Tempe VVS - 30 års jubileum

Svein Asbjørnsen

I år markerer Tempe VVS Senter sitt 30-årsjubileum, en milepæl som vitner om tre tiår med suksess og innovasjon innen VVS-bransjen. Siden firmaet ble grunnlagt i 1994, har firmaet opparbeidet seg et solid rykte som en pålitelig leverandør av kvalitets VVS-produkter fra anarkjente merkevare leverandører til bad, kjøkken og hytten.

Gjennom årene har Tempe VVS Senter utviklet seg til å bli en av de ledende aktørene i markedet ikke  bare i Trøndelag men hele landet med sin nettbutikk. Og no i år feirer Tempe Vvs sin suksess med både stolthet og stor fremtidstro.

LEDERSKIFTE MED FAMILIETRADISJONER

Svein Ove og Svein Asbjørnsen

Heidi og Svein Asbjørnsen

Svein Asbjørnsen har vært daglig leder siden starten, og har gjennom årene bygget opp firmaet til det vi kjenner i dag. Nå er det imidlertid hans barn, Heidi og Svein Ove, som har tatt over styringen. Heidi har trådt inn som butikksjef, mens Svein Ove har overtatt rollen som daglig leder.

Deres innsats og dedikasjon sikrer at familietradisjonene holdes i hevd, samtidig som at de bringer nye perspektiver og energi til firmaet, forteller Svein Asbjørnsen stolt som fortsatt jobber i bedriften.

FOKUS PÅ SYNLIG VVS

I butikk møter man gjerne supre Elisabeth og Kristian som er svært dyktige på å sette sammen et perfekt baderom til våre kunder.

Samarbeid med dyktige håndverkere er noe av det som skiller Tempe VVS Senter fra mange andre aktører, forteller butikksjef Heidi Asbjørnsen.

Tempe Vvs har valgt å fokusere utelukkende på salg av fysiske vvs-produkter, og tilbyr ikke egne rørleggertjenester. Dette betyr at all omsetning i butikken er salg av fysiske varer over disk eller pr nett. Håndtverkerene som vi samarbeider med, faktuere det arbeidet som utføres direkte til kunden. 

Men det å være på lag med flere håndverkere lokalt her i Trondheim så har man funnet en fin balanse med å få flere besøk i butikken og derigjennom også kunne gi mere oppdrag tilbake til utførende håndverkere i retur. Samtidig som at det er enkelt for både butikken og kunden vis det skulle bli en service sak i etterkant. 

FAST PRIS - ENKELT FOR KUNDEN VÅR.

Og ikke minst så har man i de siste 5 årene hatt stor suksess med "fast pris" på en god del standard produkter som feks skifte av toalett og varmtvannsberedere. Dette da også i samarbeid med utvalgte håndtverkere firma her i Tronheim. Dette er svært godt motatt av kundene og vil bli videreført som en enda sterkere satsing i tiden fremover. Kunden ønsker enkle og oversiktelige løsninger slik at man ser hva man betaler i forkant. Rørleggerene setter også stor pris på dette, da dette er med å gjøre arbeidsdagen for dem enda mere rasjonell og da blir dem ekstra fornøyd fortelle Heidi videre. Å samarbeid med flere rørleggerfirma slik vi gjør er en vinn-vinn situasjon for både rørlegger og for oss, og ikke minst for kunden. Lik pris for å montere et produkt burde vært en standard i 2024.

PIONERER INNEN NETTHANDEL

 

For 12 år siden startet Tempe VVS Senter sin første satsning på netthandel. I dag har firmaet en topp moderne e-handelsløsning som gjør det mulig å selge produkter til kunder over hele Norge. Denne kombinasjonen av en fysisk butikk med lekre merkevarer og en effektiv netthandelsplattform har vist seg å være en suksessformel i et konkurransepreget marked. Man kan med stor sikkerhet si at hadde man ikke startet digitaliserings prosessen for 12 års siden så hadde ikke butikken vært den det har blitt i dag forteller Svein Ove. 

 

SERVICE + TILGJENGELIGHET OG SNART KLAR MED AI LØSNINGER.

En annen viktig faktor i Tempe VVS Senter sin suksess er deres fokus på service og tilgjengelighet. Kundene skal aldri oppleve det som vanskelig å få tak i firmaet, noe som har bidratt til å bygge opp en lojal kundebase gjennom årene. 

AI teknologien blir en del av hverdagen for oss alle, og Tempe VVs er i gang med å klargjøre sine løsninger for nettopp dette også. Hos oss så skal det alltid være enkelt å få tak i oss via feks telefon, mail feks, men med å bruke AI så vil vi være dekket opp 110%. I dag har vi nye generasjoner med potensielle kjøper, som ønsker å hente inn mye info i forkant av et kjøp for ekstra trygghet feks. Her er AI en god løsning for å forbedre våre info kanaler forteller Svein Ove videre.

