GRAND Walnot™ – noe annet enn valnøtt

Helt nye GRAND Walnot er et førsteklasses svenskprodusert baderomsmøbel i ekte finér som ser ut som og føles som valnøtt, men som ikke er valnøtt. Hvordan er det mulig?

GRAND Walnot™

noe annet enn valnøtt

En lidenskap for ekte vare gjennomsyrer alt vi gjør. Men noen ganger hender det at kopien overtreffer originalen.

Finéren i vårt nye baderomsmøbel GRAND Walnot både ser ut som og oppleves som ekte valnøtt, men er skapt av noe helt annet. Hvordan er det mulig?

I samarbeid med Alpi, verdens fremste produsent av økologisk holdbare trekomposittfinér, presenterer vi GRAND Walnot – et førsteklasses, svenskprodusert baderomsmøbel i begrenset opplag, skapt for deg som søker det beste innen nordisk design og kvalitet – og som samtidig verner om vår planet.

En valnøtt i de smålandske skoger

Med forkjærlighet for det vakre, men dessverre også delvis utrydningstruede treslaget valnøtt, ble det en hjertesak for INRs designer Henrik Gustavsson å finne et likeverdig og samtidig holdbart alternativ til vår nye limited edition. Lite visste han at han måtte begi seg langt utenfor de smålandske skogene for å finne akkurat det han ville ha.

I møtet mellom smålandsk håndverkstradisjon og italiensk innovasjon oppstår en utsøkt vakker fusjon av nordisk og kontinental form. Et utmerket eksempel på at motsetninger tiltrekker hverandre, et slags møbeldesignets yin yang som du nå kan nyte i ditt eget
private baderom.

Nordisk møbeldesign med gjennomtenkte detaljer
Det er selvsagt ikke tilfeldig at vår mest gjennomtenkte og romslige møbelserie har fått navnet GRAND. GRAND er nordisk møbeldesign på sitt beste. Spesielt unikt for Walnot Edition er det stilige, integrerte grepet.

En annen detalj som er verdt å nevne er at komposittfiner i GRAND Walnot ™ ikke blir gul på samme måte som ekte valnøtt. Legg til markedets mest holdbare overflatebehandling TX Top Extreme ™, så kan vi garantere et møbel som holder til hjemmets tøffeste miljø i 15 år eller mer.

Hvorfor skal du velge Walnot og ikke Walnut?

  1. Valnøtt er en treslag som er elsket for sin vakre farge og korn - en populær treslag innen møbelproduksjon siden uminnelige tider. I dag finner vi flere av bestandens arter på The IUCN Red List of Threatened Species med høy risiko for å bli fullstendig utryddet i nær fremtid.
  2. Flere av verdens overlevende primater er avhengige av valnøtter, inkludert gorillaen og den svarthodede edderkoppapen.
  3. Flere og flere velger økologisk bærekraftige alternativer. Nå blir det lettere enn noen gang å lage et bærekraftig alternativ til badet også.
  4. Finéret i GRAND Walnot er overflatebestandig og blir ikke gult på samme måte som ekte valnøtt gjør.
  5. GRAND Walnot er overflatebehandlet med TX Top Extreme og leveres med 15 års garanti.

"I sin mørke utførelse får du et elegant møbel som uttrykker ro. Komplettér med belysning i øvre skuff og under servantskapet til døgnets mørke timer."