SORT DUSJKABINETT ELLER DUSJHJØRNE MED SORTE PROFILER ?

Hvilken atmosfære og hva slags fargetema vil du gå for når du skal planlegge ditt nye baderom? Med Sanipro Classic sort dusjkabinett kan du tilpasse badet ditt rundt og oppnå akkurat din drømmeatmosfære for ditt drømmebad. Her er det flere modeller og størrelser å velge i mellom.

Dusjkabinett og dusjhjørne med sorte detaljer

Sort og sort matt går aldri av moten og gir en ekstra følelse av luksus. Mer som et tidløs og samtidig klassisk preg.  Den sorte sofistikerte stilen kombinerer minimalisme med komfort og passer godt inn i det skandinaviske utrykket på baderommet. Sorte detaljer gjør seg godt i dusjhjørne og dusjkabinettet. Tilbehøret er lett å finne som matcher opp med dette.

Å starte dagen med en varm dusj er et deilig avbrekk fra hverdagen og til en god start på dagen hvor du får være helt for deg selv. Det er viktig å finne en dusj som du trives i, som har den plassen du ønsker og den komforten du ønsker. Valget er ditt, trenger du dusjkabinett eller et dusjhjørne. Valg er ditt, vi har utvalget. 

Velger du plus modell så er takdusj og armatur inkl i produktet

Dusjbunnen i er grå farge. Hadde man valgt en sort bunn så hadde ikke smus og skitt vært like enkel å se>

Dusjkabinett eller dusjhjørne med sorte detaljer

Et dusjkabinett gir mange fordeler. En av de viktigste fordelene med et dusjkabinett er tryggheten ved at du ikke dusjer direkte på badegulvet. Det er en enkel forsikring mot mulige vannskader, lekkasje og slitasje. Har du et eldre baderom, er dette nyttig da vannet ikke vil sprute direkte på veggene eller gulvet. Det forhindrer kalkbelegg på fliser og misfarging av fuger.

.

En annen fordel med et dusjkabinett er en rimelig enkel montering som del fleste kan få til på egen hånd. Kjøpe du et dusjkabinett fra Sanipro får du et dusjkabinett som er enkel og montere. I tillegg så har vi delegaranti i minimum 10 år på slitasjedeler og armatur.

Å installere et dusjkabinett er oftest mye enklere enn å pusse opp et bad for vanntette fuger og memb