NY GROHE RED: KOKENDE VANN RETT FRA KRANEN | Tempe VVS

SÅ MANGE KOMPLIMENTER - 
DET ER NOK TIL Å FÅ KRANEN TIL Å BLI RØD

Hos GROHE er flott design en selvfølge. Våre GROHE Red kraner er den perfekte symbiosen av form og funksjon, designet for å motta en rekke komplimenter. For å forsikre at din kran harmoniser med resten av ditt kjøkken, kan du velge fra mellom flere flotte stiler. Det er tre tidløse og elegante alternativer: L, C og U-formede tuter,Tilgjengelig i to stilige overflater.

100 °C MED EN GANG?
BARE TENK PÅ HVA DET KAN BETY FOR DEG

TID FOR TE PÅ ET ØYEBLIKK

Når som helst på dagen – en kopp te passer til enhver anledning. Med GROHE Red den klar i det øyeblikket du tenker på den.

RASK TILGANG PÅ VITAMINER

Blanchering av grønnsaker er den beste måten å bevare deres farge og næringsstoffer. Bruk GROHE Red til din snarvei for å spise sunt.

RASK BAKTERIEFRI

Noen ganger vil du være sikker på at det ikke er bakterier igjen i sikte. Med GROHE Red kan du være dobbelt så sikker.

UMIDDELBAR AL DENTE

Sultne folk kan ikke vente og hvert minutt teller. Med GROHE Red er tilfredshet bare en gaffel unna.

KLAR FØR DU KAN SI "HVA ER TIL MID ..."

Hvorfor vente - når magen er romler? Hvorfor vente på å få spaghetti til å koke? Når du trenger kokende varmt vann, mener vi at det skal være klart og ventende på deg. GROHE Reds innovative teknologi gjør at du aldri å måtte vente på nytelsen av en kopp te igjen. Eller til middag. Og mindre ventetid betyr mindre energi brukt på oppvarming også. Så ta deg tid til å nyte, ikke til å koke.

KRANEN SOM KOMPLEMENTERER ALLE ANDRE

Du kan allerede ha en high-end kran på kjøkkenet ditt. Hvis du har det og du ikke ønsker å erstatte den, er GROHE Red Mono den perfekte løsningen. Den mindre størrelsen Mono leverer kun kokende vann og passer perfekt sammen med din eksisterende kjøkkenkran. Finnes i et utvalg av to elegante tutformer