RED | Tempe VVS

Kokande vann fra en GROHE Red Duo

 

"På kjøkkenet mitt er det ikke en dag uten å bruke kokende vann. Det kan være for min morgenkaffe, eller når jeg lager pasta til supper. Heldigvis er dette en kjøkkenkran som både kan levere kokende vann på et øyeblikk eller brukes som en vanlige kran når det trengst."

På web siden vår så kan dere se utvalget.

 

GROHE Red Duo er toppmoderne i moderne kjøkkenblandere. Med enestående og tidløs design kan det gi både normalt vann fra springen og opptil 100 grader kokende vann, dette på et øyeblikk. Vannet ledes gjennom et filter som fjerner tungmetaller, kalk, klor og andre forurensninger.

Velg mellom 4 liter og 8 liter størrelse og C eller L tut.

For GROHE Red Duo er sikkerhet alltid topp prioritet. Takket være GROHE CoolTouch-teknologien, kan du flytte tuten helt uten risiko, og varmen kjennes ikke. GROHE Red Duo leveres også med barnesikkerhetsenheten GROHE ChildLock, som er testet og sertifisert av et uavhengig institutt.

Som eier av en GROHE Red Duo gjør jeg også noe godt for miljøet og også lommeboken. Først og fremst oppvarmer man bare vannet en trenger og ikke en dråpe mer. Man sparer vann, energi og penger. GROHE Red Duo bruker samtidig bare 0,015 kWh når den er i standby-modus.

Aldri mer en vannkoker i kjøkkenet Når du har prøvd GROHE Red Duo, kan du nesten ikke forestille seg hvordan det var uten det.