CINDERELLA CLASSIC | Tempe VVS

CINDERELLA CLASSIC

Kr 27.891,-
Kr 30.990,-
Product: 
Leveringstid: 1 Uke

Markedslederen Cinderella forbrenningstoalett produseres i Norge og har vært på markedet siden 1999. Toalettene er utad kjent for høy kvalitet og en løsning med høy kapasitet. Man kan enkelt montere løsningen selv, uten fordyrende installasjon. 
Cinderella er godkjent i henhold til 
gjeldende EU-normer, NEMKO - godkjent og er CE-merket.

Den nordiske topografien byr på mange utfordringer med tanke på løsninger
og infrastruktur til hytter og fritidshus. Mange vil oppleve store kostnader
og krevende regelverk for å få dette på sine hytter. Elementer som
vann, avløp og elektrisitet blir for mange bare en drøm. Med Cinderella
som hyttetoalett er det nå mulig å oppnå tilnærmet samme toalettkomfort
som hjemme uten store kostnader og inngrep til vann og avløpssystemer.

Hvordan instalere: TRYKK HER

Kategori: 
Forbreningstoaletter
Merke: 
Cinderella
Farge: 
Hvit
Varenummer:
12500

Egenskaper

 • 2000 watt

Hvorfor kjøpe Cinderella forbreningstoalett

CINDERELLA I TINY HOUSE

Vi har vært så heldig å bli kjent med en hyggelig kar som heter Sigurd. Han har bygget et supert spennende TINY hus som han nå er i ferd med å flytte inn i.  Sigurd måtte jo så klart ha et toalett og da var valget enkelt. Cinderella Gas er nå overlevert, og er nå i ferd med installasjonen. TINY hus prosjektet til Sigurd er nøye gjennomtenkt og vi er imponert over designet og de gode løsningene han har valgt. Derfor ble vi stolte over at han valgte Cinderella som sin toalettløsning.

Det som var avgjørende i henhold til toalett valget var praktiske forhold angående løsning og forbruk av energi. Med Cinderella gass løsningen så fikk han oppfylt disse vilkårene, samtidig at designet passet godt inn på et lite, men stilfult toalettrom som han har bygget.

Thor Inge fra Tempe Vvs overleverte Cinderella toalettet og tok en praktisk gjennomgang med den nye eieren om bruk av toalettet. Vi gleder oss til å besøke Sigurd om noen uker for å se høre hvordan det har gått med han i oppstarten. 

Dere kan lese mere om prosjektet hans på http://www.trekkehus.no

 

TREKKEHUSET

Planlegge, bygge og bo i et Tiny House

KAMPANJE PRISER

Kampanje
Kr 31.941,-
Kr 35.490,-
Kjøp
Kampanje
Kr 33.291,-
Kr 36.990,-
Kjøp
Kampanje
Kr 7.191,-
Kr 7.990,-
Kjøp

KOSTNAD VED BRUK AV ET 

FORBRENNINGSTOALETT

INSTALLERING AV CINDERELLA FORBRENNINGSTOALETT

Cinderella er enkelt å installere selv

Cinderella forbrenningstoaletter er enkle å installere, og mange av våre kunder håndterer monteringen av toalettet selv. 
Det er viktig at man setter seg godt inn i installasjonsmanualen som følger med toalettet, og har de nødvendige verktøy tilgjengelig for en korrekt installasjon. 
Er man i tvil om installeringen vil kunne gjennomføres som beskrevet i vedlagte manualer, søk råd hos forhandler hvor du kjøpte produktet, eller ta kontakt direkte med oss som produsent.

GENERELT SETT ER DET 4 HOVEDSTEG FOR EN KORREKT INSTALLASJON AV CINDERELLA:

Velg plassering av toalettet

Cinderella er godkjent for bruk i våtrom (IP 34) og kan stå i rom uten oppvarming. Toalettet trenger ikke festes til gulv. 
Toalettet tar inn luft gjennom luftespalter på toalettets underside. Underlaget skal være hardt og flatt - ikke teppeunderlag. 
Cinderella kan stå på gulv med varmekabler. Det er ingen minstekrav til plassering i forhold til brennbart materiale.

