HØIAX QUADRO S 110 L SMAL MODELL

19 478,-
10 300,-

110 liter - 1,95 kW

BEREDERE FOR FOLK SOM HAR LITE PLASS

Quadro S passer ypperlig der hvor man har liten gulvplass.

Berederen er skumisolert for å sikre et minimalt varmetap, og er dermed strømbesparende. Den leveres med Aqua Temp mekanisk blandeventil og egen plugg for tapping. De justerbare bena gjør den fleksibel med hensyn til underlaget den står på.

El-boksen er sprutsikker og godkjent for IP klasse 21.

Tanken er konstruert for oppvarming av forbruksvann med elektrisk energi.

Vannet varmes opp av et elektrisk element som kontrolleres av en termostat, disse finnes i berederens koblingsrom.

Varmtvannet kan innblandes kaldtvann i blandeventilen for å minske faren for skolding.

Utover termostaten så har tanken to sikkerhetssystemer.

Flere produktfordeler:

  • Effektiv – tar opp lite gulvplass i forhold til høyde, og gir dermed mer varmt vann
  • El-boksen er godkjent for IP klasse 21
  • Plassbesparende
  • Strømbesparende
  • Enkel å montere
  • Lang levetid
  • Passer for: 2-3 personer
  • Mål: H1248x450x454 mm

  • Watt: 1950
  • Vekt: 33 kg
  • M3: 0,28
  • Tappeklasse: M
  • Energiklasse: C

Saltholdig og kalkholdig vann kan føre til bortfall av garanti. 

Les mer »
Leveringstid: 3-5 dager
Bestill montering i kassen

Spesifikasjoner

Kategori

Varmtvannsbereder

Merke

Høiax

Farge

Hvit

Varenummer
8025476
Mål
1 248 × 454 mm
Egenskaper
Slanke varmtvannsberedere

Anmeldelser

Ved vanninstallasjoner i rom uten sluk må det benyttes en lekkasjestopper. Vi levere flere modeller som  som tilfredsstiller kravene i byggeforskriftene (TEK 17).

Hver dag opplever 100-200 boligeiere å få hjemmet oversvømt av vann. Skadene kan få store konsekvenser, og ofte må gulv rives opp og beboerne må flytte ut i ukevis mens huset tørker.

Vannstopp er påbudt i nye boliger

Har du nytt hus er det faktisk påbudt med installasjon av lekkasjestoppere for installasjoner med vann i rom uten sluk. (ref. de byggetekniske forskriftene fra 2010, TEK17). Dette vil typisk gjelde kjøkken der oppvaskmaskin, vanntilkoblede kjøleskap og kaffemaskiner er montert inn.

Automatisk lekkasjesikring

Systemet kan overvåke enkeltpunkter i huset der faren for lekkasje er ekstra stor - eller de kan passe på hele huset. I det første tilfellet vil man typisk fokusere på vannbasert kjøkkenutstyr som kaffemaskiner og isbitmaskiner, og legge ut sensorer i forbindelse med disse. Ved overvåking av hele huset blir det plassert trådløse sensorer i alle soner der det kan oppstå lekkasje. Fanger en sensor opp en lekkasje vil den automatisk sende et signal til hovedenheten som umiddelbart vil stenge vannet og dermed forhindre en større lekkasje.

Enkel manuell stenging av vannet når du forlater huset

Akkurat som med boligalarmen skjer all lekkasjeovervåking automatisk, men hvis du ønsker å stenge vannet manuelt, gjør du det med ett klikk. Slik kan du enkelt stenge vanntilførselen til hele bygningen ved lengre tids fravær, og dermed forhindre vannskader som kan gjøre stor skade.

Få rabatt på husforsikringen

For norske forsikringsselskaper representerer vannskader et økende problem med stadig større utbetalinger. For å bidra til å redusere skadeomfanget gir derfor de fleste forsikringsselskaper nå rabatt på bolig-/innboforsikringen i størrelsesorden 10 til 20 % til alle som installerer vannstoppsystemer. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å få mer informasjon.

Ikke glem hytta

Hele 4 500 hytter ble vannskadet i 2013. For å forhindre vannskader er det viktig med varme hele vinteren, samtidig som vannet stenges automatisk med en lekkasjestopper dersom en lekkasje skulle oppstå. 

Vann- og avløps-installasjoner må installeres av rørlegger. Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Tempe Vvs som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.