Ciba med sete, sort matt Vegghengt Toalett

6 650,-
5 519,-

CIBA et sort og moderne toalett med runde former.

Et vegghengt toalett i rundt design med åpen spylekant og solid toalettsete. Toalettsetet har softclose funksjon og quickrelease funksjon, som gjør setet enkelt å ta av for enklere rengjøring.

Toalettet har en glatt antibakteriell overflate for lettere rengjøring og krever lite vedlikehold. Det er enkelt å montere og har en skjult opphengsfunksjon som gir et stilrent utrykk.  Lokket har en softclose funksjon som demper lyd og farten på lokket når det lukkes. Toalettsetet er av solid materiale og er justerbart.

Toalettpakken består av toalettskål og sete med lokk

Spesifikasjoner Toalettskål

 • Anbefalt sittehøyde 42 cm
 • Bredde: 380 mm
 • Dybde: 530 mm
 • Høyde: 365 mm
 • Skylling: 6 og 3 liter. (kan justeres)   
 • Bolteavstand: 180 mm
 • Enkel montering og skjult oppheng
 • Tvs montering

Spesifikasjoner std. toalettsete med lokk

 • Farge: sort matt
 • Materiale: Hard plast
 • Mål sete: 438x375 mm
Les mer »
Leveringstid: 1-2 Uker
Bestill montering i kassen

Spesifikasjoner

Kategori

Vegghengt toalett

Merke

VikingBad

Farge

Sort Matt

Varenummer
6122475

Anmeldelser

HVILKET TOALETT SKAL MAN VELGE ?

Vi har et utrolig spennende utvalg med veggskåler. Vi selger også gulvtoalett, men får kunden mulighet til å velge så er det veggskål som velges pga enklere renhold.

Men når det gjelder selve valget av veggskål så er det mange valg når det gjelder ditt nye toalett!

Her er en oversikt til deg som lurer på hva slags toalett du skal velge, enten du pusser opp eller bygger nytt.

 

Gulvstående eller vegghengt toalett?

Stadig flere velger vegghengt for å spare plass og lette renholdet. Skal du bytte fra gulvstående til vegghengt må rørsystemet endres og det er greit å sjekke hvor mye ekstraarbeid dette innebærer før du bestemmer deg.

Gulvstående vil være en enklere og rimeligere løsning, så får man vurdere om den ekstra kostnaden med vegghengt er verd pengene. 

Velger man en standard toalett som ofte er litt mer åpen på sidene så får man en bra do for en grei sum penger.

Lettere renhold – en glede i hverdagen

Det finnes heldigvis flere nyere løsninger utviklet for å forenkle renholdet. Glatte overflater / «smart glasur» gjør at overflatene på toalettet holder seg ren lengre. Åpen eller ingen spylekant eliminerer muligeten for at skitten samler seg der vi ikke kommer til.

Drømmer du høy komfort, et blikkfang eller en stilren løsning som går i ett med resten av baderommet? Dette er noen av vegg toalettløsningene du kan velge mellom:

Lettere renhold – en glede i hverdagen

Det finnes heldigvis flere nyere løsninger utviklet for å forenkle renholdet. Glatte overflater / «smart glasur» gjør at overflatene på toalettet holder seg ren lengre. Åpen eller ingen spylekant eliminerer muligeten for at skitten samler seg der vi ikke kommer til. Avtagbart sete gjør det enkelt å holde rent rundt festene.

Design toalettet

Vis man er ute etter noe helt unikt så er det flere "design modeller" å velge mellom. Feks toaletter med sort matt overflate er et tidsriktig valg hvor man no også kan velge mye av det andre tilbehøret i sort matt for å få et gjennomført baderom.

SORT MATT DESIGN

Toalettet for deg som er ute etter «det nyeste»

Er du opptatt av teknologi og ønsker deg et baderom med de nyeste løsningene, så anbefaler vi et dusjetoalett

Dette er fremtidens toalett! Her kan du velge i forskjellige modeller, enkelte med automatisk lukking og varme i sete og ikke minst flere valgmuligheter for spyling. 

Kan monteres på nye og gamle bad

Skal du bygge nytt eller totalrenovere, er det å inkludere et vegghengt toalett i planene et naturlig valg – men du kan også få vegghengt toalett uten å måtte totalrenovere hele badet. 

Man kan få vegghengt toalett monteres på de fleste baderom, selv om det enkelte ganger vil kreve ekstra tilpassing for å få bygget inn sisternen. Dette er noe en rørlegger må vurdere på befaring.

 

Dette er prosessen ved å montere et vegghengt toalett:

1. En rørlegger monterer sisternen til eksisterende vegg og kobler til vann og avløp.

2. Sisternen kles inn med plater, flislegges eller behandles med en overflate som tåler våtromsbruk. Dette kan du gjøre selv, eller få hjelp av en håndverker til. 

3. Når dette er på plass, kommer rørlegger tilbake og monterer på veggskålen og trykkplaten

Når du skal bytte et vegghengt toalett, er det noen viktige ting du bør tenke på:

 1. Mål og plassering: Du må ta nøyaktige mål av eksisterende toaletthull og plasseringen av vanntilførsel og avløp. Sørg for å kjøpe et toalett som passer inn i eksisterende hull og plassering, eller som kan tilpasses uten større ombygginger.

 2. Vekt og styrke: Sørg for at den nye toalettskålen er sterk nok til å bære vekten av en person. Det kan også være lurt å sjekke veggen som toalettskålen skal henge på, og sørge for at den er tilstrekkelig forsterket.

 3. Feste og montering: Før du starter installasjonen, må du sørge for at du har alt utstyret du trenger for å montere det nye toalettet. Dette kan omfatte skruer, muttere, bolter og eventuelle spesielle monteringsbraketter som er nødvendige.

 4. Vanntilførsel og avløp: Sørg for at du kjenner plasseringen av vanntilførsel og avløp før du starter. Du må kanskje justere plasseringen av avløpsrøret for å passe til den nye toalettskålen.

 5. Funksjoner og komfort: Velg et toalett som passer dine behov og preferanser når det gjelder funksjoner og komfort. For eksempel kan du vurdere funksjoner som skyllekontroll, myk lukking av toalettsetet, eller en toalettsete med oppvarming og automatisk rengjøring.

 6. Kvalitet og pris: Vær oppmerksom på kvaliteten på toalettet du kjøper, og prøv å finne et toalett som er holdbart og av god kvalitet. Samtidig bør du være forsiktig med å bruke for mye penger på toalettet, og finne en pris som passer budsjettet ditt.