CINDERELLA COMFORT

36 990,-
34 400,-

Cinderella Comfort er et nytt konsept innen forbrenningstoalett systemer, og hever standarden ytterligere på Cinderella. Med dette forbrenningstoalettet får du et vesentlig bedre inne-klima og tilnærmet samme komfortable toalett 
opplevelse som hjemme. Toalettet er basert på 
markedsleder Cinderella Classic, som er solgt til mer enn 50 000 kunder i Norden. Toalettet trenger ikke vann eller avløp, og ALT toalettavfall forbrennes ved høy temperatur til minimal askemengde.

Cinderella Comfort leveres med informasjonsdisplay. Displayet gir deg løpende informasjon om bruk av toalettet og vil også varsle om nødvendig tømming av askeskuff. Alle driftsmeldinger i displayet angis på 7 valgfrie språk.

Toalettet har fått benevnelsen “Comfort” fordi det medfører et vesentlig bedre inneklima enn med de tradisjonelle forbrenningstoalettene. All luft til forbrenningen hentes fra utsiden av hytta via eget rør, og ingen luft trenger å tas fra toalettrommet, noe som kan medføre nedkjøling av rommet, og «konflikter» med andre luft- krevende installasjoner som avtrekksvifter til kjøkken, peiser og vedovner etc. Toalettet tilfredsstiller moderne tetthets krav (TEK 10) og har en ny type antibakterielt sete som standard. Cinderella Comfort er vårt mest effektive og hygieniske forbrenningstoalett!

Hvordan instalere: TRYKK HER

 • Sittehøyde540 mm
 • Høyde600 mm
 • Bredde390 mm
 • Dybde590 mm
 • Vekt34 kg
 • Kapasitetinntil 12 personer
 • Ventilasjonskanal/rør110 mm utv.
 • Effekt ved forbrenning2000 W
 • Energiforbruk pr. forbrenning0,8 – 1,5 kWh
 • Strømkrav220 – 240 V, 10A
Les mer »
Leveringstid: 1 Uke
Denne varen kan kun kjøpes i vanlig butikk.

Spesifikasjoner

Kategori

Forbreningstoaletter

Merke

Cinderella

Farge

Hvit

Varenummer
100817
Egenskaper
2000 watt

Hva er et forbrenningstoalett?

Når du velger Cinderella forbrenningstoalett, er du trygg på et miljøvennlig alternativ. Askerestene er helt sterile og inneholder næringsstoffer som kalium og fosfor, ideelt for gjødsling av hagen din.

Unike fordeler med forbrenningstoaletter

 • Ingen vannforsyning eller avløpstilkoblinger er nødvendig
 • Ikke avhengig av strømnettet
 • Barnesikker
 • Krever lite plass
 • Enkel installasjon
 • Ingen avfallshåndtering, bare en ubetydelig mengde aske som skal tømmes
 • Ingen grunn til å levere bark, kjemikalier, etc.
 • Ingen insektproblemer

Møt en av våre fornøyde Cinderella kunder !!

Vi har vært så heldig å bli kjent med en hyggelig kar som heter Sigurd. Han har bygget et supert spennende TINY hus som han nå er i ferd med å flytte inn i.  Sigurd måtte jo så klart ha et toalett og da var valget enkelt. Cinderella Gas er nå overlevert, og er nå i ferd med installasjonen. TINY hus prosjektet til Sigurd er nøye gjennomtenkt og vi er imponert over designet og de gode løsningene han har valgt. Derfor ble vi stolte over at han valgte Cinderella som sin toalettløsning.

Det som var avgjørende i henhold til toalett valget var praktiske forhold angående løsning og forbruk av energi. Med Cinderella gass løsningen så fikk han oppfylt disse vilkårene, samtidig at designet passet godt inn på et lite, men stilfult toalettrom som han har bygget.

Thor Inge fra Tempe Vvs overleverte Cinderella toalettet og tok en praktisk gjennomgang med den nye eieren om bruk av toalettet. Vi gleder oss til å besøke Sigurd om noen uker for å se høre hvordan det har gått med han i oppstarten. 

Dere kan lese mere om prosjektet hans på http://www.trekkehus.no

 

TREKKEHUSET

Planlegge, bygge og bo i et Tiny House

INSTALLERING AV CINDERELLA FORBRENNINGSTOALETT

Cinderella er enkelt å installere selv

Cinderella forbrenningstoaletter er enkle å installere, og mange av våre kunder håndterer monteringen av toalettet selv. 
Det er viktig at man setter seg godt inn i installasjonsmanualen som følger med toalettet, og har de nødvendige verktøy tilgjengelig for en korrekt installasjon. 
Er man i tvil om installeringen vil kunne gjennomføres som beskrevet i vedlagte manualer, søk råd hos forhandler hvor du kjøpte produktet, eller ta kontakt direkte med oss som produsent.

GENERELT SETT ER DET 4 HOVEDSTEG FOR EN KORREKT INSTALLASJON AV CINDERELLA:

Velg plassering av toalettet

Cinderella er godkjent for bruk i våtrom (IP 34) og kan stå i rom uten oppvarming. Toalettet trenger ikke festes til gulv. 
Toalettet tar inn luft gjennom luftespalter på toalettets underside. Underlaget skal være hardt og flatt - ikke teppeunderlag. 
Cinderella kan stå på gulv med varmekabler. Det er ingen minstekrav til plassering i forhold til brennbart materiale.

Sørg for friskluft til toalettet

Toalettet suger luft ut fra toalettrommet. Har du ikke en eksisterende lufteventil i rommet anbefales det å montere ny ventil så nært toalettet som mulig. 
Ventilen skal væreen godt dimensjonert lufteventil(ventil – min Ø 160mm / 201 cm2). 
Monteres helst i vegg eller gulv rett under toalettet. (Gjelder kun CLASSIC og GAS - Comfort har eget inntaksrør for innluft).

Monter utluftningsrøret, pipe og pipehatt

Det er flere måter å montere utluftingsrørene på, alt etter om du skal ta det direkte gjennom veggen eller gå rett opp gjennom tak. 
En ideell montering går loddrett opp fra T-bendet, uten bend og over tak hvor ”skorsteinseffekten” vil avhjelpe vifta. Minimum 110 mm glatte rør hele veien. 
Fleksible rør, mindre dimensjoner skal ikke benyttes.Eksterne vifter skal ikke brukes på avtrekksrøret. Eksterne vifter på avtrekksrøret kan forrykke luftbalansen i toalettet. 
Påse at takgjennomføring er ihht. byggeforeskrifter. Kontakt håndverker hvis du er usikker.

Koble toalettet til strøm og utluftningsrøret

På Classic og Comfort kobles toalettet til det elektiske nettet ved å sette støpselet i jordet veggkontakt (Min 10A). 
Cinderella Gas kobles til 12V systemet med egen kabel til batteribank.