NEST DUSJOPPBEVARING | Tempe VVS

NEST DUSJOPPBEVARING

Kr 1.193,-
Kr 1.590,-
Product: 
Leveringstid: 2-4 Uker

La NEST oppbevare flaskene godt skjult for omgivelsene på veggen i eller utenfor dusjen. Vipp ut den frostede døren, og få full oversikt over dusjproduktene. Den rominndelte døren slås ut 45° og sikrer at flaskene ikke faller ut. Bunnen har avrenningshull for enkel rengjøring.

VERDT Å TENKE PÅ

  • Fås i matt svart/Dark frost, skifergrå/Stone frost, hvit / Opal frost. 
  • Bredde 400 mm. 
  • Dybde 100 mm. 
  • Høyde 250 mm. 
  • Vippbar dør heller 45 grader.
  • Limes eller skrus fast til vegg. 
  • Limsett for borefri montering inngår.

INNGÅR SOM STANDARD

Borrefri montering

Et sett med borefri montering er inkludert, noe som lar deg lime opp produktet på en trygg og sikker måte.<br /><br />

Kategori: 
Dusjtilbehør
Merke: 
INR
Farge: 
Sort
Varenummer:
80000678

Egenskaper

  • Dusjoppevaring

Det lille badet

SMÅ BAD -SLIK PLANLEGGER OG INNREDER DU SMÅ BAD

Å innrede små bad krever litt ekstra planlegging og tankearbeid – særlig hvis du vil at rommet skal gi den etterlengtede avkoblingen. Mange spørsmål dukker opp når du begynner å lete etter inspirasjon: Hvordan skal du få plass til alt? Hvilke møbler skal du velge? Her er et par tips til hvordan du kan utnytte plassen i et lite bad maksimalt.

1. SMÅ BADEROMSMØBLER MED STOR OPPBEVARINGSPLASS

Ikke nok med at små bad krever baderomsinnredning i de minste størrelsene – de små møblene skal dessuten helst ha plass til mer for å kompensere. Mens den faktiske plassen krymper må oppbevaringen øke og her blir smarte baderomsmøbler med fullt uttrekkbare skuffer med skuffeinndeling ekstra viktig. La deg ikke lure av et lite ytre – selv et mindre møbel kan overraske med god oppbevaringsplass når du åpner skuffen. På bildet ved siden av ser du servantskap fra vår serie AIR som finnes med eller uten benstativ.

2. NÅR DET ER TRANGT OM PLASSEN – VELG DUSJ I STEDET FOR BADEKAR

I små bad er det naturlig at badekaret må vike plassen for dusjveggen, og her har du alle muligheter til å skape en dusj som er både estetisk tiltalende samtidig som den er plassbesparende. Skråtak, rør og knevegger kan gjøre planleggingen ekstra utfordrende, men med en dusjvegg fra INR er det enklere å skape en dusjplass på et litt kronglete sted. Vi skreddersyr de aller fleste av våre dusjmodeller. Ofte er det nok med en enkel håndlaget skisse for at en av våre forhandlere skal kunne hjelpe deg å virkeliggjøre dusjdrømmen din.

3. DEL AV FOR Å ÅPNE OPP

Å avgrense en del av badet ved hjelp av en glassvegg eller en ny vegg kan gi uante muligheter. Med en dusj på den ene siden og for eksempel et toalett på den andre kan du få plass til mer på en overraskende liten flate. Velger du en foldbar dusjdør fra vår serie SYNC, er det nok at nisjen er 58 cm bred for at du skal få plass til å få inn og ut uten problemer.

4. TRYLL MED LYS OG DYBDE – SKAP STØRRE ROMFØLELSE MED SPEIL

Lys forstørrer, mørkt forminsker – en sannhet som også gjelder på badet. Ved å velge lyse farger og materialer på baderomsinnredning og vegger samt gulv, kan du få badet til å føles større enn det faktisk er. Klart glass på dusjveggen er å foretrekke framfor frostet  eller farget glass hvis det er plass du er ute etter. Og glem for all del ikke speilet! Speil skaper dybde på selv de minste flater. Foretrekker du rundt eller firkantet, med eller uten LED-belysning? Sjekk våre speil og finn din personlige favoritt! Riktig speil gir karakter til badet.

5. BYGG I HØYDEN – TENK VERTIKALT!

Når gulv- og veggflaten er begrenset – bygg i høyden! Våre ikoniske håndkletørkere LINC, MARK og Red Dot Award-vinneren BOW gjør akkurat det med sitt elegante langsmale uttrykk. Og tørker dessuten håndkleet minst like effektivt som en tradisjonell håndkletørker. Nytt i 2018 er dusjoppbevaring hvor vi ser flere smarte innovasjoner som optimaliserer flaten i små bad og inni dusjen. Endelig er det slutt på å snuble over sjampoflaskene på gulvet!

Kampanje
Kr 2.093,-
Kr 2.790,-
Kjøp
Kampanje
Kr 968,-
Kr 1.290,-
Kjøp