RED | Tempe VVS

Kokande vann fra en GROHE Red Duo

 

"På kjøkkenet mitt er det ikke en dag uten å bruke kokende vann. Det kan være for min morgenkaffe, eller når jeg lager pasta til supper. Heldigvis er dette en kjøkkenkran som både kan levere kokende vann på et øyeblikk eller brukes som en vanlige kran når det trengst."

På web siden vår så kan dere se utvalget.

 

GROHE Red Duo er toppmoderne i moderne kjøkkenblandere. Med enestående og tidløs design kan det gi både normalt vann fra springen og opptil 100 grader kokende vann, dette på et øyeblikk. Vannet ledes gjennom et filter som fjerner tungmetaller, kalk, klor og andre forurensninger.

Velg mellom 4 liter og 8 liter størrelse og C eller L tut.

100 °C MED EN GANG? BARE TENK PÅ HVA DET KAN BETY FOR DEG

RASK TILGANG PÅ VITAMINER

Blanchering av grønnsaker er den beste måten å bevare deres farge og næringsstoffer. Bruk GROHE Red til din snarvei for å spise sunt.

TID FOR TE PÅ ET ØYEBLIKK

Når som helst på dagen – en kopp te passer til enhver anledning. Med GROHE Red den klar i det øyeblikket du tenker på den.

RASK BAKTERIEFRI

Noen ganger vil du være sikker på at det ikke er bakterier igjen i sikte. Med GROHE Red kan du være dobbelt så sikker.

UMIDDELBAR AL DENTE

Sultne folk kan ikke vente og hvert minutt teller. Med GROHE Red er tilfredshet bare en gaffel unna.

GROHE Red titanbereder – kvalitet og slitestyrke

Alle varmtvannsberedere i vår GROHE Red-kolleksjon er produsert av titan. Dette premiummaterialet er meget motstandsdyktig mot korrosjon og kalkbelegg, og det er kjent for å være biokompatibelt. Vannet får ikke metallsmak, så vannet som kommer ut av din GROHE Red-kran vil alltid ha sin opprinnelige, rene smak.

Spar energi og penger med den praktiske feriemodusfunksjonen

Spar energi og penger med den praktiske feriemodusfunksjonen
Med forbedret isolasjon og en ny design som reduserer varmetap, har GROHE Red-kjelen en A-energieffektivitetsrating. Mens du er borte fra hjemmet, kan du også bruke en bryter på forsiden av kjelen for å aktivere feriemodusen, noe som reduserer maksimal vanntemperatur til 60 ° C for å spare energi og redusere regninger.

Filtre ut kalk og tungmetaller for å forbedre levetiden til kranen og kjelen

GROHE Blue filteret renser vann fra springen ved hjelp av en 5-faset filterteknologi, noe som betyr at uønskede stoffer som tungmetaller og klor som påvirker smaken av vannet ditt, fjernes. I tillegg betyr filtrering ut av kalkskala både kjelen din og springen vil nyte et lengre liv. Bytting av filteret er raskt og enkelt, slik at du alltid kan nyte en pålitelig tilførsel av kalkfritt vann rett fra kranen.

​ChildLock trykknapp gir deg trippel beskyttelse for unge familier

Med GROHE ChildLock LED-funksjonen kan du nyte trygghet på kjøkkenet. For å aktivere, trykk låsesymbolet på LED-skjermen i ett sekund. Lysdioden blinker rødt. Når barnelåsen er aktivert, viser LED-lampen et konstant rødt lys. Trykk og hold det nedre GROHE Røde ikonet for å få kokende vann. Fjern fingeren for å stoppe vannstrømmen umiddelbart. GROHE ChildLock-lysdioden aktiveres automatisk når GROHE Red-funksjonen ikke brukes i 5 sekunder. Systemet aktiverer også potfillerfunksjonen - trykk på låsikonet for en gang, og LED-lampen blinker gult. Trykk på det nedre GROHE Røde ikonet for 3 liter kokende vann.

KRANEN SOM KOMPLEMENTERER ALLE ANDRE

Du kan allerede ha en high-end kran på kjøkkenet ditt. Hvis du har det og du ikke ønsker å erstatte den, er GROHE Red Mono den perfekte løsningen. Den mindre størrelsen Mono leverer kun kokende vann og passer perfekt sammen med din eksisterende kjøkkenkran. Finnes i et utvalg av to elegante tutformer

For GROHE Red Duo er sikkerhet alltid topp prioritet. Takket være GROHE CoolTouch-teknologien, kan du flytte tuten helt uten risiko, og varmen kjennes ikke. GROHE Red Duo leveres også med barnesikkerhetsenheten GROHE ChildLock, som er testet og sertifisert av et uavhengig institutt.

Som eier av en GROHE Red Duo gjør jeg også noe godt for miljøet og også lommeboken. Først og fremst oppvarmer man bare vannet en trenger og ikke en dråpe mer. Man sparer vann, energi og penger. GROHE Red Duo bruker samtidig bare 0,015 kWh når den er i standby-modus.

Aldri mer en vannkoker i kjøkkenet Når du har prøvd GROHE Red Duo, kan du nesten ikke forestille seg hvordan det var uten det.

Hos GROHE er flott design en selvfølge. Våre GROHE Red kraner er den perfekte symbiosen av form og funksjon, designet for å motta en rekke komplimenter. For å forsikre at din kran harmoniser med resten av ditt kjøkken, kan du velge fra mellom flere flotte stiler. Det er tre tidløse og elegante alternativer: L, C og U-formede tuter,Tilgjengelig i to stilige overflater.