppkrav. Dette inkluderer ekspedisjonsgebyr, samt Postens ekstragebyr for sendinger til Svalbard.