HÅNDKLETØRKER - ALT DU BEHØVER Å VITE

SPA FØLELSE PÅ BADET !

HÅNDKLETØRKER - ALT DU BEHØVER Å VITE

Stig ut av dusjen og rett inn i et varmt og deilig håndkle. Med en håndkletørker på badet får du en herlig hotellfølelse hjemme. Dessuten er dette et praktisk baderomstilbehør som både er en varmekilde og en plassbesparer.

Vannbaserte modeller.

En vannbaserte håndkletørker betyr at det oppvarmet vann i rørene som varmer håndklærne. Det vil da ofte være mulighet for å koble håndkletørkeren til et eksisterende gulvvarmesystem feks.  Når man velger vannbaserte modeller så må man huske å kjøpe vare element i tillegg. 

Elektriske håndklevarmere.

En av fordeler med elektriske håndkletørkere er at du får gode og varme håndklær og laken som ikke blir sure og illeluktende. Når håndklær og laken ikke begynner å lukte vondt så fort, behøver du heller ikke vaske så ofte. Dessuten er de behagelige å varme seg med etter en avslappende dusj. For de fleste som kjøper en håndkletørker handler det om bekvemmelighet og komfort. Mange av de elektriske modellene har innbygget timer slik at dem slipper å stå å varme hele tiden. Med elektriske håndklevarmere så kan man også få velge langt flere design og slankere modeller.

 

Kort oppsummert så får man med å instalere en håndklevarmer, gode og deilige håndklær som er varmet opp, samt forbedret inneklima i baderommet. 

Inneklima er viktig i et baderom. Da håndklevarmeren er en varmekilde som hjelper den til å tørke luften i baderommet. Og det betyr at den minsker 

risikoen for fuktskader, mugg på fugede lister og andre problemer med fukt som kan oppstå i et baderom. God ventilasjon samt varme er viktige faktorer for at luftfuktigheten skal holdes på et høvelig nivå på badet.

Og ikke minst så er håndkletørkeren en veldig flott design element på badet. Det finnes ganske mange vakre og stilrene varianter som virkelig forgyller baderommet. Sørg for å velge en modell som ikke bare er en praktisk henger, men som også passer på en fin måte inn med din øvrige innredning. No kan håndklevarmeren også leveres i flere farger som matcher badet. 

HER ER NOEN AV VÅRE BESTSELGERE:

SE UTVALG

Viktig å tenke på når du skal kjøpe en håndklevarmere.

Det første du må ta en vurdering på er hva du har plass til. Ønsker du en stor håndklevarmere med mye plass eller ønsker du single modeller med et mer minimalistisk inntrykk. Det andre du må tenke på, er plassering. En gunstig plassering er feks å ha det nært dusjen, men samtidig så må du se på hva plassen der er.  Dette vil ofte være den foretrukne plassering da du badehåndklær innen rekkevidde du kommer ut av dusjen. Smidig og bekvemt!

Håndklevarmerene leveres i en rekke ulike farger. Krom, messig, sort matt, hvit feks. I tillegg finnes det også håndklevarmere med innebygde LED-lamper, noe som kan være både effektfullt og fint. Er ønske et minimalistisk baderom så velg de modelelen hvor bare røret vises. Disse er modellene er like mye som et smyke til tross for sine slanke design.

Bygger du nytt baderom så er det viktig å få dette inn i planlegging når elektrikeren skal legge opp strøm etc. Uansett så må disse produktene monteres av elektrikker. Men det finnes modeller som kan settes i stikk kontakt også. Disse er ment for ettermontering eventulet.  

Kjøp en håndkletørker fra Tempe Vvs

HosTempe Vvs finner du et bredt utvalg av håndkletørkere. Vi levere kjente merke varer som Smedbo og INR for å neven noen. Produktene er av høy kvalitet og finish.  Ta gjerne kontakt med oss vis du har noen spørsmål om valg av håndkevarmer. Besøker dere vår butikk her i Tronheim så har vi en stor utstilling både i farge og design og vise dere.  Ønsker dere å bestille via vår nettside så har vi raskt levering på de fleste modellene da dem er på lager hos oss.