toalett | Tempe VVS

Hvilket toalett er du?

Vi hjelper deg å finne riktig toalett

VELG TOALETT ETTER BEHOV

Før du starter renoveringsarbeidet, er det viktig at du velger et toalett som både passer til baderommet ditt, og innfrir kravene dine til funksjonalitet. Hvordan velger du da riktig? Bør du for eksempel satse på et gulv- eller veggmontert toalett? Vi har valgt å kategorisere og personifisere noen av de mest populære toalettene våre for å gjøre det enklere for deg å velge.

Toalettmodellen Nautic 5546 er perfekt for deg som er lang, og som ofte føler at toaletter i standardhøyde er for lave. Hvert toalettbesøk skal være komfortabelt, og da er det viktig at toalettet har riktig høyde.

FOR DEG SOM LIKER INNOVATIVE LØSNINGER

Toalettmodellen Nautic 5591 passer for deg som vil ha et toppmoderne baderom. Bruken av smarte løsninger gjør dette til et av de meste moderne toalettene på markedet. Den store foten skjuler de gamle merkene etter forrige toalett

FOR DEG SOM TENKER ØKONOMI

Toalettmodellen Nautic 5510 er vannbesparende, og har en minimalistisk design. Hygienic Flush-teknologien med åpen spylekant sikrer at det er enkelt å komme til og gjøre rent overalt.

FOR DEG SOM VIL HA DET ENKELT

 Toalettmodellen Nautic 1500 er perfekt for deg som ønsker et moderne, gulvmontert toalett i tidløs design. Det er enkelt å holde rent, og passer til både små og store baderom.

Toalettegenskapene vi presenterer ovenfor, kan kombineres med flere av modellene våre, og er ikke forbeholdt toalettene du ser her. Klikk her hvis du vil ta en titt på alle de gulvmonterte toalettene våre.