Sørg for friskluft til toalettet

Toalettet suger luft ut fra toalettrommet. Har du ikke en eksisterende lufteventil i rommet anbefales det å montere ny ventil så nært toalettet som mulig. 
Ventilen skal væreen godt dimensjonert lufteventil(ventil – min Ø 160mm / 201 cm2). 
Monteres helst i vegg eller gulv rett under toalettet. (Gjelder kun CLASSIC og GAS - Comfort har eget inntaksrør for innluft).

Monter utluftningsrøret, pipe og pipehatt

Det er flere måter å montere utluftingsrørene på, alt etter om du skal ta det direkte gjennom veggen eller gå rett opp gjennom tak. 
En ideell montering går loddrett opp fra T-bendet, uten bend og over tak hvor ”skorsteinseffekten” vil avhjelpe vifta. Minimum 110 mm glatte rør hele veien. 
Fleksible rør, mindre dimensjoner skal ikke benyttes.Eksterne vifter skal ikke brukes på avtrekksrøret. Eksterne vifter på avtrekksrøret kan forrykke luftbalansen i toalettet. 
Påse at takgjennomføring er ihht. byggeforeskrifter. Kontakt håndverker hvis du er usikker.

Koble toalettet til strøm og utluftningsrøret

På Classic og Comfort kobles toalettet til det elektiske nettet ved å sette støpselet i jordet veggkontakt (Min 10A). 
Cinderella Gas kobles til 12V systemet med egen kabel til batteribank.

forbreningstoalett

Hva er et forbrenningstoalett?

Et forbrenningstoalett er et toalett der avfallsproduktene forbrennes ved høy temperatur til minimal askemengde. Forbrenningen av avfallet skjer i et lukket forbrenningskammer, og avgassene fra forbrenningen føres ut via et eget avtrekksrør.

Forbrenningstoalett er et toalett der avfallsproduktene urin og ekskrementer forbrennes ved høy temperatur til minimal askemengde, ca. 1 tekopp for 4 personer ved 1ukes bruk. Forbrenningen av avfallet skjer i et lukket forbrenningskammer, og avgassene fra forbrenningen føres ut via et eget avtrekksrør. Forbrenningstoaletter er en total avfallsløsning, dvs. at den kvitter seg med ALT avfallet. Det transporteres ikke videre, slik andre toalettsystemer krever. Løsningen er luktfri og hygienisk. Forbrenningstoaletter er et populært toalettalternativ for norske hytteeiere siden en slik løsning verken krever innlagt vann eller kostbar avløpsløsning. Det finnes flere forskjellige typer forbrenningstoalett på det norske markedet med både strøm og gass som energikilder.  

Hvorfor et forbrenningstoalett?

Illustrasjon som viser den innsiden av et Cinderella toalettDen nordiske topografien byr på mange utfordringer med tanke på vann og avløpsløsninger og infrastruktur til hytter og fritidshus. Mange vil oppleve store kostnader og krevende regelverk for å få dette på sine hytter. Elementer som vann, avløp og elektrisitet blir for mange bare en drøm, og med forbrenningstoalett er det mulig å oppnå tilnærmet samme toalettkomfort som hjemme uten store kostnader og inngrep til vann og avløpssystemer. Forbrenningstoaletter krever lite plass, og er veldig enkle å montere, noe som er kostnadsbesparende, og påvirker totalsummen på installasjonen

Unike fordeler med forbrenningstoaletter
 • Ingen vann eller avløpstilkoblinger

 • Ikke avhengig av innlagt strøm

 • Barnesikker

 • Krever lite plass

 • Enkel installasjon

 • Ingen avfallshåndtering, kun minimalt medaske som må tømmes

 • Ingen tilførsel av bark, kjemikaler etc

 • Ingen flueproblematikk


Hvorfor Cinderella?

