VELKOMMEN TIL VÅR VERDEN AV BADEROMSUTSTYR!

Baderomstilbehør
Baderommet skal være et vakkert og avslappende sted – selv med litt liv og røre i morgentimene. Et velordnet baderom gjør livet fredeligere og enklere. Og med riktig baderomstilbehør skaper du lett din egen personlige stil. Det er de små detaljene som gjør forskjellen og skaper følelsen.
Så hvilket baderom er du? Sjenerøst og lyst i hvitt og glass? Italienske kakler eller marokkansk mosaikk? Deilig og landlig med rustikke tredetaljer? Uansett hvem du er, kan du fremheve baderommet og dets vakre detaljer og materialer ved å velge baderomstilbehør.

Nye iøynefallende speil fra Smedbo

Smedbo lanserer nye barber- og sminkespeil! Serien OUTLINE får nå to nye medlemmer i LED-speilene FK478EP og FK488EP. Speilene har et nedskalert elegant design og er seriens første speil med en nyutviklet sensoraktivert LED-belysning.

Speilenes ramme er tilvirket i massiv messing med en speildiameter på 215 mm og med 7 ggr forstørrelse. Den innebygde bevegelsessensoren aktiverer speilets lysring ved bevegelse innenfor 15 cm avstand, og slukker så automatisk etter 12 sekunder uten bevegelse.

Speilene lades med en USB-kabel og har lang batteritid.
Begge speilene er testet og sertifisert i henhold til IP

Forskjellen ligger i detaljene

I det siste har sorte detaljer blitt mere synlig i interiørmagasin, butikker og våre hjem. Den sorte trenden ser ikke ut til å avta, men derimot fortsette å vokse.

Vi på SMEDBO synes at badet skal få være med på denne trenden og lanserer derfor en elegant mattsort versjon av baderomsserien HOUSE. HOUSE er en av våre mest populære og fremgangsrike serier gjennom tidene, og den har fått pryde baderom i hele verden.

ICE by Smedbo i ny form

Smedbo har lansert seks nye artikler med ny fasong i serien ICE by Smedbo. De utvalgte produktene har fått en karakteristisk form av en kube med mykt avrundede hjørner. Formen går igjen både i forkrommet messing- og porselensdetaljer og gir produktene en stilig eleganse.

Smedbo – 50 år på toppen!

Smedbo er i dag markedsledende i Skandinavia og en viktig aktør i Europa og USA. Suksessen er basert på et langt og omfattende utviklingsarbeid som er gjort for å sikre et høyt kvalitetsnivå, og også på et vern om den klassiske skandinaviske designen som produktene representerer.

Lim på fliser – iComposite GLUEmix

  • Enkelt å montere med GlueMix lim
  • Passer alla SMEDBO produkter *
  • Fantastisk hefte
  • Hurtig, herder etter 4 timer
  • Enkel å fjerne uten å skade underlaget
  • En pakke med i.Composite GLUEMIX er tilstrekkelig til fire stk standard Smedbo monteringsbeslag
  • For dusjkurver og enkelkroker #3455, kjøpes monteringsplate art. nr. F966 separat.
* SMEDBO anbefaler IKKE å lime badekarhåndtak og svingbar håndklestang samt produkter i seriene AIR, ART, DRY og LIFE.
* iComposite GlueMix er ikke inkludert i limproduktene, uten kjøpes separat.

Smedbo representerer det ypperste av funksjonell skandinavisk design hva gjelder funksjon og kvalitet. Vi har Skandinavias største tilbehørsprogram, og de mange brede baderomsseriene omfatter alt fra knotter, hengere og speil til elegante wc-børster.  Produksjonen er bygd videre på en stolt håndtverkstradisjon. Vi tilbyr massiv messing lagd av optimal legering ( blanding ) av kobber og zink, som igjen gir den høyeste kvalitet.  De ulike baderomsseriene finnes i massiv messing med forskjellig overflatebehandling. Du kan for eksempel få den blankpolert, forkrommet eller i mattbørstet krom.
Hver artikkel poleres og beskyttelselakkeres også med en spesialutviklet, høytransparent epoxy lakk. Derfor ser våre produkter fortsatt ut som nye, selv etter flere års bruk.  Alle Smedbos baderomsserier har ti års garanti, untatt DRY håndkletørkere og Outline Lite pedalbøtte, som har fem års garanti.