OSO Benkebereder 120 Flexi F

11 918,-
8 790,-

Varmtvannsbereder som er plasseffektiv for benk, skap og kjøkken
FLEXI serien er spesielt designet for å passe inn i alle standard kjøkkenbenker. FLEXI holder en høy temperatur for maksimal ytelse i en liten bereder. Ettersom berederen ikke monteres i våtrom, har FLEXI vanntett spillbakke og en dryppslange som synliggjør eventuell lekkasje. Automatisk vannstoppventil med føler skal monteres, inngående vanntrykk skal være maks 6 bar og overløpsrør fra sikkerhetsventil skal legges uavstengbart til avløp.

FLEXI — F passer for boliger hvor andre produktalternativer ikke er mulig på grunn av plassproblemer. ISOFLEX isolasjonen gjør at berederen punktvis kan trykkes sammen. FLEXI benytter VACUUM panel i tillegg til ISOFLEX som isolasjon. Justerbar temperatur (hindrer skoldingsfare) til tappested ved hjelp av UX blandeventil med maks. vannmengde på 0,7 L / s og dobbel tetting. F80 og 100 har skråmontert blandeventil som vist, mens F120 har frontmontert ventil.

HVORFOR FLEXI?
• Spesielt designet for plassering under benk
• 10 års garanti på den rustfrie trykktanken

Unike fordeler

  • ISOFLEX - Fleksibel og kostnadseffektiv
  • ULTRAWELD - Høyest korrosjonsmotstand
  • INCOTEC - Best mot kalkholdig vann

Viktig utstyr

  • Blandeventil - Justerbar 40-85 °C
  • Termostat - Justerbar 50 - 75 °C
  • Sikkerhetsventil - 9 bar / G ¾”F overløp + G 3/8"F avtapping
  • Nettkabel  - 2,5 m. med schuko plugg
  • Varmeelement - G 1.¼"M / kalkbestandig

Saltholdig og kalkholdig vann kan føre til bortfall av garanti. 

Les mer »
Leveringstid: 2-3 virkedager

Spesifikasjoner

Merke

Oso

Varenummer
8000155
Mål
530 × 690 mm
Egenskaper
Benkeberedere

Anmeldelser

Vann- og avløps-installasjoner må installeres av rørlegger. Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Tempe Vvs som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.