HIKKI - TRIVSEL I NATUREN

Finn roen

Der det er sparsomt mellom husene og hvor bjørkebjørken sprer seg, føler vi oss hjemme. HIKKI lager produkter som er inspirert av tøff natur så vel som den fargerike urbane. Ekstremer som sammen skaper en ny måte å være, leve, omgås og slappe av.

HIKKI BOHEMEN

Et vedfyrt utendørs badekar med innebygd ovn.
Plass til 2 voksne og kan brukes året rundt.

 

Bohemen er et utebadet for deg som verdsetter original design i materialer som er like holdbare som det er vakkert. I Bohemen finner du ingen bling-bling, lamper eller høyttalere - her er bare en ren, autentisk, vedfyrt badopplevelse.

Ofte stilte spørsmål og svar:

Hvorfor bør jeg velge et utendørs badekar fremfor et badestamp? Det er mange grunner! For det første varmes et badekar opp mye raskere, noe som gjør at du ikke trenger å planlegge så langt før, men du kan være mer spontan! Den er også veldig enkel å rengjøre og transportere. To personer bruker den uten problemer.

Hvor lang tid tar det å varme opp? Ca 1,5 time om sommeren og 2,5 time om vinteren. Bruker du isolasjonen (tilbehør) forkorter du oppvarmingstiden om vinteren med ca 30%.

Blir metallet så varmt at du risikerer å brenne deg? Nei, ikke noe problem. Metallet i badekaret blir aldri varmere enn vannet. Komfyrrøret derimot blir varmt, derfor har vi utstyrt det med varmeskjold.

 

 

Kan jeg ha Bohemia på terrassen min? Ja, det er greit fordi komfyren er inne i karet. Pass imidlertid på å plassere den på solide, bærende bjelker - karet fylt med vann og badende kan veie rundt 850 kg.

Er det noe filterrengjøring? Bohemen har to koblinger bak, dette er for at du skal lede vannet til et sandfilter og føre ferskvann tilbake i karet.

Hvordan vedlikeholder jeg interiøret i tre? På to måter: ikke i det hele tatt, eller med rå linolje med jevne mellomrom. Hvis du ikke oljer eiken vil den etter hvert få en vakker sølvgrå farge, og med olje beholder den sin brungule farge. 

Matlaging

Robuste og enkle produkter for matlaging i friluft. Krever minimalt med vedlikehold og kan stå ute hele året.

Matlaging og sosialt samvær utendørs Føler du deg nysgjerrig på matlaging og baking utendørs, men synes en murt pizzaovn er for komplisert, et utekjøkken for stort og en bakerhytte ikke en gang å tenke på?

Da kan vår vedfyrte pizzaovn Faster Greta være noe for deg, da det er alle de tingene på samme tid, men i et mye jevnere format! Faster Greta er en corten stålkomfyr for utendørs bruk som du kan bake pizza og brød i, men den slutter ikke der – den klarer i grunnen all matlagingen som du gjør i en vanlig ovn og du kan til og med grille og steke over gløden. seng i nedre komfyrseksjon. Cortenstål er ekstremt slitesterkt og krever minimalt med vedlikehold, noe som gjør at du ikke trenger å dekke det til eller ta det inn i vinterhalvåret – det klarer å stå ute untendørs i  all slags vær. 

Vår Fyrbänk kullgrill er en eksklusiv bordgrill i rustfritt stål og eik, inspirert av den tradisjonelle japanske hibachigrillen blandet med skandinavisk enkelhet. Med Fyrbänk slutter ikke matlagingen når du setter deg til bords, men den pågår i stedet gjennom hele måltidet og blir en felles aktivitet hvor alle deltar i matlagingsritualet.Lillhälla er en peis og grill - også den i samme slitesterke og bekymringsløse cortenstål. Lillhälla er perfekt for å samles rundt en morsom kveld for å grille pølser, fisk og marsmallows, eller bare for å varme fingrene og lage en kaffekopp. Steke- og baketoppen Hot wall kan brukes sammen med Lillhälla eller alene over åpen ild. Bak flatbrød eller lag mat som passer for en jevn grilltopp. Bak pizza i Faster Greta – så enkelt er det! Grunnlaget for en god pizza er veldig enkelt, og gjenspeiler dens opprinnelse som fattigmannsmat – en god deig, en fin tomatsaus og en smaksrik ost. Gjennom årene har pizzaen blitt foredlet og utviklet, men grunnlaget forblir det samme mer enn to hundre år senere.