ORAS NOVA TAKDUSJ MED RAIN SHOWER 7402-33

13 495,-
10 796,-

Moderne takdusj med rainshower i sort matt, som inkluderer dusjbatteri, takdusj, dusjstang og hånddusj. Et dusjsett som passer inn i ethvert bad, og som gir en behagelig dusjopplevelse med sitt store dusjhode. Gi badet ditt noe ekstra med Nova rainshower i sort matt!

Om dusjsettet:

 • Oras Nova modern designet er laget slik at det passer til ethvert bad
 • Takdusjen har en omkrets på 20 cm og hånddusjen en omkrets på 9,5 cm
 • Tak- og hånddusj er utstyrt med silikondyser, som er enkle å holde rene på grunn av anti-kalk teknologi. Også med avrundede kanter som gjør den enkel å rengjøre
 • Dusjkranen er utstyrt med skoldesperre 38°C på temperaturratt samt mengderegulering med EcoFlow. EcoFlow-begrenser gjør at du kan begrense vannforbruket med opptil 60% vann, samtidig få en god dusjopplevelse
 • Kranen er utstyrt med smussfilter og tilbakeslagsventiler
 • Dreibar omkaster. Kan forkortes på lengden
 • Den matte overflaten har en Nano-keramisk coating som gjør den slitesterk og motstandsyktig. Krever minimalt med vedlikehold

Om Oras:

 • Oras fokuserer på å levere designprodukter med brukervennlige tekniske løsninger og høy kvalitet
 • Produktene skal bidra til besparelser på vann og energi
 • Oras har som mål å gjøre menneskers liv bedre ved å designe produkter som gir bedre livskvalitet
 • Produktene skal fungere på en miljøvennlig og pålitelig måte under hele levetiden
Les mer »
Leveringstid: 2-3 dager
Bestill montering i kassen

Spesifikasjoner

Kategori

Takdusj

Merke

Oras

Farge

Sort Matt

Varenummer
4202683

Anmeldelser

Hvert år går farger inn og ut av motebildet, med relativt kort hylletid. Men sort har en tiltrekningskraft og eleganse som er tidløs. Det er en farge som har karakter, skaper atmosfære og som alltid vil se og føles eksklusiv ut.


Vi kler oss i sort hvis vi skal ut en kveld, eller bare for en spasertur i byen, vi velger sorte møbler for å gi særpreg til stuene våre, og vi velger mørke husholdningsapparater for å få et sofistikert preg.
Men når det gjelder bad og kjøkken, klarer sort å overgå krom? Trenden viser seg å være populær: Ifølge interiørdesignbloggere på Lusso, tolvdoblet salget av sorte kraner seg i 2019 sammenlignet med forkrommede armaturer.


Vi mener at mørke armaturer kan gi badet og kjøkkenet det løftet de trenger og et snev av eleganse og raffinement, både i klassiske og moderne hjem.

Og sorte armaturer er ikke en døgnflue - de er her for å bli. Vi forteller deg hvorfor.
 

 1. Sort er det nye nøytrale - mens en lysere palett og interiør med hvitt på hvitt lenge har blitt ansett som estetisk nøytralt, mener designere at mørkere toner på kjøkkenet og badet sørger for det nøytrale samtidig som det gir særpreg.
   
 2. Det er en svært tilpasningsdyktig farge - enten kranene står til benkeplater i marmor, en monokrom palett eller et fargerikt interiør, står sort godt til omgivelsene. Dette gjør sort til en svært tilpasningsdyktig farge som lett passer inn i ethvert rom.
   
 3. Det er tidløst - sort vil vare, som det har gjort i flere tiår. Det er en farge vi sjelden blir lei av, så å investere i en sort kran er en god investering for livet.
   
 4. Det er estetisk tiltalende –det er ingen tvil om at fargen ser bra ut, spesielt i kontrast til lysere fargetoner. Rom med mye sort kan bli for mye, men med sorte kraner kan det gjøre både kjøkkenet og badet ditt elegant og stilig.
   
 5. Det gir karakter - hvis du synes at badet med hvite fliser ser litt kjedelig ut, kan sorte armaturer gi akkurat det særpreget du trenger og umiddelbart skape et unikt rom.

6. Det ser eksklusivt ut - alle liker å ha et snev av stil og klasse i hjemmet uten å sprenge budsjettet - og sort leverer akkurat det.

 

7. Glem fingermerker – alle liker ryddige og rene hjem og vet hvor irriternde fingermerker på kraner kan være. Takket være overflatebehandlingen på Oras’ sine matte sorte kraner, synes ikke fingermerkene.  


8. Et sterkt belegg er viktig – selv om dette kanskje ikke gjelder for alle sorte armaturer på markedet, har matte sorte kraner fra Oras et nøye påført nanobelegg for å beskytte kranens overflate mot smuss og riper.

 

Enten du er ute etter å oppgradere badet og kjøkkenet, eller bare få et snev av stil og klasse, kan sorte kraner være det du trenger - helt tidløst.

Baderommet er noe av det første du møter på om morgenen og det siste du ser før du legger deg om kvelden. Derfor er derfor viktig at du er fornøyd og tilfreds med badet ditt. Badet er viktig del av ditt liv, og her må kvalitet, funksjonaliteten og designet være slik du ønsker det.

Her kan dere lese noen punkter som er viktig å tenke på før du kjøper deg en takdusj vis du vurdere det.

 

Noen tips å ta med seg ang valg av takdusjer

1. Størrelse på takdusj og hånddusj

Har du dusjkabinett eller dusjdører? Har du et lite bad, eller er stort bad? Takdusjer kommer i alle størrelser og du bestemmer helt selv om du vil ha et minimalistisk preg på badet med 50mm takdusj, eller vil du ha en stor takdusj med 300mm takdusjhode.