FREMTIDEN FOR TEMPE VVS; TRADISJON MØTER TEKNOLOGI

Rundt oss har vi sett mange dyktige VVS-butikker forsvinne, og kanskje er begrepet "VVS-forretning" og den klassiske blå lagerfrakken er snart historie. Men denne endringen har gitt oss enda mer å gjøre. Kundene trenger fortsatt deler til den gamle doen, og når krana lekker, vet de at vi har løsningen. Det som gjør det ekstra spennende er at vi også selger disse løsningene via vår hjemmeside.

Ofte møter vi kunden først på chatten, hvor vi veileder dem og hjelper dem med å finne de rette produktene. Dette fører ofte til en handel. Kort sagt, vi tror at kombinasjonen av en velassortert fysisk butikk med de rette varemerkene og en effektiv e-handelsløsning, støttet av dagens teknologi, er nøkkelen til suksess i fremtiden, forteller Svein Ove videre.

Utfordringen ligger i å holde tritt med utviklingen, for i e-handelsbransjen skjer endringene raskt. Men med vårt fokus på både tradisjonell kundeservice og moderne løsninger, er vi godt rustet for å møte fremtidens behov.

LIVSVIKTIGE TOALETTER, 30 ÅR MED OVER 50.000 SOLGTE ENHETER

Toaletter tas ofte for gitt, men de er faktisk en av de viktigste delene av ethvert hjem, bedrift eller offentlig sted. De dekker grunnleggende menneskelige behov og bidrar til hygiene, komfort og helse. Gjennom å levere 50 000 toaletter har Tempe VVS Senter AS ikke bare solgt et produkt, men også bidratt til å forbedre livskvaliteten for utallige mennesker i lokalsamfunnet og utover.

I dag er vi opptatt av å selge toaletter som ikke bare ser fine ut, men som også er lette å holde rene og, viktigst av alt, sparer vann. Heldigvis er bærekraft nå på dagsordenen, og dette betyr svært mye både for oss og for kundene våre.

Som en pålitelig leverandør av toaletter har Tempe VVS Senter AS tatt på seg ansvaret med å sikre at hver eneste enhet vi selger, oppfyller de høyeste standardene for kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet. Dette har gjort oss til et foretrukket valg for mange kunder og har bidratt til vår suksess og vekst gjennom årene.

Elisabeth er en våre toalett eksperter, også med hytteløsninger.

TEAMARBEID OG EKSPERTISE

 

Hos Tempe VVS er vi mer enn bare en VVS-forhandler – vi er et dedikert team som brenner for å hjelpe våre kunder med alt innen VVS-produkter. Gjennom våre 30 år i bransjen har vi opparbeidet oss en god forståelse for både produkter og kundens behov.

Personlig Service: Gjengen i butikken består av erfarne fagfolk som tar seg tid til å forstå dine spesifikke behov. Enten du skal pusse opp badet, installere et nytt kjøkken, eller trenger råd om det beste hyttetoalettet, er gjengen her for å gi personlig veiledning. Hjelper deg med å velge riktig produkt, farger og løsninger som passer perfekt til ditt prosjekt.

Sikker Levering:  Det å få varen trygt levert enten det er i bilen du kommer med, eller hjem til din adresse så er hele tiden målet å varene levert på en sikker og effektiv måte. 

Farger og Løsninger: Å velge de rette fargene og løsningene kan være overveldende, men det trenger ikke å være det. Vi gir deg råd om alt fra moderne design til tidløse klassikere, slik at du kan skape et rom som både er funksjonelt og estetisk tiltalende.

 

Elisabeth

Mats

Geir

Lars Erik

Trygve

Kristian

KUNDENE KOMMER TILBAKE

Gjengen på Tempe VVS er stolte av våre fornøyde kunder, som stadig vender tilbake for å handle igjen. Tempe Vvs sin tillit og lojalitet er et testament til vår dedikasjon til kvalitet og service. Vårt mantra er "Velkommen til Tempe VVS – her får du mer enn bare produkter; du får en partner som støtter deg hele veien fra idé til ferdigstillelse," gir et godt fundament å jobbe ut fra.

Vi setter stor pris på hver kunde og arbeider hardt for å sikre at alle får den hjelpen og veiledningen de trenger. Hos oss får du ikke bare tilgang til førsteklasses VVS-produkter, men også en partner som er med deg gjennom hele prosessen. Enten du planlegger en enkel oppgradering eller en omfattende renovering, kan du stole på at vi står ved din side for å gjøre drømmen til virkelighet.

FREMTIDS UTSIKTER

Veien videre ser lys ut for Tempe VVS Senter. Med en kontinuerlig tilpasning til teknologiske fremskritt, planlegger firmaet som nevnt tidligere, å lansere sin egen AI-løsning i 2025. Denne teknologien vil hjelpe kundene enda mer effektivt enn tidligere, og posisjonere Tempe VVS Senter som en innovativ leder i bransjen. Men den personlige preget til Tempe Vvs vil aldri bli nedprioritert av den grunn. Det er bare å ta en telefon så er det hjelp å få, vis man ikke vil møte opp i butikken.

Tempe VVS Senter feirer ikke bare 30 år med suksess, men vi ser også frem til de neste 30 årene med optimisme og pågangsmot. Med deres dedikasjon til kvalitet, service og innovasjon, er vi godt rustet for fremtiden avslutter Heidi og Svein Ove med.