LINC ANGEL KLAR/ MATT SORT

8 990,-
7 192,-

Med nøktern design og enkel konstruksjon er LINC Angel et dusjhjørne som gir baderommet og dusjrommet en større og luftigere følelse. Angel har et vendbart, patentsøkt løftehengsel med vinkeljustering og maksimalt åpningsmål. Angel, som er et av våre mest populære dusjhjørner, fås i flere ulike glasstyper, og dørbreddene kan kombineres fritt. 

 • Fås i klarglass, klarglass med Timeless (800 og 900 mm), frostet glass, grått glass, Stripe.
 • Veggprofiler i blankpolert, mattbørstet, sort matt eller hvitt.
 • Velg mellom grep og håndtak (grep inngår som standard). 
 • Dørene fås i størrelsene 700, 800, 900, 1000 mm.
 • Kan kombineres fritt.
 • Standardhøyde 2000 mm overkant profiler.
 • Yttermål gjelder innvendig hjørne til ytterkant veggprofil.
 • Modellen er vendbar. 
 • Plass til rørgjennomføring i veggprofil opptil 35 mm.
 • Tetningslister og magnetlister inngår.
 • Kan monteres med borefri montering.
Les mer »
Leveringstid: 2-4 Uker

Spesifikasjoner

Kategori

Dusjvegger

Merke

INR

Farge

Glass Klart, Profil Matt Sort

Varenummer
51202179
Egenskaper
Dusj Hjørne
? Passer i et hjørne. Både rett og buet løsning 
Kan også limes

Hvilken dusj passer til badet ditt og hva bør du tenke på når du skal bytte dusj? Vi har solgt dusjer i over 25 år og har noen god råd på veien.

 

Nytt bad steg for steg eller oppgradere alt med en gang. Valg er deres.  Tar dere steg for steg så kan dere enkelt bytte ut servantkran, toalett og dusj i etapper, slik at det både blir pent og overkommelig for lommeboken.

I dag er det et enormt utvalg av dusjvarianter og løsninger å velge mellom. Fra enkle og rimelige til avanserte og luksuriøse dusjkabinett, single og doble dusjer, til løsninger for badekar med dusj og spesialtilpasset dusj for skråtak og loft. Fastmontert dusjvegg, foldedører, runde dusjdører, dusjvegger, dusjhjørne og dusjnisje. Valget er ditt! 

Våre beste råd er:

– Hvis du skal bytte dusj, se på hvilke løsninger som er der i dag og hva som er grunnen til at den er der? Har du dusjkabinett, kan det være fordi badet ditt ikke er tett, eller at forrige eier var usikker på om det er tett.

PRAKTISK LØSNING : Velg dere en Linc Angel løsning så kan dere få ekstra lagringsplass i dusjen ved å velge en PILE løsning.

Hva tåler badet ditt?

Sjekk hva som er gjennomførbart på badet ditt, med tanke på plass, utforming og tetthet. En rørlegger kan være lurt å få på befaring for å se over badet.

En rørlegger vil også kunne se på feks på veggens bæreevne dersom du skal montere dusjvegger. Dere kan se på løsninger for dusjbatteri og takdusj, eller om dere må gjøre justeringer dersom man tar ut et gammelt badekar og setter inn en dusj.

Hva er badets totalte tilstand er viktig å finne ut av.  Noen ganger vil bytte av dusj føre til en større oppgradering, fordi man oppdager at det er nødvendig. Andre ganger kan det å bytte dusjvegger være en enkel sak – med stor effekt. Men husk og sjekk fallet i dusjen. Vannet skal i sluken og ikke utover gulvet.

Rørlegger gir gode tips om hva som kan fungere godt på akkurat ditt bad.