OUTLINE SLUKRIST | Tempe VVS

OUTLINE SLUKRIST

Kr 599,-
Product: 
Leveringstid: 1 Uke

OUTLINE gulvsluk i rustfritt stål med PVD fiish

Mönster: Linjer.
200 x 200 mm.
Höjd 5 mm.

 

Kategori: 
Sluk
Merke: 
Smedbo
Farge: 
Messing
Varenummer:
FV506

Egenskaper

  • Kun Rist

Purus

Er du opptatt av design og kvalitet kommer du ikke utenom Purus designsluk. Purus har tre serier sluk som gjør at du kan finne et design som passer perfekt til ditt bad.

Purus Line

Purus Line legges inntil veggen og gir en jevn dusjflate der du unngår å stå på sluket. Purus Line har seks ulike mønster, ni ulike utløp og kommer i flere lengder. Med Purus Line får du også muligheten til å ha samme størrelse på flis i dusj som resten av badet. Hvorfor ikke gå for spafølelsen?
Purus Line kan også benyttes på bad med gulvbelegg. 

Se våre Purus-produkter her. 

Purus Line Pearl

 Purus Line Chess Onyx

Purus Line Rib Gold

Purus Corner

Med Purus Corner kan du plassere sluket i hjørnet. Det passer spesielt godt med fliser som legges diagonalt, da Purus Corner gir mulighet for et gulv med hele ukappede fliser. En liten detalj med stor effekt.
Med Purus Corner kan du også få Tile Insert-løsningen, der du benytter flis som matcher resten av badet og gjør nesten slukristen usynlig.

Under overflaten på Purus Line og Corner finner du en velprøvd konstruksjon som er oppdatert etter dagens behov og krav. Et enkelt og trygt valg.

Se våre Purus-produkter her. 

Purus Corner Pearl Gold

Purus Corner Tile Insert

Purus Corner Platinum

Purus Square

Med Purus Square kan du bruke et tradisjonelt gulvsluk, men bytte ut risten med en firkantet designrist. Som med Purus Corner er det også en Tile Insert-løsning for Purus Square, der du benytter matchende flis på sluk som resten av badet. Med Tile Insert blir sluket nesten usynlig og du får et elegant helhetsinntrykk.

Se våre Purus-produkter her. 

Purus Square Platinum

Purus Square Tile Insert

Purus Square Platinum