INR, NESTE GENERASJONS BADEROMSINNREDNING

Skap ditt ikoniske baderom

Hva kjennetegner ikonisk design? For oss er det en gjenstand som virkelig kan stå opp for sin egen identitet og funksjon med et formspråk som føles like aktuelt i dag som om femten år. Legg til muligheten til personlige valg samt råvarer av førsteklasses kvalitet, og du får nok noe som ligner det du finner her.

Bli værende og oppdag en rekke moderne og framtidige baderomsikoner produsert med omsorg som hver og en – men aller helst i gruppe – setter sitt preg på ditt ikoniske baderom.

Badet er hjemmets mest utsatte rom. I løpet av en femtenårsperiode åpner og lukker gjennomsnittsfamilien dusjdøren sånn omtrent 45 000 ganger. Og skuffene i servantskapet minst det dobbelte. Legg så til en høy grad av fuktighet, så blir det tydelig at baderomsinnredningen må kunne tåle en hel del.

DETTE ER VÅRT MÅL

 

Vi vil at du skal kunne bry deg mindre – Care Less. Slik at du kan ha fokus på andre ting enn å passe på og være superforsiktig på badet. ’Care Less’ er et fellesnavn for funksjoner og produkter i sortimentet vårt som er laget for at du kan nyte din stund på badet enda mer og kan bekymre deg mindre om hverdagens småbekymringer og småulykker.

Kvalitetssystemet Care Less følger som en rød tråd gjennom alle våre produktgrupper. Her ser du et utvalg av disse produktene.

TX MÖBELLACK

Silkeglatt å berøre og samtidig ekstremt slitesterk og støtbestandig. Møblene sprøytelakkeres med flere lag TX-lakk, slik at du får et innkapslet produkt helt uten skjøter, som takler det tøffe og fuktige baderomsmiljøet med glans.

GRASS® VIONARO

Våre fullt uttrekkbare, meget lettåpnede skuffer med Soft-Close gjør stor forskjell i hverdagen – i dag og om 15 år. Glimrende justeringsmuligheter, ingen utvendige detaljer og helt lydløs bevegelse.

SAFETECH BY INR

Som første dusjprodusent på det svenske markedet lanserer vi SafeTech by INR – en teknologi som holder det granulerte glasset på plass hvis ulykken skulle være ute. Verdens sikreste dusjglass. Finnes til LINC Angel og LINC Niagara i klart glass, 900x900 mm.

BORRFRI

Hold tettesjiktet inntakt – veggprofilene på dusjene i LINC- og SYNC-serien kan limes opp med Borrfri. Smidig, trygt og så enkelt.

15 ÅRS GARANTI

Å levere markedets mest robuste og slitesterke baderomsinnredning er et løfte vi ikke tar lett på. Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi derfor hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler. For en bærekraftig global utvikling i dag og i morgen.

MORA TECHNOLOGY INSIDE

Svenske Mora er verdensledende når det gjelder innovativ teknologi i dusjbatteriene. Med INRs stilrene design på utsiden får du det beste av to verdener: INR Design + Mora Technology Inside.

TIMELESS®

Gjør det vanskelig for kalk og smuss å feste seg til dusjglasset ved å velge klart glass med Timeless – en permanent overflatebehandling som gir enklere rengjøring og bevarer den opprinnelige glansen år etter år.

LØFTEHENGSEL

Det patenterte løftehengselet i LINC og SYNC fortsetter å ta verden med storm. Det justerbare, vedlikeholdsfrie hengselet hever 7 mm i åpen posisjon og gjør det mulig å folde inn dørene når de ikke er i bruk.

PORSELEN

Porselen er egentlig leire med glasur som brennes i ovn. Resultatet blir et ekstremt slitesterkt materiale som tåler det meste. Dette eldgamle håndverket brukes fortsatt i baderomsprodukter av høy kvalitet.

BADEROMSMØBLER

Servantskapet styrer både stilen og dine rutiner foran speilet. Derfor har vi tenkt litt ekstra, både på utsiden og innsiden – med detaljer som falsede fronter, smart oppbevaring og med lyd og lys.

DUSJER

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad. Her finner du Nordens bredeste utvalg av dusjer – alle svenskprodusert og med 15 års garanti.

LINC  Smarte foldedører for den litt trange plassen. Finnes i 6 ulike modeller for nisje og hjørne og er mulig å lime opp med vårt borrfrie monteringskit

ARC  Vår mest fleksible dusjserie med 22 ulike varianter av dusjhjørner og dusjdører som setter det 8 mm tykke glasset i fokus. Kan skråkappes!

BRIC  Fire vakre dusjkabinetter i 6 mm glass og med mange valgmuligheter samt markedets største åpningsmål i modell Bric 4 og 5. 

Edge er en kompromissløs dusjserie med sofistikerte, innrammede detaljer som imponerer både design- og teknikkelskeren. Bak den slanke designen finner du dusjmekanikk med en presisjon som savner sidestykke. 

BOW  håndkletørkere Unn deg et herlig oppvarmet håndkle etter dusjen.

DUSJ­OPPBEVARINGPraktiske dusj oppbevaringsløsninger for dusjrommet i seriene case, next og pile.

FLEX Smarte foldedører for den litt trange plassen. Finnes i 6 ulike modeller for nisje og hjørne og er mulig å lime opp med vårt borrfrie monteringskit.

INR BY PRIMY. Servantbatterier og takdusjer i matchene farger med ikonisk design

DESIGN DIN EGEN DUSJ

SLIK MÅLTILPASSER DU DUSJVEGGEN DIN! De aller fleste av våre dusjmodeller kan måltilpasses uten tillegg i prisen. Og du kan faktisk måltilpasse dusjen din på egen hånd her i Dusjverkstedet. Du begynner med å velge type dusjløsning og modell. I neste steg legger du inn ønskede mål for så å avslutte med å velge glass, finish, grep eller håndtak samt generere en pris. Når du føler deg fornøyd, mailer du det ferdige underlaget til deg selv og tar det med til en forhandler som hjelper deg videre mot drømmedusjen.

 

Når du har tegnet en skisse så sender gjerne tegningen til oss direkte så hjelper vi dere videre i prosessen : Bruk eposten: lars@tempe-vvs.no

Dra i den stiplede linjen for å justere størrelsen. Du kan også åpne og lukke dørene. Klikk her og se selv.