PB Pro GULVTOALETT med skjult S-lås

5 479,-
2 785,-

Dobbelspyling, Skruehull, Skjult S-Lås

Gulvklosett med skjult S-lås. Skruehull i klosettfot. Hvit spyleknapp, liten og stor spylemengde, (4/2 liter). Tilkoblingsmansjett og monteringssett medfølger. Sittehøyde 400 mm.

  • Med skruehull, skruer og plastpropper medfølger
  • Toalettsete medfølger ikke (velg sete under tilbehør)
  • Dobbelspyling 4/2 liter
Leveringstid: 1 Uke

Spesifikasjoner

Kategori

Gulvtoalett

Merke

Porsgrund

Farge

Hvit

Varenummer
6002811
Egenskaper
Skjult S Lås

Anmeldelser

SLIK VELGER DU RIKTIG GULVTOALETT

Det handler ikke lenger kun om valget mellom gulvstående eller vegghengt toalett. Her er våre beste tips til hvordan du velger riktig toalett til ditt baderom.

Spørsmålet vi vil stille deg  som er på jakt etter nytt toalett er «hvilken løsning har du i dag» og «hva ønsker du deg?».

- Toalett er en langvarig investering, og du bør tenke godt gjennom hvilken løsning du ønsker deg, forteller hun. Samtidig må du være realistisk med tanke på hvilket rørsystem du har, og hvilke hensyn du må ta om du bygger nytt.

Drømmer du høy komfort, et blikkfang eller en stilren løsning som går i ett med resten av baderommet? Dette er toalettløsningene du kan velge mellom:

Uten spylekant

Ny og forbedret spyleteknikk, hvor kanten oppunder doringen er fjernet. Enklere å gjøre rent.

Back to Wall

Do modeller som er beregnet for å stå helt inn til veggen bak. Ser mye finere ut og man slipper å tenke på støvtørk på baksiden.

S lås eller P Lås

Vi spør alltid, hvor kommer avløpet i fra i dag. Vegg eller gulv. Har du avløp i vegg så er det P lås, men en P lås blir ofte brukt sammen med et albue avløp for avløp i gulv. Feks Back to wall modeller. Da har man litt mere justering i forhold til hvor langt ut eller nært veggen det skal monteres.

Er det lov å bytte toalett selv?

Har du normalt hendene skrudd fornuftig på til håndverksmessige oppgaver, er det ikke noe i veien for at du saktens kan skifte toalettet selv. Reglene for montering av toaletter stiller ingen krav til at du skal bruke en autorisert VVS-installatør.

Når bør man bytte toalett?

Men det er særlig fire grunner som gjør at mange skifter toalett. Den vanligste årsaken er at toalettet er ødelagt eller at badet trenger en renovering. En annen årsak kan være at du ønsker å spare vann med et mer miljøvennlig toalett.

Hvor lenge varer et toalett?

Forskjellig levetid. Sintef Byggforsk anslår at armatur på servanter og badekar har en levetid på 15 år, mens badekar og toalett skal kunne vare i 50 år. Også servanter og plastsluk har i følge Sintefs anvisninger en levetid på 50 år.

Hvordan holde toalettet rent?

Oppvaskmiddel og eddik - Hell eddik i doskålen og la det stå. For å øke effekten kan du ha litt flytende oppvaskmiddel sammen med eddiken. La det stå en stund og gi syren tid til å løse opp avleiringene. Etterpå vil du forhåpentligvis få det vekk med toalettbørsten.

Hvordan bli kvitt brunt belegg i toalettet?

Dersom belegget har kommet som følge av rust eller avleiring, kan et surt, syrebasert middel, som for eksempel eddik, løse problemet. Her skal eddiken helles ned i skålen og stå sammen med litt flytende oppvaskmiddel. Dette skal stå en stund, helt til syren løser opp avleiringene. Etterpå bruker du toalettbørsten. Maxur kan også benyttes.

Hvor ofte bør man skifte dobørste?

Er det mange i huset og du bruker den ofte bør du kanskje bytte dobørsten 1 gang pr 6 mnd. Børsten bør byttes etter behov – ser du at busten spriker til alle kanter bør den byttes ut. Om du rengjør toalettbørsten ofte, kan du bruke børsten litt lenger. En god børste som kommer godt til, skaper god toaletthygiene.