LIAM Dusjhjørne rett 90x90

8 300,-

Sølv profiler, klart glass, 195cm

En stilren dusjserie med flere valgmuligheter og enkel klikkjustering.

Dusjdører er en stadig mer populær løsning i de private hjem. Det er plassbesparende, enkelt å rengjøre, gir deg mulighet til å lage din unike dusjløsning og gir samtidig et stilrent og funksjonelt utrykk. Liam serien kommer i krom eller sort matt utførelse til samme pris. Sort matt er i vinden som aldri før og gir deg mulighet til å skape ditt unike utrykk på baderommet.

Universale dusjdører i herdet glass som kan svinges 180°. Dusjdørene er Nanotech behandlet for enklere rengjøring.  Kan leveres som separate dører eller som komplette sett for dusjhjørner.  Dusjdører kan kombineres i alle tilgjengelige varianter, som gjør at du kan bygge opp din unike dusjløsning etter ditt behov.  Dusjdørene kan komplementeres med veggprofil i aluminium m/magnetlist for dusjnisje.

 • Stilrene og slanke profiler
 • Herdet klart glass 6mm, nanotech behandlet
 • Enklere montering med klikkjustering
 • Magnetlist i PVC
 • Subbelist
 • Innleggs plater (for utjevning av skjeve gulv)
 • Toppdeksel til veggprofil (skjuler utjevning av vegg/henglseprofil)
 • Heve/senke hengsler som kan svinges 180°
 • Hengsle hever/senker 5mm
 • Trinnløs justerbar parkeringsposisjon (trinnløst justere hvor hev/senk posisjonen skal starte)
 • Veggprofil kan justeres 25 mm

Oversvømmelsesvern kan kjøpes som tilleggsutstyr.

Målene er oppgitt i ytterkant veggprofilmål

Les mer »
Leveringstid: 1-2 Uker

Spesifikasjoner

Kategori

Dusjvegger

Merke

VikingBad

Farge

Profil Alu/Blank, Glass: Klart

Varenummer
6316623
Mål
90 × 195 m
Egenskaper
Dusj Hjørne
? Dusj løsning som skal plasseres i et hjørne.

Anmeldelser

Hvilken dusj passer til badet ditt og hva bør du tenke på når du skal bytte dusj? Vi har solgt dusjer i over 25 år og har noen god råd på veien.

Nytt bad steg for steg eller oppgradere alt med en gang. Valg er deres.  Tar dere steg for steg så kan dere enkelt bytte ut servantkran, toalett og dusj i etapper, slik at det både blir pent og overkommelig for lommeboken.

I dag er det et enormt utvalg av dusjvarianter og løsninger å velge mellom. Fra enkle og rimelige til avanserte og luksuriøse dusjkabinett, single og doble dusjer, til løsninger for badekar med dusj og spesialtilpasset dusj for skråtak og loft. Fastmontert dusjvegg, foldedører, runde dusjdører, dusjvegger, dusjhjørne og dusjnisje. Valget er ditt! 

Våre beste råd er:

– Hvis du skal bytte dusj, se på hvilke løsninger som er der i dag og hva som er grunnen til at den er der? Har du dusjkabinett, kan det være fordi badet ditt ikke er tett, eller at forrige eier var usikker på om det er tett.

PRAKTISK LØSNING : Velg dere en Linc Angel løsning så kan dere få ekstra lagringsplass i dusjen ved å velge en PILE løsning.

Hva tåler badet ditt?

Sjekk hva som er gjennomførbart på badet ditt, med tanke på plass, utforming og tetthet. En rørlegger kan være lurt å få på befaring for å se over badet.

En rørlegger vil også kunne se på feks på veggens bæreevne dersom du skal montere dusjvegger. Dere kan se på løsninger for dusjbatteri og takdusj, eller om dere må gjøre justeringer dersom man tar ut et gammelt badekar og setter inn en dusj.

Hva er badets totalte tilstand er viktig å finne ut av.  Noen ganger vil bytte av dusj føre til en større oppgradering, fordi man oppdager at det er nødvendig. Andre ganger kan det å bytte dusjvegger være en enkel sak – med stor effekt. Men husk og sjekk fallet i dusjen. Vannet skal i sluken og ikke utover gulvet.

Rørlegger gir gode tips om hva som kan fungere godt på akkurat ditt bad.