PARIS 150 BADEKAR

23 990,-
17 992,-

Elegant frittstående designbadekar i sanitærakryl for den kvalitetsbevisste.

Tidløst og moderne badekar med utsøkt kvalitet og finish.

Leveres standard med designoverløp, justerbare ben og avløpsrør.

Mål:
L150 x B75 x H67 cm

Leveringstid: 1 Uke

Spesifikasjoner

Kategori

Badekar

Merke

Sanipro

Farge

Hvit

Varenummer
6215632
Mål
150 cm
Egenskaper
Frittstående
Med overløp
? Overløp er et system som forhindrer oversvømmelser. Lettere forhindre store vannskader på bad og resten huset.

Anmeldelser

Nytelse & avslapping Ta deg tid til å finne roen i et varmt og behagelig bad….

1. Har du plass?

Det er det første du må finne ut.  Mange har et lite bad, og et badekar tar jo plass. Så mål opp og se om du har nok plass.

2. Dusjmuligheter?

Hvis du har et lite bad, må du kanskje kunne dusje i badekaret. Da gjelder det å velge et badekar som du også kan stå og dusje i.

Godt å vite: Du kan få en del av badekarbunnen antisklibehandlet, slik at du unngår ulykker og slipper å bruke antisklimatte.

3. Hvor skal du ha badekaret?

Hvor på badet er sluket? Kan karet stå der? Hvor vil du ha blandebatteriet? Kommer det til å bli slik du har sett for deg? I dag får du badekar i mange størrelser, lengder og former. Hvilket kar du bør velge, kommer selvsagt an på smak og behag, men også på hva det skal brukes til.

Godt å vite: Løveføtter kan ofte ikke justeres, så hvis gulvet ditt ikke er helt rett, blir ikke resultatet så pent. I så fall bør du gå for justerbare ben som du kan tilpasse til underlaget.

.

4. Hvem skal bruke badekaret?

Har du barn eller eldre hjemme? Da bør du ha et badekar som er lett å komme seg inn i og ut av hvis det skal brukes ofte. Samtidig vil du at badekaret skal være så dypt som mulig, slik at vannet omslutter hele kroppen. Badedybden ligger normalt mellom 40 og 45 centimeter.

5. Hva slags materiale?

Badekar finnes i flere materialer. Det tradisjonelle er stål og emalje, som er svært ripe- og støtbestandig. Siden det er så holdbart, passer det for badekar som skal brukes ofte.

Komposittmaterialer som akryl eller støpemarmor er mer moderne og holder lenger på varmen. Med slike materialer kan du få badekar i litt sprekere former, men de vil da være litt mindre slitesterke enn dem i stål.

Godt å vite: Hvis du velger stål og emalje, vil du ofte kunne få vann- og smussavvisende overflatebehandlinger som tilvalg. Slike behandlinger gjør det lettere å holde badekaret rent med mindre bruk av rengjøringsmiddel.

Sanipro er en norsk leverandør av synlige produkter til badet. Produktene til Sanipro er utviklet med tanke på moderne design, funksjonalitet, sikkerhet og kvalitet.
Sikkerhetskravene våre er strenge, og produktene er testet i henhold til CE normer for sikkerhet, funksjon, tetthet og holdbarhet. Sanipro selger produkter designet for norske baderom. Smarte tekniske løsninger, som ikke bare gjør at produktene ser fine ut, men som også gjør at produktene har lang levetid.
 

Designprodukter av beste kvalitet.