inr | Tempe VVS
INR DUSJ

Hos INR har vi tegnet dusjløsninger i flere tiår, med fokus på å skape den optimale dusjopplevelsen for kundene. Her finner du flere modeller og muligheter til å skreddersy en dusj akkurat for ditt bad enn noe annet sted.

INR er nordens største utvalg av svenskproduserte dusjvegger og dusjkabinetter samt håndkletørkere og dusjbatterier av høyeste kvalitet.

LINC   Totalt 25 ulike varianter av Svanemerkede dusjhjørner og dusjdører med patentert løftehengsel. Kan limes opp med vårt Borrfrie monteringskit!

ARC    Vår mest fleksible dusjserie med 22 ulike varianter av dusjhjørner og dusjdører som setter det 8 mm tykke glasset i fokus. Kan skråkappes!

BRIC   Fire vakre dusjkabinetter i 6 mm glass og med mange valgmuligheter samt markedets største åpningsmål.

EPIC    Vår mest eksklusive dusjserie med 10 mm glass og pivothengsler. Finnes i tilsammen 8 ulike varianter dusjhjørner og dusjdører. Tenkt stor!

SYNC Smarte foldedører for den litt trange plassen. Finnes i 6 ulike modeller for nisje og hjørne og er mulig å lime opp med vårt borrfrie monteringskit.

TRAC   Dusjvegger for nisje og hjørne i 7 ulike varianter med skinne som rammer inn og holder vannet på plass. Finnes også i en modell som går helt opp til taket!

DUSJ­OPPBEVARING   Tre nye oppbevaringsløsninger for dusjrommet.

BOW håndkletørkere Unn deg et herlig oppvarmet håndkle etter dusjen.

SLIK MÅLTILPASSER DU DUSJVEGGEN DIN! De aller fleste av våre dusjmodeller kan måltilpasses uten tillegg i prisen. Og du kan faktisk måltilpasse dusjen din på egen hånd her i Dusjverkstedet. Du begynner med å velge type dusjløsning og modell. I neste steg legger du inn ønskede mål for så å avslutte med å velge glass, finish, grep eller håndtak samt generere en pris. Når du føler deg fornøyd, mailer du det ferdige underlaget til deg selv og tar det med til en forhandler som hjelper deg videre mot drømmedusjen.

 

Når du har tegnet en skisse så sender gjerne tegningen til oss direkte så hjelper vi dere videre i prosessen : Bruk eposten: lars@tempe-vvs.no

Dra i den stiplede linjen for å justere størrelsen. Du kan også åpne og lukke dørene. Klikk her og se selv.

Baderomsinnredning

Vårt mål er å gjøre badet ditt til et enda bedre rom å være i. Med en gjennomtenkt baderomsinnredning håper vi at det blir lettere å gjøre seg klar for livets viktige begivenheter. Vi tror helhjertet på at du får det beste utgangspunktet med baderomsinnredning i et herlig miljø som springer ut av deg selv, et bad som gjenspeiler nettopp hvem du er.

Baderomsmøbler

Takdusjer

Speil/Speilskap

Servantbatteri