Grohe Mont.sett for automatisk spyling | Tempe VVS

Grohe Mont.sett for automatisk spyling

Kr 1.890,-
Kr 3.076,-
Product: 
Bestill montering i kassen
Leveringstid: 5-14 dager

Produktinfo: - kabel + blindlokk - fleksibel slange - CE-nummer Benyttes om man ikke ønsker egen betjeningsplate til sisternen

Kategori: 
Dusjtoalett
Merke: 
Grohe
Varenummer:
46944000

aquaclean

Forfriskende utvalg: alle produkter sett under ett

Geberit AquaClean rengjør deg med behagelig, varmt dusjvann. Produktserien byr på den perfekte modellen for alle behov og alle hjem - fra komplett toalett, som er toalett og bidet i ett, til seteløsninger, som kan monteres på eksisterende toalett. I tillegg til det behagelige dusjvannet finnes det også flere skjemme-bort funksjoner avhengig av modell. Disse omfatter oscillerende dusj, pulserende massasjefunksjon, skånsomm intimhygiene for damer, automatisk luktavsug, oppvarmet sete, WhirlSpray dusjteknologi, TurboFlush skyllteknologi og velgjørende varmluftørrer. Finn din favorittmodell!

Hygiene for alle hjem

Geberit AquaClean 4000 byr på alle basisfunksjoner du trenger fra et dusjtoalett. Den praktiske seteløsningen vasker deg rent med en skånsomt og luftig dusjvann med kroppstremperatur og styrken velger du selv. Betjeningspanelet er lett tilgjengelig og selvforklarende. Og som med alle Geberit AquaClean-modeller leveres denne med soft-closing lokk; bare et lett vipp på setet og lokket og det vil automatisk lukke seg lydløs. Vær oppmerksom på at setet ikke passer til alle toalettskåler. 

 

PRISER FRA KR 5.866,-

Kampanje
Kr 5.576,-
Kr 6.195,-
Kjøp
Kampanje
Kr 7.376,-
Kr 8.195,-
Kjøp
Kampanje
Kr 20.156,-
Kr 22.395,-
Kjøp
Kampanje
Kr 35.456,-
Kr 39.395,-
Kjøp
  • Orienteringslys i mange farger
  • Toalettlokk som åpnes og lukkes automatisk
  • Toalettsetevarme
  • Luktavsug
  • WhirlSpray dusjteknologi med fem innstillinger av dusjstyrken
  • Mildt rengjørende ladydusj
  • Varmlufttørrer med justerbar temperatur
  • Konturløse porselensskålen med TurboFlush spyleteknologi
  • Letthåndterlig og enkel fjernkontroll

Se produktutvalg: TRYKK HER

Behagelig dusj med temperert vann.

Rimless funksjon, lett å holde rent.

Varme i sete

Geberit AquaClean dusjtoalett kombinerer funksjonaliteten til et toalett med rengjøringsevnen til et bidé. Det sparer ikke bare plass men er også praktisk: du kan enkelt starte den integrerte spylefunksjonen ved å trykke på en knapp mens du sitter komfortabelt på toalettet. Varmt vann er et grundigere og mer skånsomt rengjøringsalternativ enn toalettpapir, noe som gjør det ideelt til rengjøring av sensitive intimområder. Og best av alt? Du føler deg ren og forfrisket hver gang du bruker dusjtoalettet.

REN MED VANN

Bilderesultat for aquaclean