Alterna Pyxis fastfelt svart matt

4 950,-
3 390,-

Det er moderne og stilrene dusjhjørner med inn- og utsvingbare dører som gir ekstra plass i rommet, og kommer i både rette, buede og som svingfoldedør i ulike størrelser.

Det flotte med dusjdørene er den skrueløse innfestingen (EasyFix) av døren. Dette gjør det svært enkelt å montere dusjløsningen ved at dørene klipses enkelt på plass i ønsket posisjon og etterlater ingen skruehull på siden av profilen.

  • 6 mm herdet sikkerhetsglass
  • EasyClean overflatebehandling
  • Stopp funksjon i hengslene
  • Easyfix innfesting etterlater ingen skruehull på innsiden av profilen
  • Forkrommede, stilrene profiler
  • 2 cm justering i profilen (3 cm i nisje)
  • Regulerbar subbelist med 3 nivåer følger med i pakken
  • Avstandsklosser i krom medfølger (1 og 2 cm); brukes der man trenger å montere dusjen opp fra gulvet
  • 1 dør i pakken med rette- og svingfoldedører, buede dusjhjørner kommer komplett i én pakke
Les mer »
Leveringstid: 3-5 dager.

Spesifikasjoner

Kategori

Dusjvegger

Merke

Alterna

Farge

Profil Matt Sort, Glass: Klart

Varenummer
6310595
Mål
80 × 193 cm
Egenskaper
Dusj Fastvegg
? Selges ofte i kombinasjon med dør eller som walk in løsning.

Hvilken dusj passer til badet ditt og hva bør du tenke på når du skal bytte dusj? Vi har solgt dusjer i over 25 år og har noen god råd på veien.

 

Nytt bad steg for steg eller oppgradere alt med en gang. Valg er deres.  Tar dere steg for steg så kan dere enkelt bytte ut servantkran, toalett og dusj i etapper, slik at det både blir pent og overkommelig for lommeboken.

I dag er det et enormt utvalg av dusjvarianter og løsninger å velge mellom. Fra enkle og rimelige til avanserte og luksuriøse dusjkabinett, single og doble dusjer, til løsninger for badekar med dusj og spesialtilpasset dusj for skråtak og loft. Fastmontert dusjvegg, foldedører, runde dusjdører, dusjvegger, dusjhjørne og dusjnisje. Valget er ditt! 

Våre beste råd er:

– Hvis du skal bytte dusj, se på hvilke løsninger som er der i dag og hva som er grunnen til at den er der? Har du dusjkabinett, kan det være fordi badet ditt ikke er tett, eller at forrige eier var usikker på om det er tett.

PRAKTISK LØSNING : Velg dere en Linc Angel løsning så kan dere få ekstra lagringsplass i dusjen ved å velge en PILE løsning.

Hva tåler badet ditt?

Sjekk hva som er gjennomførbart på badet ditt, med tanke på plass, utforming og tetthet. En rørlegger kan være lurt å få på befaring for å se over badet.

En rørlegger vil også kunne se på feks på veggens bæreevne dersom du skal montere dusjvegger. Dere kan se på løsninger for dusjbatteri og takdusj, eller om dere må gjøre justeringer dersom man tar ut et gammelt badekar og setter inn en dusj.

Hva er badets totalte tilstand er viktig å finne ut av.  Noen ganger vil bytte av dusj føre til en større oppgradering, fordi man oppdager at det er nødvendig. Andre ganger kan det å bytte dusjvegger være en enkel sak – med stor effekt. Men husk og sjekk fallet i dusjen. Vannet skal i sluken og ikke utover gulvet.

Rørlegger gir gode tips om hva som kan fungere godt på akkurat ditt bad.