TIPS FOR SMÅ BADEROM

Komplette baderomspakker

Det er en kunst å komponere et lite bad. Velger du vår baderomspakke «Det lille badet»
kan vi garantere deg et lekkert resultat. Du kan også ta utgangspunkt i en av våre større
baderomspakker. Liker du stilen er det enkelt å skalere det ned til et lite bad.
Spør oss gjerne om råd.

STORE TIPS TIL SMÅ BAD

Lys forstørrer – mørkt forminsker. Velg lyse farger og materialer på store flater som vegg, gulv og baderomsmøbler. Fliser er lekkert, men begrens deg, de tar mye oppmerksomhet. Blanke fliser reflekterer lyset ut i rommet. Tenk soner, legg fliser i dusjen og over vasken eller f.eks. bak toalettet. Speil skaper dybde i et rom, jo større speil, desto større effekt. Akkurat nå er det runde speil som er mest populært. Alle speil, til og med et lite sminkespeil vil kunne kaste lyset fra et vindu eller en lampe ut i rommet og du får dobbelt så mye lys på en enkel og rimelig måte.

 

Luft-tipset

Velger du et vegghengt, rundt toalett, får du en illusjon av større romfølelse på kjøpet. Vi leverer blant annet vegghengte toaletter i hvit porselen og sort matt. Dropp skap som går fra gulv til tak, sett heller opp to mindre skap med luft mellom dem. Du kan også bygge opp en vegg med flere hyller, feks bak toalettet. Fyll hyllene med kurver eller fine bokser for å organisere tingene dine. Dersom du ønsker mer oppbevaringsplass kan du gå for et speilskap, der du får god plass til toalettsaker.

Plass-tipset

Du kan få mye plass om du velger smått og smart. Tenk over om du virkelig trenger benkeplass rundt vasken eller om du kan klare deg med et lite servantmøbel for å skape bedre plass. Vi har flere små møbler og møbelpakker. Bolleservanten egner seg også godt på et lite bad med sin nette og delikate form. I tillegg har vi flere møbler som er såkalt ekstra slim, det betyr at de ikke er like dype som standardmodellene. Vårt minste toalett, Globo Forty3 er ikke større enn 49cm i dybden og gir det mye ekstra plass på badet.

Veggskål for innbyggingssisterne. Kantfri modell. Kompaktmodell dybde 43 cm. Sete selges separat. FOR22

LAUFEN PRO COMPACT VEGGHENGT TOALETT, Lekkert compact vegghengt toalett med åpen spylekant for enklere rengjøring. Hindrer smuss og baktererier å feste seg. Kun 49 cm dyb og passer derfor godt i små baderom eller toalettrom.