Alterna Pyxis dusjhjørne 80 x 80 cm

7 190,-
5 967,-

Alterna Pyxis rette dusjdører svart matt 80x80 cm

Stilrene dusjdører med inn- og utsving som gir ekstra plass i rommet. Easy-fix festesystemet gjør det svært enkelt å montere dørene i riktig posisjon. 6 mm sikkerhetsglass og 3M easy clean på begge sider av glasset.

Produktspesifikasjoner

  • Bredde: 80x80 cm
  • Farge: Sort
  • Glass: Klart
  • Høyde (cm): 195 cm

 

Leveringstid: 3-5 dager.

Spesifikasjoner

Kategori

Dusjvegger

Merke

Alterna

Farge

Profil Matt Sort, Glass: Klart

Varenummer
6310664+6310664
Mål
78 × 195 m
Egenskaper
Dusj Hjørne
? Dusj løsning som skal plasseres i et hjørne.

Anmeldelser

Hvilken dusj passer til badet ditt og hva bør du tenke på når du skal bytte dusj? Vi har solgt dusjer i over 25 år og har noen god råd på veien.

Nytt bad steg for steg eller oppgradere alt med en gang. Valg er deres.  Tar dere steg for steg så kan dere enkelt bytte ut servantkran, toalett og dusj i etapper, slik at det både blir pent og overkommelig for lommeboken.

I dag er det et enormt utvalg av dusjvarianter og løsninger å velge mellom. Fra enkle og rimelige til avanserte og luksuriøse dusjkabinett, single og doble dusjer, til løsninger for badekar med dusj og spesialtilpasset dusj for skråtak og loft. Fastmontert dusjvegg, foldedører, runde dusjdører, dusjvegger, dusjhjørne og dusjnisje. Valget er ditt! 

Våre beste råd er:

– Hvis du skal bytte dusj, se på hvilke løsninger som er der i dag og hva som er grunnen til at den er der? Har du dusjkabinett, kan det være fordi badet ditt ikke er tett, eller at forrige eier var usikker på om det er tett.

PRAKTISK LØSNING : Velg dere en Linc Angel løsning så kan dere få ekstra lagringsplass i dusjen ved å velge en PILE løsning.

Hva tåler badet ditt?

Sjekk hva som er gjennomførbart på badet ditt, med tanke på plass, utforming og tetthet. En rørlegger kan være lurt å få på befaring for å se over badet.

En rørlegger vil også kunne se på feks på veggens bæreevne dersom du skal montere dusjvegger. Dere kan se på løsninger for dusjbatteri og takdusj, eller om dere må gjøre justeringer dersom man tar ut et gammelt badekar og setter inn en dusj.

Hva er badets totalte tilstand er viktig å finne ut av.  Noen ganger vil bytte av dusj føre til en større oppgradering, fordi man oppdager at det er nødvendig. Andre ganger kan det å bytte dusjvegger være en enkel sak – med stor effekt. Men husk og sjekk fallet i dusjen. Vannet skal i sluken og ikke utover gulvet.

Rørlegger gir gode tips om hva som kan fungere godt på akkurat ditt bad.