Oras Nova ECO dusjbatteri

2 370,-
1 896,-

Ved å bruke den nye og forbedrede Oras Comfort termostaten oppnår du rask responstid og maks +/- 1 gradvariasjon i temperaturen som skyldes endringer i trykk eller temperatur på vanntilførselen, også i installasjoner med mindre vannmengde. Med den nye Oras Comfort termostaten er du sikret en komfortabel dusjopplevelse og forbedret skåldebeskyttelse. Et sikkert valg i moderne bærekraftige installasjoner med mindre vannmengder og i installasjoner med trykk og temperaturvariasjoner.

  • Tilkoblingstype: Direkte tilkobling, Innvendige gjenger
  • Hendel/hendel type: Temperaturreguleringshendel, Mengdehendel
  • Farge: Forkrommet
  • Temperaturjusteringer: Sikkerhetssperre mot skålding ved 38°C, Fast temperatur

Den nye og forbedrede Oras Nova Comfort-termostaten garanterer riktig temperatur – raskere enn før. Det gir en behagelig dusjopplevelse, uten risiko for å bli skåldet. Dusjtemperaturen holder seg innenfor +/-1 grad​. Variasjoner i temperatur kan skyldes endringer i trykk, eller temperaturen på vannet som blir tilført. Dette kan oppstå for eksempel i leilighetsbygg som bruker fjernvarme og varmevekslere. Oras Nova Comfort termostat sørger for at dusjtemperaturen forblir jevn, selv om temperaturen og trykket på vannet som kommer inn endrer seg i løpet av tiden dusjen er i bruk.

Bærekraftig

Oras Nova Comfort termostat er fremstilt av holdbare materialer, uten å ofre funksjon eller design. Termostaten kan også leveres som ferdig BREEAM-kran som er tilpasset mindre vannmengder. Det sparer miljøet, samtidig som man får mye for pengene.


Oras Nova Comfort garanterer:

  • Rask responstid på temperaturendringer på vannet. Det vil si at selv om vanntilførselen endrer seg i temperatur og trykk, garanterer vi at dusjtemperaturen holder seg med nøyaktighet innenfor +/-1 grad​. 
  • Forbedret sikkerhet og skåldesbeskyttelse
  • Forbedret ytelse på dusj med mindre vannmengde. En god løsning for bærekraftige 
    installasjoner og bygninger. 
Les mer »
Leveringstid: 2-3 dager

Spesifikasjoner

Kategori

Dusjbatteri

Merke

Oras

Farge

Krom

Varenummer
4202682

Anmeldelser