DAMIXA CORE KJØKKENKRAN KROM

2 190,-
1 642,-

Damixa Core Kjøkkenkran med høy C tut i farge KROM

Core kjøkkenkran i krom overflate.

CORE er en kolleksjon kraner som kommer med EPD-dokumentasjon, og er tilgjengelige i to farger - sort matt og klassisk krom. Med fokus på funksjonalitet og estetikk gir Core en ny standard innen kranløsninger som kombinerer stil, pris og bærekraft.

Farge: Krom

Funksjoner: 

  • Eco-save
  • Kaldstart
  • Rub-clean
  • Skoldesperre

Teknisk info:

  • Vannforbruk (l/min): 6 l
  • Materiale kraner: Messing

Daglig renhold

Rengjør med en myk klut og lunkent vann. Bruk eventuelt et mildt rengjøringsmiddel, skyll godt med rent vann og tørk av med en tørr og lofri klut.

Les mer »
Leveringstid: 2-3 dager
Bestill montering i kassen

Spesifikasjoner

Kategori

Kjøkkenbatteri

Merke

Damixa

Farge

Krom

Varenummer
5907000

Anmeldelser

Korsbakken Bad AS er en av våre største leverandører innen vvs produkter. Dem representere en rekke kjente europeiske kjente merke navn som Damixa, Newform, Bathco, Toto, Novelini og Globo. Det meste finner dere på vår web side, og skulle dere ikke finne det så ta kontakt med oss. 

I oktober mnd så kjører vi en super kampanje med 30 % på alle bestselgerene fra Korsbakkenbad. Her er det bredt utvalg innen baderomsmøbler, kraner, bollevasker, kjøkkenkraner pluss mye mye mer.

 

Blandebatteri til kjøkken, også ofte omtalt som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran eller kjøkkenarmatur, finnes i mange varianter. En kjøkkenkran benyttes ofte i løpet av en dag, og det er derfor viktig at den er både funksjonell og av god kvalitet. Her har du en en liste over hva du bør tenke på når du velger blandebatteri til kjøkkenet!

1 Kjøkkenbatteri med høy eller lav tut

På kjøkkenet er det viktig at det er god plass under kjøkkenkranen.

En kran med høy tut er for eksempel praktisk når du skal fylle og skylle store gryter og panner.

Har du overskap over kjøkkenvasken og ønsker deg en kjøkkenkran med høy tut, er det imidlertid viktig å måle at kranen ikke blir for høy.

2 Kjøkkenbatteri med uttrekkbar tut

 

En uttrekkbar tut lar deg fylle de største grytene enkelt og gjør rengjøringen av kjøkkenet hurtigere.

Ved å velge kjøkkenbatteri med uttrekkbar tut får du stor bevegelsesfrihet ved kjøkkenvasken fordi tuten sitter høyt, er svingbar og har en praktisk uttrekksfunksjon.

3 Kjøkkenbatteri med avstengning for oppvaskmaskin

Ofte kommer et kjøkkenbatteri i to modeller, en med og en uten avstengning for oppvaskmaskin. Du kan selv velge om du vil ha separat stoppekran eller blandebatteri med en stengefunksjon. For selv om det er ganske vanlig med stoppekran for oppvaskmaskin på nye kjøkkenkraner, betyr ikke det at du må ha stoppekranen der. Det er mange som har denne plassert under vasken – kanskje til og med uten å være klar over det?

Fordelen med å ha stoppefunksjon på kjøkkenkranen er at den er lett tilgjengelig og enklere å huske på – i stedet for at avstengingen er gjemt bak søppelbøtter, Zalo-flasker, oppvaskmaskinpulver og plastposer.

Enkelte mener at et kjøkkenbatteri med innebygget avstengningsventil skjemmer kranens design. Da er det bra at det finnes smarte og eleketroniske avstengningsventiler for oppvask- og vaskemaskiner.

4 Kjøkkenbatteri i ulike overflater

Det finnes andre overflater enn krom.

Flere av armaturleverandørene produserer blandebatterier i ulike overflater.

Ha i bakhodet at kjøkkenbatteriets farge og design bør stå i stil med kjøkkenvasken og resten av kjøkkenet.