Inspirasjon | Tempe VVS

Inspirasjon

Her finner du inspirasjon og tips som vil hjelpe deg slik at du finner akkurat det produktet som dekker behovet for oppussingsprosjektet.

Tilpasset din husholdning

DITT PERSONLIGE VALG.   Du skal trives på badet. Stedet der man både begynner og avslutter dagen. Purus designsluk er eksempler på hvordan kreativitet og utvikling kan endre noe vi tar for gitt. Teknologien, kvaliteten og funksjonen er akkurat like pålitelig som våre standard gulvsluk, men nyskapende design gir mer plass til din personlige stil. Plasser gulvsluket i henhold til dine egne behov. Purus designsluk gir unike muligheter for økt tilfredshet.

 

GROHE Shower – den gode dusjopplevelsen

Med GROHE Shower er du sikret en god dusjopplevelse med hver eneste dusj. Samtidig kan du glede deg over at du sparer på vannet uten å gå på kompromiss med vanntrykket, en alltid jevn og behagelig temperatur, og ingen muligheter for å brenne seg på armaturet. GROHE Shower-produktene er mer gjennomtenkte og svært intelligente, både i design og funksjonalitet, enn hva du er vant til.

Er det noe som kan måle seg med en god og lang dusj etter en stressende og hard arbeidsdag? Eller å starte fridagen eller helgen stille og rolig opp med ren nytelse under dusjens varme stråler?

Velg riktig varmtvannsbereder

TILPASSET DIN HUSHOLDNING.  Visste du at rundt tjue prosent av strømregningen din går til oppvarming av vann? Med utgangspunkt i et så stort energiforbruk, har det selvsagt stor betydning for hvor effektiv varmtvannsberederen din er. Bytter du ut din gamle varmtvannsbereder kan du faktisk redusere varmetapet med opptil 50 prosent. Har du noen gang stått i dusjen når det plutselig har gått tomt for varmtvann? Det er ganske irriterende og ikke minst veldig ubehagelig. Enten dusjer du for lenge, eller så har du for liten varmtvannsbereder. Fortvil ikke – vi er varmtvanns-beredt!

Kokende vann rett fra kranen?

Eller filtrert, avkjølt vann med eller uten bobler?   Valget er ditt! GROHE vannsystemer gir deg de siste innovative løsningene for et hightech kjøkken. Du kan velge mellom kokende vann rett fra krana, vann med eller uten bobler, Touch og FootControl som lar deg håndtere kjøkkenkranen uten å ta på kranen med klissete henger når du baker eller lager mat, eller lekre designkraner for å piffe opp kjøkkenet.