Outlet

ESSENCE ETTGREPSBATTERI TIL SERVANT Hard Graphite

5 054,-
2 526,-

Eleganse og ytelse – det vannbesparende ettgrepsbatteriet GROHE Essence med høy tut i Hard Graphite

Med sin unike sylindriske form, buede tut og finish i Hard Graphite blir GROHE Essence ettgreps servantbatteri den perfekte prikken over i-en på ethvert stilrent og moderne baderom. Den er full av GROHE-teknologi og ekstremt brukervennlig. GROHE SilkMove-patronen gjør det enkelt å justere vannmengde og temperatur, og GROHE EcoJoy-teknologi begrenser vannforbruket til 5,7 l/min slik at du sparer både vann og penger. Du kan til og med stille inn vinkelen på AquaGuide-strålesamleren slik at den passer servanten. På den måten unngår du søl og sprut. Enkel etthullsinstallasjon ved hjelp av GROHE QuickFix Plus-systemet reduserer monteringstiden med 50 %. Dette er ett av våre mest populære sevantbatterier. Det passer perfekt sammen med andre produkter fra GROHE Essence-kolleksjonen i Hard Graphite når du vil skape et vakkert og enhetlig baderom.

 

Glatt kropp – til servanter som ikke trenger popup-propp eller inntrekkbart kjede
Hvis du ikke trenger propp, er denne kranen med glatt kropp og stilrent utseende det perfekte valget.
Praktisk tut med standardhøyde
Denne tuthøyden er standard for alle vanlige servanter. Den er veldig komfortabel å bruke, uansett om du pusser tenner eller vasker ansiktet.
GROHE EcoJoy® med vannsparingsfunksjon for redusert forbruk
GROHE EcoJoy® reduserer vannforbruket med inntil 50 % uten at det går ut over ytelsen. Uansett når du åpner kranen, får du en solid stråle samtidig som du sparer penger.
GROHE SilkMove® patronteknologi for enkel bruk
Denne premiumkranen har teknologi for kontinuerlig variabel vanntemperatur og vannmengde slik at hendelen er enkel å bruke, selv etter mange års bruk.
GROHE StarLight-belegget gjør den enkel å rengjøre og slitesterk
GROHE StarLight-belegget er resultatet av 75 års erfaring og fokus på detaljer. Den meget glatte finishen er ekstra ripesikker og enkel å rengjøre. Du trenger bare å tørke over overflaten med en tørr klut, så ser den ny ut igjen.
Variabel tutende for justering av vannmengde
Du kan enkelt justere den variable tutenden for å få riktig vannmengde til din servant – for bedre fleksibilitet i dine daglige gjøremål på badet.
Les mer »

Spesifikasjoner

Kategori

Servantbatteri

Merke

Grohe

Farge

Hard Graphite

Varenummer
23590A01

GROHE Ditt Personlige Baderom

På Baderom har vi det bredeste utvalget av produkter for alle uttakspunkter og i tre forskjellige stiler: Cosmopolitan, moderne og autentisk - alle med et distinkt utseende og kjennetegn for å tilfredsstille våre forbrukere over hele verden. Andre spennende utviklinger inkluderer vår banebrytende GROHE Power & Soul® dusj med sju 'ett klikk'- kombinasjoner av både forfriskende og avslappende strålemønstre, samt videreutvikling av GROHE Eurocube som tilbyr et Cosmopolitan sortiment til en rimelig pris.

Vi vet hva fremtiden bringer fordi vi er med på å forme den. I dag leverer blant annet GROHE dusjtoaletter, smarte toaletter, kantløse toaletter og et stadig økende utvalg av trykkplater. Noe av teknologien som skal støtte denne utviklingen er allerede på plass i dag, og resten kommer i nærmeste fremtid.

Det er her Rapid SLX blir viktig. Uansett hva fremtiden bringer vil du være godt forberedt med Rapid SLX

LES MER

PRODUKTER & LØSNINGER

Hvilken farge ønsker du på din kjøkkenkran ?