2. Innstillinger på hånddusj

Vi alle er vel enige om at det ikke alltid er tid til å dusje håret? Da er det perfekt å kun bruke hånddusjen. Er det nok med en innstilling, eller ønsker du muligheten til å benytte deg av flere stråler som massasjestråle, og en ekstra hard stråle til å dusje ut all sjampoen i det krøllete håret? Takdusjene  har hånddusjer med ulike funksjoner. Ønsker du en annen takdusj så kan det ofte oppgraderes endres så lenge fargen stemmer.

3. Høyde under taket

Har du et rett tak eller skråtak? Har du plass til en vanlig takdusj, eller bør du se etter en modell som kan kappes kortere i høyden? Har du et dusjbatteri på veggen i dag fra før og bare vil bytte ut til takdusj? Tips: mål høyde mellom dusjbatteri/hullene i veggen og opp til taket.

4. Rommets former

Har du et bad med runde eller firkantete former? Hvordan design har du på servantkrana og toalettet? Er det rette og harde linjer, eller er det mykt og hjemmekoselig? Et baderom med like former og linjer oppfattes ofte som svært harmonisk og helhetlig.

5. Ekstrafunksjoner

Ønsker du en takdusj som hjelper deg å spare vann? Eller ønsker du ekstra lett rengjøring? Har du barn i huset og ønsker skåldesperre på takdusjen, slik at junior kan dusje alene uten å brenne seg? Mange takdusjene har spesialfunksjoner som eco-save som hjelper deg å spare vann, Rub-Clean for å enkelt fjerne kalk og smuss fra dusjhodene, og skåldesperre for at vannet ikke ufrivillig skal overskride 38grader for å nevne noe. Spør oss vis du er usikker.

6. Rommets farger og andre ….overflater

Hvilket uttrykk og følelse ønsker du å ha på badet ditt? Ønsker du et stramt og rent uttrykk, eller kunne du tenke det et mer tradisjonelt og nostalgisk bad? Takdusjer kommer i ulike design og overflatefarger.

Etter du har bestemt deg for hvilket uttrykk du ønsker, bør du også tenke over hvilken farge du ønsker på overflaten. Skal den være det samme som servantkranen? Eller skal den heller stå i stil til flisene i dusjnisjen din? Vi har takdusjer i krom, børstet stål, sort matt, messing, børstet messing og børstet kobber. Det er altså et hav å velge mellom!

Spa følelse på badet

En takdusj gir deg en fantastisk dusjopplevelse, og det er ikke uten grunn at spa og hoteller sverger til denne dusjløsningen. Det er drømmen om å dusje under et fossefall som er utg.pkt for nettopp det å velge en slik løsning.

– Det er veldig behangelig å dusje med takdusj. Velvære og luksus fra du går inn i dusjen. Mange sverger til hånddusjen for å få ut sjampoen men med et godt trykk i takdusjen så skal det gå helt fint å bruke den.

 – Skal man oppgradere et bad bare med å gjøre enkle grep så vil feks en takdusj være en god ide. Det for ethvert bad til å se mere ekslusivt ut.

Viktig å huske før du kjøper en takdusj

Takdusj kommer i flere variant. Velg mellom utenpå liggende takdusjer som monteres standard utenpå veggen, eller velg en innbygget løsning hvor armaturet er bygget inn i veggen og takdusjen enten kommer fra en stang rett ut fra veggen der den skal være eller ned fra tak. Felles for begge er at her her det mange varianter i farge og ikke minst i størrelse på takdusjen.

Ønsker man å velge en takdusj som innbygget så snakk med rørlegger først. Det er viktig å sjekke i forhold til plass i veggen for å montere dette. Her blir det også armaturet ofte montert inn i egen lekasjen sikrings boks i tilfelle lekasje inne i veggen. Dette må gjøres av fagfolk !

Felles for alt når det gjelder takdusj er å tenke på hvor man plassere lys kilden inne i dusjen. Dessvere så ser vi at elektrikker og rørlegger ikke alltid har prata sammen, og elektrikker har plassert en spott like over takdusjen.  Dette kan bør man unngå.

 

Og ikke minst så må høyden i rommet sjekkes. Har du skråtak og lav høyde samt at du som kunde er 185 høy så er det ikke sikkert at takdusj er det du skal vurdere. Mange takdusjer er justerbar i høyden, men denne innstillingen blir som ofte bare brukt en gang. Så her er det viktig å planlegge høyde til takdusj 

 

Ønsker du å bytte over til en Takdusj

Feks vis du har en dusjsett på veggen i dag og ønsker å oppgradere til en takdusj, da vil du nok få et problem med hullene du har i flisene fra før av.  Er du heldig så får benyttet kanskje det hele hullet, mens du må legge silikon i det nederste.  Men her finnes det løsning. Oras Nova har med sine takdusjer en fleksibel øvre del, samt at man kan kjøpe til et nedre feste som er fleksibelt det også som kan dekke det nederste hullet. Da er problemet løst !

Se produkt 

NYHET:

Oras har lansert en ny produkt serie som heter Nova. 

Ved å kjøpe den får du også med den nye komfort termostaten

Ved å bruke den nye og forbedrede Oras Comfort termostaten oppnår du rask responstid og maks +/- 1 gradvariasjon i temperaturen som skyldes endringer i trykk eller temperatur på vanntilførselen, også i installasjoner med mindre vannmengde. Med den nye Oras Comfort termostaten er du sikret en komfortabel dusjopplevelse og forbedret skåldebeskyttelse. Et sikkert valg i moderne bærekraftige installasjoner med mindre vannmengder og i installasjoner med trykk og temperaturvariasjoner