GB TOALETT Estetic 8300 | Tempe VVS

GB TOALETT Estetic 8300

Kr 6.090,-
Kr 9.146,-
Product: 
Bestill montering i kassen
Leveringstid: 1 Uke

Skjult S/P-lås, Hygienic Flush inkl SETE

Dobbelspyling 2/4 l, limvariant, sort

  • Organisk design med rengjøringsvennlige overflater

  • Hygienic Flush: åpen spylekant for enklere rengjøring

  • Ceramicplus: rengjør raskt og miljøvennlig.

Stille, rent og pent. Gulvtoalettet monteres med lim eller med de tradisjonelle skruene – som er gjort usynlige. En separat innertank demper lyd og motvirker kondens på sisternen. En myk kurve i porselenet forenkler rengjøringen og hindrer at det samler seg smuss i «sømmen» mellom skålen og sisternen.Stiligere design uten smussfeller betyr bedre hygiene og enklere renhold. Produktene leveres med en høyteknologisk overflate som gjør porselenet smussavstøtende og reduserer dermed behovet for rengjøringsmidler. Setet med soft close og quick release medfølger i samme farge som porselenet.

Kategori: 
Gulvtoalett
Merke: 
Gustavsberg
Farge: 
Sort
Varenummer:
6022979

Egenskaper

  • Hygienic Flush
  • P-Lås
  • Skjult S Lås

Fordelene med Hygienic Flush

Hygienic Flush gjør det lekende lett å holde toalettet rent

Når man spør folk om hva de syns er viktigst med badet – og vi har spurt mange – så kommer nesten alltid svaret: «Det må være enkelt å holde rent».

Og det er ikke så rart. Badet er et sted hvor vi kan trekke oss tilbake og nyte et øyeblikk helt for oss selv – enten på do, i dusjen eller i badekaret. Men for at vi skal føle oss rene og pene etterpå, er det viktig at også badet er rent og innbydende. Vi kan på mange måter si at badet er hjemmets hygienesentrum.

 

Hygienic Flush er utviklet med nettopp dette i tankene. Kort fortalt er Hygienic Flush en ny, smartere spyleteknikk som vi tror kommer til å bli den nye hygienestandarden for alle moderne toaletter.

Den fungerer på denne måten: Hygienic Flush er en toalettskål med åpen spylekant. Det vil si at den øvre kanten ikke er foldet slik som på tradisjonelle toaletter – en løsning som gjør det vanskelig å komme til med dobørsten. Gjennom å tenke nytt har vi lyktes med å fjerne kanten og erstatte den gamle spylefunksjonen med en vannstråle som spyles vannrett fremover og gjør hele innsiden av skålen ren.

Tradisjonell eller åpen spylekant

Hygienic Flush har mange fordeler. Den åpne spylekanten forenkle renholdet, ettersom det er lettere å komme til i de vanskelige kantene. Spylingen er også mere effektiv da vannet vil komme bedre til.