ORAS NOVA TAKDUSJ MED RAIN SHOWER 7402-33

12 990,-
7 794,-

Moderne takdusj med rainshower i sort matt, som inkluderer dusjbatteri, takdusj, dusjstang og hånddusj. Et dusjsett som passer inn i ethvert bad, og som gir en behagelig dusjopplevelse med sitt store dusjhode. Gi badet ditt noe ekstra med Nova rainshower i sort matt!

Om dusjsettet:

 • Oras Nova modern designet er laget slik at det passer til ethvert bad
 • Takdusjen har en omkrets på 20 cm og hånddusjen en omkrets på 9,5 cm
 • Tak- og hånddusj er utstyrt med silikondyser, som er enkle å holde rene på grunn av anti-kalk teknologi. Også med avrundede kanter som gjør den enkel å rengjøre
 • Dusjkranen er utstyrt med skoldesperre 38°C på temperaturratt samt mengderegulering med EcoFlow. EcoFlow-begrenser gjør at du kan begrense vannforbruket med opptil 60% vann, samtidig få en god dusjopplevelse
 • Kranen er utstyrt med smussfilter og tilbakeslagsventiler
 • Dreibar omkaster. Kan forkortes på lengden
 • Den matte overflaten har en Nano-keramisk coating som gjør den slitesterk og motstandsyktig. Krever minimalt med vedlikehold

Om Oras:

 • Oras fokuserer på å levere designprodukter med brukervennlige tekniske løsninger og høy kvalitet
 • Produktene skal bidra til besparelser på vann og energi
 • Oras har som mål å gjøre menneskers liv bedre ved å designe produkter som gir bedre livskvalitet
 • Produktene skal fungere på en miljøvennlig og pålitelig måte under hele levetiden
Les mer »
Leveringstid: 2-3 dager
Bestill montering i kassen

Spesifikasjoner

Kategori

Takdusj

Merke

Oras

Farge

Sort Matt

Varenummer
4202683

Hvert år går farger inn og ut av motebildet, med relativt kort hylletid. Men sort har en tiltrekningskraft og eleganse som er tidløs. Det er en farge som har karakter, skaper atmosfære og som alltid vil se og føles eksklusiv ut.


Vi kler oss i sort hvis vi skal ut en kveld, eller bare for en spasertur i byen, vi velger sorte møbler for å gi særpreg til stuene våre, og vi velger mørke husholdningsapparater for å få et sofistikert preg.
Men når det gjelder bad og kjøkken, klarer sort å overgå krom? Trenden viser seg å være populær: Ifølge interiørdesignbloggere på Lusso, tolvdoblet salget av sorte kraner seg i 2019 sammenlignet med forkrommede armaturer.


Vi mener at mørke armaturer kan gi badet og kjøkkenet det løftet de trenger og et snev av eleganse og raffinement, både i klassiske og moderne hjem.

Og sorte armaturer er ikke en døgnflue - de er her for å bli. Vi forteller deg hvorfor.
 

 1. Sort er det nye nøytrale - mens en lysere palett og interiør med hvitt på hvitt lenge har blitt ansett som estetisk nøytralt, mener designere at mørkere toner på kjøkkenet og badet sørger for det nøytrale samtidig som det gir særpreg.
   
 2. Det er en svært tilpasningsdyktig farge - enten kranene står til benkeplater i marmor, en monokrom palett eller et fargerikt interiør, står sort godt til omgivelsene. Dette gjør sort til en svært tilpasningsdyktig farge som lett passer inn i ethvert rom.
   
 3. Det er tidløst - sort vil vare, som det har gjort i flere tiår. Det er en farge vi sjelden blir lei av, så å investere i en sort kran er en god investering for livet.
   
 4. Det er estetisk tiltalende –det er ingen tvil om at fargen ser bra ut, spesielt i kontrast til lysere fargetoner. Rom med mye sort kan bli for mye, men med sorte kraner kan det gjøre både kjøkkenet og badet ditt elegant og stilig.
   
 5. Det gir karakter - hvis du synes at badet med hvite fliser ser litt kjedelig ut, kan sorte armaturer gi akkurat det særpreget du trenger og umiddelbart skape et unikt rom.

6. Det ser eksklusivt ut - alle liker å ha et snev av stil og klasse i hjemmet uten å sprenge budsjettet - og sort leverer akkurat det.

 

7. Glem fingermerker – alle liker ryddige og rene hjem og vet hvor irriternde fingermerker på kraner kan være. Takket være overflatebehandlingen på Oras’ sine matte sorte kraner, synes ikke fingermerkene.  


8. Et sterkt belegg er viktig – selv om dette kanskje ikke gjelder for alle sorte armaturer på markedet, har matte sorte kraner fra Oras et nøye påført nanobelegg for å beskytte kranens overflate mot smuss og riper.

 

Enten du er ute etter å oppgradere badet og kjøkkenet, eller bare få et snev av stil og klasse, kan sorte kraner være det du trenger - helt tidløst.