DEKORPUSS

Mikrosement

Unike muligheter på veggene.

Hva er mikrosement?

Mikrosement består av en blanding av ulike mineraler som forenes ved å bruke bindemiddel og pigmenter.

 

Mikrosement er egnet for de fleste overflater både innvendig og utvendig. Vegger, tak, gulv, fasader og interiør, er intet unntak.
Mikrosement er under påføring en lett masse som sparkles på underlaget med stålbrett i tynne lag og gir etter full herding en slitesterk overflate sammenlignbart med betong. 

Hos Dekorhuset får du mikrosement i flere kvaliteter og prisklasser, også i forskjellige strukturer fra fin til grov, og mengde farger. Mulighetene er derfor uendelige og det er kun fantasien som setter grensen.

Fargemulighetene bestemmes av NCS-systemet som vi benytter oss av som veileder når det kommer til farger til mikrosement. NCS-tonen er et utgangspunkt som vi tilpasser til den grad det er mulig, det forekommer derfor avvik. 

Håndverket ligger i påføringen som også bestemmer hvor mye eller lite spill man får i det ferdige resultatet. Spillet i overflaten er en del av produktet og alle overflater vil få sitt eget særpreg, det er derfor ingen rett og feil i utseende. 

Mikrosement på bad

Zenzorama har spesialisert oss på en kvalitet som er helt vann-avvisende og passer til alle overflater på bad, både gulv, vegg og tak. Den passer også utmerket til egendesignede vasker og badekar. 

Mikrosement i våtromskvaliteten Ready Mix kan med andre ord trygt brukes i dusjesoner og områder med stående vann, uten fare for "wetlook".

En så kalt full oppbygging i Ready Mix kvalitet kan legges på eksisterende flis eller direkte på smøremembran. 

Mikrosement sin historie

Visste du at mikrosement opprinnelig ble brukt av den amerikanske hæren under krigen? 

Mikrosement var et ypperlig produkt å bruke på dekket til hangarskipene. Produktet var optimalt for de spesielle forholdene ombord og bevegelsene på et skip i tøff sjø. 

Patenten ble etter hvert oppløst, og i dag er mikrosement et internasjonalt produkt tilgjengelig for både det private og det kommersielle markedet.

Pris på mikrosement

Prisen for mikrosement varierer fra kvalitet til kvalitet og også utifra hvilken oppbygging som er nødvendig. Vi gir gjerne tilbud på materialer og du finner priser på hvert enkelt produkt i nettbutikken vår. 

Ta gjerne kontakt for tilbud på materialer til ditt prosjekt. Vi henviser også gjerne til utførende håndverkere i ditt område med erfaring fra våre produkter.

Kontakt oss for mere info:

trondelag@zenzorama.no

Telefon 93079440

Les mer her