Magazine Content

HØSTINSPIRASJON

 

INSPIRASJON OG IDEER TIL DITT NYE BADEROM

Uansett om du har stort bad, lite bad eller kanskje bad med skråtak – med baderomsmøbler fra våre leverandører blir hverdagen litt lettere.  Vi bruker mye tid på badet. Det er gjerne her vi tilbringer dagens første og siste minutter, og det er ofte her kampen mot tidsklemma foregår i morgentimene.

Baderomsmøbler som både er funksjonelle og av høy kvalitet er derfor en viktig brikke i puslespillet for å få en litt enklere hverdag.  Se mer i vårt inspirasjons magasin.

Inr Angel kan nå også leveres i sort matt

Rundt speil gir rommet en ny dimensjon

Toppmontert vask fra INR

Enten du har planer om å pusse opp baderommet, gjøre en liten oppgradering eller bare vil friske opp med noen nye detaljer: Kanskje en bollevask kan være noe!

Batcho er av våre leverandører av vasker:  Det skal være nette, tynne servanter. Bollevask på benkeplater i naturmateriale er noe som går igjen hos mange av produsentene. 

BATCHO BREST BOLLESERVANT

Finn din favoritt bolleservant

Sjekk de stilige lampene!

Møt dagen med en nydelig farge.

Tiden da baderomsmøblene utelukkende var hvite er forbi. – Stol på deg selv og det du synes er fint.

Vedum er en av produsentene som lar oss leke med de lekre fargene. Nå kan du selv velge hvilken farge du vil ha på baderomsmøblene. Det begynner å skje noe med norske bad. Det hvite utrykket, som i så mange år har preget baderommene våre, forsvinner gradvis ut.

Lekker porselens-servant!

PORSGRUND – BAD I TIDEN SIDEN 1948

Interessen for interiør i hjemmet og smarte designløsninger er større enn noen gang tidligere, og dette gjelder selvfølgelig også for baderommet. Vi gir deg muligheten til å gi baderommet din egen, personlige stil slik at baderommet blir et rom for velvære for hele familien.

 

Hvilken størrelse på Showerama ønsker du?

Toalett fra Porsgrund

GLOW fra Porsgrund

Alessi One - Design perler

KJØKKENKRANER FOR ENHVER SMAK

ARMATURER ET VIKTIG VALG I DET NYE KJØKKENET/BADET

Når du skal velge armatur til kjøkken og bad, handler det ikke bare om utseende, men i høy grad også om funksjonalitet. Armaturen er en viktig del av boligen, og den skal gjøre hverdagen lettere. Den skal være enkel å bruke, den skal ha smarte funksjoner og den må naturligvis være flott å se på.

Bell Serien

Grohe SmartControll

Sjekk ut Dansani You serien..

Årets nyhet er absolutt YOU serien fra Damixa. Nye modeller, herlige farger og magisk sammensetning av møblene gjør at dette er årets nyhet for oss. Se og bli inspirert.

Dansani You Vintage

Dansani You Classic

Dansani You Urban

Sett av datoen 15-17 november. Boligmessa i Trondheim