DAMIXA DIKARA TAKDUSJ KROM

8 190,-
6 552,-

Dikara takdusjsett med termostatkran og 200 mm takdusj -

Takdusj med 200mm dusjkopp. Termostat med eco-klik og skoldesperre. Vender i termostat.

Leveringstid: 2-3 dager
Bestill montering i kassen

Spesifikasjoner

Kategori

Takdusj

Merke

Damixa

Varenummer
4332123

Anmeldelser

Baderommet er noe av det første du møter på om morgenen og det siste du ser før du legger deg om kvelden. Derfor er derfor viktig at du er fornøyd og tilfreds med badet ditt. Badet er viktig del av ditt liv, og her må kvalitet, funksjonaliteten og designet være slik du ønsker det.

Her kan dere lese noen punkter som er viktig å tenke på før du kjøper deg en takdusj vis du vurdere det.

 

Noen tips å ta med seg ang valg av takdusjer

1. Størrelse på takdusj og hånddusj

Har du dusjkabinett eller dusjdører? Har du et lite bad, eller er stort bad? Takdusjer kommer i alle størrelser og du bestemmer helt selv om du vil ha et minimalistisk preg på badet med 50mm takdusj, eller vil du ha en stor takdusj med 300mm takdusjhode.

2. Innstillinger på hånddusj

Vi alle er vel enige om at det ikke alltid er tid til å dusje håret? Da er det perfekt å kun bruke hånddusjen. Er det nok med en innstilling, eller ønsker du muligheten til å benytte deg av flere stråler som massasjestråle, og en ekstra hard stråle til å dusje ut all sjampoen i det krøllete håret? Takdusjene  har hånddusjer med ulike funksjoner. Ønsker du en annen takdusj så kan det ofte oppgraderes endres så lenge fargen stemmer.

3. Høyde under taket

Har du et rett tak eller skråtak? Har du plass til en vanlig takdusj, eller bør du se etter en modell som kan kappes kortere i høyden? Har du et dusjbatteri på veggen i dag fra før og bare vil bytte ut til takdusj? Tips: mål høyde mellom dusjbatteri/hullene i veggen og opp til taket.

4. Rommets former

Har du et bad med runde eller firkantete former? Hvordan design har du på servantkrana og toalettet? Er det rette og harde linjer, eller er det mykt og hjemmekoselig? Et baderom med like former og linjer oppfattes ofte som svært harmonisk og helhetlig.

5. Ekstrafunksjoner

Ønsker du en takdusj som hjelper deg å spare vann? Eller ønsker du ekstra lett rengjøring? Har du barn i huset og ønsker skåldesperre på takdusjen, slik at junior kan dusje alene uten å brenne seg? Mange takdusjene har spesialfunksjoner som eco-save som hjelper deg å spare vann, Rub-Clean for å enkelt fjerne kalk og smuss fra dusjhodene, og skåldesperre for at vannet ikke ufrivillig skal overskride 38grader for å nevne noe. Spør oss vis du er usikker.

6. Rommets farger og andre ….overflater

Hvilket uttrykk og følelse ønsker du å ha på badet ditt? Ønsker du et stramt og rent uttrykk, eller kunne du tenke det et mer tradisjonelt og nostalgisk bad? Takdusjer kommer i ulike design og overflatefarger.

Etter du har bestemt deg for hvilket uttrykk du ønsker, bør du også tenke over hvilken farge du ønsker på overflaten. Skal den være det samme som servantkranen? Eller skal den heller stå i stil til flisene i dusjnisjen din? Vi har takdusjer i krom, børstet stål, sort matt, messing, børstet messing og børstet kobber. Det er altså et hav å velge mellom!

Spa følelse på badet

En takdusj gir deg en fantastisk dusjopplevelse, og det er ikke uten grunn at spa og hoteller sverger til denne dusjløsningen. Det er drømmen om å dusje under et fossefall som er utg.pkt for nettopp det å velge en slik løsning.

– Det er veldig behangelig å dusje med takdusj. Velvære og luksus fra du går inn i dusjen. Mange sverger til hånddusjen for å få ut sjampoen men med et godt trykk i takdusjen så skal det gå helt fint å bruke den.

 – Skal man oppgradere et bad bare med å gjøre enkle grep så vil feks en takdusj være en god ide. Det for ethvert bad til å se mere ekslusivt ut.

Viktig å huske før du kjøper en takdusj

Takdusj kommer i flere variant. Velg mellom utenpå liggende takdusjer som monteres standard utenpå veggen, eller velg en innbygget løsning hvor armaturet er bygget inn i veggen og takdusjen enten kommer fra en stang rett ut fra veggen der den skal være eller ned fra tak. Felles for begge er at her her det mange varianter i farge og ikke minst i størrelse på takdusjen.

Ønsker man å velge en takdusj som innbygget så snakk med rørlegger først. Det er viktig å sjekke i forhold til plass i veggen for å montere dette. Her blir det også armaturet ofte montert inn i egen lekasjen sikrings boks i tilfelle lekasje inne i veggen. Dette må gjøres av fagfolk !

Felles for alt når det gjelder takdusj er å tenke på hvor man plassere lys kilden inne i dusjen. Dessvere så ser vi at elektrikker og rørlegger ikke alltid har prata sammen, og elektrikker har plassert en spott like over takdusjen.  Dette kan bør man unngå.

 

Og ikke minst så må høyden i rommet sjekkes. Har du skråtak og lav høyde samt at du som kunde er 185 høy så er det ikke sikkert at takdusj er det du skal vurdere. Mange takdusjer er justerbar i høyden, men denne innstillingen blir som ofte bare brukt en gang. Så her er det viktig å planlegge høyde til takdusj 

 

Ønsker du å bytte over til en Takdusj

Feks vis du har en dusjsett på veggen i dag og ønsker å oppgradere til en takdusj, da vil du nok få et problem med hullene du har i flisene fra før av.  Er du heldig så får benyttet kanskje det hele hullet, mens du må legge silikon i det nederste.  Men her finnes det løsning. Oras Nova har med sine takdusjer en fleksibel øvre del, samt at man kan kjøpe til et nedre feste som er fleksibelt det også som kan dekke det nederste hullet. Da er problemet løst !

Se produkt 

NYHET:

Oras har lansert en ny produkt serie som heter Nova. 

Ved å kjøpe den får du også med den nye komfort termostaten

Ved å bruke den nye og forbedrede Oras Comfort termostaten oppnår du rask responstid og maks +/- 1 gradvariasjon i temperaturen som skyldes endringer i trykk eller temperatur på vanntilførselen, også i installasjoner med mindre vannmengde. Med den nye Oras Comfort termostaten er du sikret en komfortabel dusjopplevelse og forbedret skåldebeskyttelse. Et sikkert valg i moderne bærekraftige installasjoner med mindre vannmengder og i installasjoner med trykk og temperaturvariasjoner