ESSENCE ETTGREPSBATTERI TIL SERVANT børstet hard grafitt

6 305,-

Eleganse og ytelse – det vannbesparende ettgrepsbatteriet GROHE Essence med høy tut i børstet Hard Graphite

Med sin unike sylindriske form, buede tut og finish i børstet Hard Graphite blir GROHE Essence ettgreps servantbatteri den perfekte prikken over i-en på ethvert stilrent og moderne baderom. Den er full av GROHE-teknologi og ekstremt brukervennlig. GROHE SilkMove-patronen gjør det enkelt å justere vannmengde og temperatur, og GROHE EcoJoy-teknologi begrenser vannforbruket til 5,7 l/min slik at du sparer både vann og penger. Du kan til og med stille inn vinkelen på AquaGuide-strålesamleren slik at den passer servanten. På den måten unngår du søl og sprut. Enkel etthullsinstallasjon ved hjelp av GROHE QuickFix Plus-systemet reduserer monteringstiden med 50 %. Dette er ett av våre mest populære sevantbatterier. Det passer perfekt sammen med andre produkter fra GROHE Essence-kolleksjonen i børstet Hard Graphite når du vil skape et vakkert og enhetlig baderom.

 
Les mer »

Spesifikasjoner

Kategori

Servantbatteri

Merke

Grohe

Farge

Børstet Hard Graphite

Varenummer
23590AL1

Anmeldelser

GROHE Ditt Personlige Baderom

På Baderom har vi det bredeste utvalget av produkter for alle uttakspunkter og i tre forskjellige stiler: Cosmopolitan, moderne og autentisk - alle med et distinkt utseende og kjennetegn for å tilfredsstille våre forbrukere over hele verden. Andre spennende utviklinger inkluderer vår banebrytende GROHE Power & Soul® dusj med sju 'ett klikk'- kombinasjoner av både forfriskende og avslappende strålemønstre, samt videreutvikling av GROHE Eurocube som tilbyr et Cosmopolitan sortiment til en rimelig pris.

Vi vet hva fremtiden bringer fordi vi er med på å forme den. I dag leverer blant annet GROHE dusjtoaletter, smarte toaletter, kantløse toaletter og et stadig økende utvalg av trykkplater. Noe av teknologien som skal støtte denne utviklingen er allerede på plass i dag, og resten kommer i nærmeste fremtid.

Det er her Rapid SLX blir viktig. Uansett hva fremtiden bringer vil du være godt forberedt med Rapid SLX

LES MER

PRODUKTER & LØSNINGER

Hvilken farge ønsker du på din kjøkkenkran ?