Dansani

Innred baderommet ditt  dansk design

Hos Dansani ser dem baderommet som hjemmets viktigste rom. Det blir nesten ikke mer personlig. Derfor synes dem at også du skal ha lov til å leke med din kreativitet og våre baderomsmøbler, dusj og belysning når du innreder ditt baderom.

Dansani er spesialister på baderomsmøbler, belysning og dusj, og alle produktene våre lever opp til vår filosofi om lekkert dansk design, stor funksjonalitet og godt håndverk med utgangspunkt i bærekraftige materialer.

Optimal innredning av lite bad

Drømmer du om å få laget det «store» hoved-badet på få kvadratmeter? Se her, og få tips til å lage et lite bad om til en oase med masse oppbevaringsplass.

Selv om badet ikke er så stort, har du heldigvis mange muligheter for å innrede uten å verken måtte gå sidelengs eller gå på kompromiss med dine ønsker og behov.

Flere og flere velger bort den store eneboligen til fordel for friheten ved å bo mindre, men sentralt. Når familien skal dele få kvadratmeter, skal kreativiteten virkelig gå hånd i hånd med både det praktiske og det elegante. Her tar vi utfordringen på baderommet, og kommer med et par kreative råd om hvordan du kan få masse plass til velvære på ganske få kvadratmeter.

Dansanis forskjellige serier tilbyr mange smarte og funksjonelle løsninger til innredning av et lite bad, så du kan være sikker på å finne en plassbesparende innredning som også matcher dine ønsker om design og uttrykk.

Det er faktisk bare et spørsmål om å gå på oppdagelse i vårt store utvalg av produkter til små bad. Her kan du se hvordan du kan kombinere deg frem til en løsning som passer perfekt til et lite bad hjemme hos deg.

Servant med smal dybde

Å velge helt riktig servant er avgjørende når plassen er liten. Den skal fylle minst mulig ut i rommet, og samtidig være funksjonell og lett å vedlikeholde. Hvis du som her velger en smal servant med dypt basseng får du plass til å vaske hendene ordentlig. Når du velger servantskap er det en god idè å utnytte veggplassen, og velge et som ikke kun er designet for å skjule vannlåsen. Bare 30cm ekstra gir plass til oppbevaring av f.eks dopapir og rengjøringsmidler.

Hos Dansani har vi flere ulike servanter med smal dybde. Dette er både relevant på små bad, men også i lange smale rom.

Innred skuffer og skap optimalt

Et godt råd for å utnytte hver kvadratcentimeter og slippe rot på et lite bad er å innrede skuffer og skap. Bruk våre små trebrett i massivt tre til å inndele skuffer og skap i mindre i rom. Du kan også lage dine egne eller gå på jakt etter de helt riktige, men husk å velge noen som er enkle å rengjøre og som kan brukes i det fuktige miljøet som er på badet. Sklisikre gummimatter i skuffene sørger for at tingene blir hvor de skal. Også når du åpner og lukker skuffen litt hardt en travel morgen.

GJØR ROMMET STØRRE MED FLERE SPEIL

Flere speil i rommet gjør at et lite bad rent optisk virker større. Velg gjerne overskap med speil eller kanskje enda et  speilskap med lys til ekstra oppevaring.  Med et figurspeil slår du to fluer  i en smekk, får du både et "større" bad og har samtidig mulighet for å se seg selv i full figur før du er ute av døra en travel mandags morgen.

Få plass til oppbevaring

Utnytt plassen med overskap

Bryt med det tradisjonelle og plasser dine skap der de kan være. Plassen over toalettet er ideel, men blir sjelden brukt. Velger du et overskap med smal dybde får du masse av skapplass- uten risiko for å slå hodet i det når du reiser deg fra toalettet. Men en asymmetrisk plassering som her, skaper du samtidig en visuell letthet i uttrykket når du innreder et lite bad.