Outlet

EssenceEttgrepsbatteri til

4 330,-
1 980,-

Eleganse og ytelse – det vannbesparende ettgreps servantbatteriet GROHE Essence med høy tut, oppløftsventil og avløpsgarnityr i Cool Sunrise

Med sin slanke og unike buede tut og GROHE-finish i Cool Sunrise blir GROHE Essence ettgreps servantbatteri med oppløftsventil og avløpsgarnityr den perfekte prikken over i-en på ethvert baderom. Den er full av GROHE-teknologi og ekstremt brukervennlig. GROHE SilkMove-patronen gjør det enkelt å justere vannmengde og temperatur, og GROHE EcoJoy-teknologi begrenser vannforbruket til 5,7 l/min slik at du sparer både vann og penger. Du kan til og med stille inn vinkelen på AquaGuide-strålesamleren slik at den passer servanten. På den måten unngår du søl og sprut. Enkel etthullsinstallasjon ved hjelp av GROHE QuickFix Plus-systemet reduserer monteringstiden med 50 %. Dette er ett av våre mest populære sevantbatterier. Det passer perfekt sammen med andre produkter fra GROHE Essence-kolleksjonen i Cool Sunrise når du vil skape et vakkert og enhetlig baderom.

 

Popup-propp som er enkel i bruk
Elegant, og enkel i bruk: lukk popup-proppen ved å trekke i hendelen på baksiden av kranen, og trykk den ned for å åpne den igjen.
Praktisk tut med standardhøyde
Denne tuthøyden er standard for alle vanlige servanter. Den er veldig komfortabel å bruke, uansett om du pusser tenner eller vasker ansiktet.
GROHE EcoJoy® med vannsparingsfunksjon for redusert forbruk
GROHE EcoJoy® reduserer vannforbruket med inntil 50 % uten at det går ut over ytelsen. Uansett når du åpner kranen, får du en solid stråle samtidig som du sparer penger.
GROHE SilkMove® patronteknologi for enkel bruk
Denne premiumkranen har teknologi for kontinuerlig variabel vanntemperatur og vannmengde slik at hendelen er enkel å bruke, selv etter mange års bruk.
GROHE StarLight-belegget gjør den enkel å rengjøre og slitesterk
GROHE StarLight-belegget er resultatet av 75 års erfaring og fokus på detaljer. Den meget glatte finishen er ekstra ripesikker og enkel å rengjøre. Du trenger bare å tørke over overflaten med en tørr klut, så ser den ny ut igjen.
Variabel tutende for justering av vannmengde
Du kan enkelt justere den variable tutenden for å få riktig vannmengde til din servant – for bedre fleksibilitet i dine daglige gjøremål på badet.
Les mer »

Leveringstid: 1-3 virkedager

Spesifikasjoner

Kategori

Servantbatteri

Merke

Grohe

Farge

Cool Sunrise

Varenummer
23589GL1

Anmeldelser