Visste du at eiketre kan leve i 1000 år?

 “Det skal ikkje berre sjå bra ut - du skal kunne leve med det og” 

Andre Grønningen

Designer av LinnBad 2021

LinnBad er på toppen av våre salgslister av baderomsmøbler. I forbindelsen med de fantastiske møbel nyhetene i 2021 tok vi en prat med Linn som er markedssjefen i Linnbad.

"Markedet har vore hekta på svart i lengre tid no, så tanken vår var å fylle eit behov vi merkar er der ute, nemleg våre mest populære modellar Ingrid og Mari i svart matt. Folk er ikkje lenger så opptekne av å velge det trygge, kvite på badet – dei tør å bruke fargar, både på vegg og innredning. 

Nyhet 2021

Emma i sort matt

Nyhet 2021

Selma i glatt front

Nyhet 2021

Emma i kombinasjon sort matt / eik

"Eik er ein front me merkar stor pågang på, og i 2021 lanserer me Emma i svart matt med eikesider og handtak – eit svært dristig valg frå vår side, men litt det beste frå to verdener – svart og eik.

Eik er eit bærekraftig materiale, og det er viktig for oss på Linn Bad. Vi lanserer Emma også i eik – den skandinaviske stilen står høgt i Norge, vi likar enkel trefargar som gir inntrykk av kvalitet – og eik går aldri av moten.

I over 45 har vi produsert Linn Bad her i vakre Vik i Sogn så dei som velger seg eit Linn Bad velger rett og slett kortreist, norsk kvalitet.   

Me trur det er fordi våre møblar passar for den norske heimen, og fordi me er opptekne av å lytte til deg som kunde. På kva du likar og kva du synest er praktisk i kvardagen.

Ut i frå slike tilbakemeldingar utviklar me møblar for deg og din familie"

 

Hilsen 

Linn B Grønningen

Markedssjef i LinnBad

TEGN DITT NYE LINNBAD 

Her kan du teste deg fram til ditt drømmebad. Du kan åpne skuffer og skap, endre gulv og vegg, skifte handtak, se badet i den vinkelen du vil - plus mye mer

 

Anbefaler å bruke å bruke pc/ipad i fullskjerm.

SELMA – EKSKLUSIVT I HELTRE

Dei siste åra har høyglans og minimalisme vært veldig populært - no har Linn Bad lansert SELMA i heltre utfordre denne trenden. SELMA med eikestavar i heiltre i EIK eller SVARTLAKKERT EIK.

Selma 120 cm i sort matt 

Kan også leveres i glatt front i 80 cm

OPPLEV SELMA SERIEN

Vaskerommet -ikkje lenger husets kjedeligaste rom 

Unngå rot på vaskerommet - finn din vaskeromsløsning. Linn Bad  tilbyr et stort utvalg med løsninger i mange størrelser, slik at du lett kan innrede deg eit funksjonelt vaskerom, enten du har liten eller god plass.