OUTLINE Såpedispenser | Tempe VVS

OUTLINE Såpedispenser

Kr 1.336,-
Kr 1.805,-
Product: 
Leveringstid: 1 Uke

OUTLINE såpedispenser med 3 beholdere. Forkrommet messing. Hver beholder inneholder 250 ml

Kategori: 
Såpedispensere
Merke: 
Smedbo
Farge: 
Krom
Varenummer:
FK259

SMEDBO - DET DU TRENGER TIL DITT BADEROM

Baderomstilbehør

Baderomstilbehør
Baderommet skal være et vakkert og avslappende sted – selv med litt liv og røre i morgentimene. Et velordnet baderom gjør livet fredeligere og enklere. Og med riktig baderomstilbehør skaper du lett din egen personlige stil. Det er de små detaljene som gjør forskjellen og skaper følelsen.
Så hvilket baderom er du? Sjenerøst og lyst i hvitt og glass? Italienske kakler eller marokkansk mosaikk? Deilig og landlig med rustikke tredetaljer? Uansett hvem du er, kan du fremheve baderommet og dets vakre detaljer og materialer ved å velge baderomstilbehør.

AIR

Striks formspråk med luftig elegans. Kjerne av messing, ytre i polered krom.

DRY

Gjør livet i ditt i baderomet ennå bedre. Håndukstørkere i polert rustfritt stål. Men praktisk tilbehør som kroker og kleshengere.

HOME

Enklere, vakrere formgiving med funksjon og følese. Produsert i messing. Velg mellom polert eller børstet krom.

ART

Skadinavisk design når den er som best. En design produktserie som er krativ og unik i sitt slag. For ditt personlige baderom.

HOUSE

Skadinavisk design der den kvadratiske bakplaten fremhever de myke reine detaljene. Vel mellom blank messing eller børstet krom. I tillegg finnes den no også i polert messing.

ICE

Enkle, vakre linjer som representere Skandinavisk desig. Ice er en baderomsserie som man kan velge mellom blank krom i kombinasjon med glass og porselen.

LIFE

Utvalgete kroker for baderomet og dine øvrige rom. Spennende design som forener form og funksjon. Kan kombineres med Smedbos øvrige produkter. Produsert i blank krom.

LIVING

Designet bade og dusj håndtak med fokus på sikkerhet. Finnes i blank rustfritt stål.