VI TEGNER DITT NYE BADEROM!

"Planlegger du å gi badet ditt en oppgradering? La oss stå til tjeneste med å designe ditt drømmebad i imponerende 3D – uten kostnad eller forpliktelser!

Få ditt drømmebad tegnet helt kostnadsfritt og uten forpliktelser hos oss! Vi skreddersyr et realistisk utseende med alt fra fliser og baderomsmøbler til dusjløsninger og toalett, alt i de fargene du ønsker.

For å komme i gang, ta med nøyaktige mål av rommet, inkludert takhøyde.

Tenk nøye gjennom ønsket bredden på baderomsmøblene, størrelsen på dusjsonen og plasseringen av de viktigste elementene.

Andre ting som er greit å tenke på også: Ønsker du dobbelvask? hvor mye oppevaring ønsker dere på badet? speil eller speilskap? Vurdert håndklevarmere? Vurdere dere dusjtoalett eller vanlig toalett?

Når dere kommer innom oss så kan dere enten ta med en skisse av det dere tenker, eller så setter vi opp en enkel skisse med detaljene hos oss.

Etter det så utformer vi et forslag som vi sender per e-post i etterkant.

Alt dette er helt gratis!

Kom gjerne innom oss  i butikken vår her i Tempeveien 15, Trondheim for yterligere inspirasjon. Vi selger også fliser fra Brickmate

For at du skal komme mye nærmere badet du ønsker i baderomsutstillingen, bør du tenke litt over det på forhånd. Vi har satt sammen ti spørsmål til deg for å hjelpe deg med å forberede deg til besøket hos oss.

10 SPØRSMÅL

1. Byggeår/alder på nåværende bad?
2. Nybygg eller rehabiltering.
3. Baderomsstørrelse?
4. Hvor mange bruker badet ditt?
5. Vil flere bruke badet samtidig?
6. Hvilken stil foretrekker du?
7. Hvilke farger ser du for deg badet ditt i?
8. Ønsket utstyr?
9. Hva verdsetter du på badet?
10. Hvilke funksjoner skal ditt nye bad fylle?