Nova bolleservant mørk grå Solid surface  

4 835,-
3 771,-

Mål: Ø39x14,5 cm

NOVA solid surface bolleservant

En eksklusiv og elegant bolleservant i matt utførelse for montering på benkeplate. Servanten er av Solid surface og dermed enkel å rengjøre og vedlikeholde. Servanten er gjennomfarget og får du ett hakk, kan dette enkelt pusses bort med sandpapir P600. Denne typen servant gir deg full frihet i forhold til hvor du ønsker å plassere servant og servantkranen, og gir deg mulighet til å skape ditt personlige utrykk på badet.

  • Diameter Ø39
  • Uten overløp
  • Materiale: Solid surface  
  • Farge: grå
  • Tynn kant/vegg

Vannlås og pop up må kjøpes som tillegg, men det medfølger et pop up deksel i samme farge som servanten. Du bytter da enkelt dekselet fra den opprinnelige pop up'en. ( Vi kan ikke garantere at dekselet passer til andre pop up'er enn VikingBad pop up med - se relatert produkt nedenfor)

Les mer »

Spesifikasjoner

Kategori

Bollevasker

Merke

VikingBad

Farge

Mørk Grå matt

Varenummer
6132398

Anmeldelser

HVILKEN VASK SKAL DU VELGE?

Det er flere grunner til hvorfor det kan være lurt å velge bollevask på badet:

Vakker estetikk på badet

Bollevasker har et moderne og elegant utseende som kan gi badet ditt et luksuriøst utseende.

Smart når det gjelder plass

Bollevasker er plassbesparende: Bollevasker tar opp mindre plass enn tradisjonelle servanter, noe som kan være spesielt nyttig i mindre bad eller gjestetoaletter.

Enkel å rengjøre

Bollevasker har ofte glatte overflater og en enkel form som gjør dem enkle å rengjøre og holde rene. Viktig å velge en benkeplate som er egnet for bad. Og ha gode rutiner for å tørke av vannsøl, men ofte så er bollevasken såpass stor at man enkelt jobber innenfor dette område.

Spennende materialler

Bollevasker produseres i en rekke materialer, inkludert porselen, glass og stein, og du kan velge et materiale som passer til badets stil og ditt personlige estetiske preferanser.

Det er imidlertid verdt å merke seg at bollevasker kan være litt dyrere enn tradisjonelle servanter, og det er viktig å sørge for at du velger en som passer til størrelsen på badet ditt og dine spesifikke behov.

Husk og velge riktig servantkran til bollevasken.

Vi er forhandler av Batcho og Globo sine bollevasker fra Italia.

PORSELENSSERVANTER

Porselen er glassert og brent slik at overflaten er slitesterk og er enkel å holde ren.

SOLID SURFACE

Produktene er støpt av sement og sant og tilssatt farge. Eventuelle flekker og hakk kan pusses vegg med ett fint silkpapir.

MICROSEMENT

Servanter med microsement er av porselen med ett lag av microsement på utsiden.

VEGGHENGTE SERVANTER

Stort utvalg av vegghengte servanter hvor enkelte også kan monteres på plate.  Produsert i Batcho. Perfekt for det lille badet eller toalett rommet. 

Det lille toalett rommet

Kanskje du også trenger et nytt møbel til det lille toalett rommet. Små møbel sett med smal dypde. Se utvalget her.