 • Cinderella toalettsystem er markedsledende i Europa og produseres i Norge. Vi har mer enn 45 000 kunder i Norden. Våre toaletter er kvalitetsprodukter med høy driftssikkerhet og fungerer under alle forhold.
 • Cinderella har innebygd programvare som tilpasser og optimaliserer forbrenningen i forhold til mengden avfall, noe som gir god energiutnyttelse.
 • Cinderella leveres med informasjonsdisplay på driftsmeldinger (Comfort)
 • Cinderella har større kapasitet enn andre forbrenningstoalett og er det eneste av sitt slag som gir beskjed når det er på tide å tømme askeskuffen.
 • Cinderella er det eneste forbrenningstolattet som er barnesikkert og godkjent av NEMKO og det er umulig å få adgang til brennkammer under bruk.
 • Cinderella er et lekkert toalett med høy finishgrad, og tar seg godt ut på alle bad og toalettrom.
 • Cinderella er best i test, utført av testfakta i Sverige


Om du velger Cinderella forbrenningstoalett som ditt hyttetoalett er det fint å vite at det er miljøvennlig. Asken er helt bakteriefri og inneholder næringssalter med kalium og fosfor. Cinderella forurenser ikke det ytre miljø og trenger derfor ingen godkjenning for installasjon i sårbare områder. Norsk Energi har gjennomført en test av Cinderella og konkludert med lavt utslipp.

Kampanje
Kr 7.191,-
Kr 7.990,-
Kjøp
Kampanje
Kr 33.291,-
Kr 36.990,-
Kjøp
Kampanje
Kr 31.941,-
Kr 35.490,-
Kjøp
Kampanje
Kr 207,-
Kr 230,-
Kjøp
Kampanje
Kr 234,-
Kr 260,-
Kjøp
Kampanje
Kr 441,-
Kr 490,-
Kjøp
Kampanje
Kr 2.025,-
Kr 2.250,-
Kjøp
Kampanje
Kr 1.710,-
Kr 1.900,-
Kjøp
Kampanje
Kr 531,-
Kr 590,-
Kjøp
Hva skal jeg velge? Cinderella Classic eller Cinderella Comfort?

Etter at markedsleder Cinderella forbrenningstoalett kom på markedet i 1999, har hyttelivet til mange blitt enklere. Ikke bare er toalettene kjent for høy kvalitet, de har også stor kapasitet.

Cinderella gjør hyttelivet enklere.

En av mange fordeler med forbrenningstoalettene, og som mange fremhever, er at toalettene fungerer utmerket uten vann, avløp og modellen Gas, kan til og med opereres uten elektrisitet. - Alle gir tilnærmet den samme komforten som toalettene hjemme, sier salgs- og markedsleder Thomas Krogedal. 

Modellen Classic

Dette er den første av Cinderellas toalettmodeller og en variant mange fortsatt velger for sikker drift og god pris. 

Cinderella Comfort

Etter forskning og tilbakemeldinger fra markedet, kom en ny modell på markedet. Denne har hevet standarden ytterligere.

- Toalettet har fått navnet Comfort fordi det medfører et vesentlig bedre inneklima enn med de tradisjonelle forbrenningstoalettene. All luft til forbrenningen hentes fra utsiden av hytta via eget rør, og ingen luft trenger å tas fra toalettrommet. Cinderella Comfort er det mest effektive og hygieniske forbrenningstoalettet vi har på markedet i dag, sier Krogedal og legger til:

- En annen fordel med Cinderella Comfort er at det leveres med informasjonsdisplay. Dette gir deg løpende informasjon om bruk av toalettet og vil også varsle om nødvendig tømming av askeskuff. Driftsmeldinger i displayet kan angis på syv valgfrie språk. 

To gode alternativer

Krogedal påpeker at uavhengig av hvilken modell man velger, får man et hyttetoalett med svært mange fordeler. – Begge modellene er enkle å montere, de egner seg godt i kalde områder, har barnesikring, NEMKO godkjenning og CE merket, tømmevarsling, samt treårs-garanti. Vi har også et servicenett tilgjengelig over hele landet.

Alle forbrenningstoalettene til Cinderella Eco Solution følger strenge miljøkrav, med bakteriefri aske som eneste sluttprodukt, aske som kan brukes som gjødsel i hagen.