Inspirasjon | Tempe VVS

Inspirasjon

Her finner du inspirasjon og tips som vil hjelpe deg slik at du finner akkurat det produktet som dekker behovet for oppussingsprosjektet.

Rask dusj eller nytelse dusj - Hvilken dusj type er du?

For det meste av dusjen tilhører morgenspillet på dagen. Som en del av en studie har psykologen Alfred Gebert fra Münster Universitet delt opp dusjen i fire forskjellige typer, noe som sikkert kan si noe om personligheten.

av Sandro Abbate

Har du noen gang tenkt på hvilken type dusj du er? Sannsynligvis ikke. For dette formål har psykologprofessoren Alfred Gebert behandlet emnet og preget av en studie fire forskjellige dusjtyper. Måten du dusjer på, er forskjellig og bør til og med tillate konklusjoner om din egen personlighet.

5 velvære tips for å hjelpe deg gjennom høsten

Når dagene blir kortere og været blir verre, er det på tide å ta en liten pause. Disse tipsene vil hjelpe deg med å nyte høsten.

Spesielt etter en lang, varm sommer kan det være en hit på tankene, når det blir mørkt tidligere på kvelden, og du kan bare sjelden sole deg solen. Men du kan gjøre mye for å slappe av i høst og å føle deg bra.

5 TING Å TENKE PÅ FØR DU KJØPER TAKDUSJ

Badet er noe av det første du ser på morgenen og det siste du ser før du legger deg for kvelden. Det er derfor viktig at du er fornøyd med badet ditt, både med tanke på design, kvalitet og funksjonalitet. Vi har derfor samlet sammen noen punkter som er viktig å tenke på før du kjøper deg takdusj, og husk – alle våre rørleggere hjelper deg gladelig med å plukke ut den perfekte takdusjen for akkurat DITT hjem.

Tilpasset din husholdning

DITT PERSONLIGE VALG.   Du skal trives på badet. Stedet der man både begynner og avslutter dagen. Purus designsluk er eksempler på hvordan kreativitet og utvikling kan endre noe vi tar for gitt. Teknologien, kvaliteten og funksjonen er akkurat like pålitelig som våre standard gulvsluk, men nyskapende design gir mer plass til din personlige stil. Plasser gulvsluket i henhold til dine egne behov. Purus designsluk gir unike muligheter for økt tilfredshet.

 

GROHE Shower – den gode dusjopplevelsen

Med GROHE Shower er du sikret en god dusjopplevelse med hver eneste dusj. Samtidig kan du glede deg over at du sparer på vannet uten å gå på kompromiss med vanntrykket, en alltid jevn og behagelig temperatur, og ingen muligheter for å brenne seg på armaturet. GROHE Shower-produktene er mer gjennomtenkte og svært intelligente, både i design og funksjonalitet, enn hva du er vant til.

Er det noe som kan måle seg med en god og lang dusj etter en stressende og hard arbeidsdag? Eller å starte fridagen eller helgen stille og rolig opp med ren nytelse under dusjens varme stråler?

Velg riktig varmtvannsbereder

TILPASSET DIN HUSHOLDNING.  Visste du at rundt tjue prosent av strømregningen din går til oppvarming av vann? Med utgangspunkt i et så stort energiforbruk, har det selvsagt stor betydning for hvor effektiv varmtvannsberederen din er. Bytter du ut din gamle varmtvannsbereder kan du faktisk redusere varmetapet med opptil 50 prosent. Har du noen gang stått i dusjen når det plutselig har gått tomt for varmtvann? Det er ganske irriterende og ikke minst veldig ubehagelig. Enten dusjer du for lenge, eller så har du for liten varmtvannsbereder. Fortvil ikke – vi er varmtvanns-beredt!

Kokende vann rett fra kranen?

Eller filtrert, avkjølt vann med eller uten bobler?   Valget er ditt! GROHE vannsystemer gir deg de siste innovative løsningene for et hightech kjøkken. Du kan velge mellom kokende vann rett fra krana, vann med eller uten bobler, Touch og FootControl som lar deg håndtere kjøkkenkranen uten å ta på kranen med klissete henger når du baker eller lager mat, eller lekre designkraner for å piffe opp kjøkkenet.