TAPWELL RT2 184 KJØKKENKRAN MED AVSTEGNING KROM

2 289,-
1 899,-

Kjøkkenkran med ett-greps betjening og med avstengning for oppvaskmaskin. Høy C formet tut. 

RT2 184 er et stramt og elegant ettgreps kjøkkenbatteri utstyrt med integrert avstengningsventil for oppvaskmaskin.

  • Avstengningsventil for oppvaskmaskin
  • Roterbar med høy utløpstut
  • Keramisk innmat og fleksible tilkoblingsrør
  • Farge: Krom
  • Høyde kran: 412 mm

Krom er fremdeles det desidert mest populære valget av overflatebehandling for blandebatterier, dusjer og baderomstilbehør. Produktet er støpt i messing og blir deretter sandblåst, forniklet og til slutt galvanisert gjennom elektrolyse. Overflaten beskytter både mot korrosjonsangrep og gir en vakker speilblank overflate som er enkel å holde ren.

Hvert eneste armatur prøvetrykkes og testes grundig før det forlater fabrikken. Under normale forhold er Tapwells armaturer vedlikeholdsfrie i minst 5 år.

Les mer »
Leveringstid: 1 Uke
Bestill montering i kassen

Spesifikasjoner

Kategori

Kjøkkenbatteri

Merke

Tapwell

Farge

Krom

Varenummer
9423585
Egenskaper
Avstegning til oppvaskmaskin

Anmeldelser

Det handler om designet, tyngden og teksturen. Det handler om valg av materialer, pleie av detaljer og nøyaktigheten i hvert produksjonsstadium. Alt sammen gir en følelse, og den kan egentlig ikke beskrives, bare føles. Det er en følelse du får hver morgen når du tar en dusj, hver dag når du bruker kjøkkenet og badet. En opplevelse som er tett forbundet med livskvaliteten i hverdagen.

 

Tapwell prioriterer et perfekt sluttresultat fremfor å gjøre det enkelt for oss selv. Tapwell blander ekte gull og platina i galvaniseringen. Dem lar designet kontrollere bredden på rørene i stedet for bare å bruke standarddimensjoner, og dem foretrekker å støpe alle små komponenter i messing. Samtidig er vi opptatt av å holde et anstendig prisnivå.

 

Ofte er renovering av bad eller et nytt kjøkken en stor investering. Da er det viktig at detaljene som skiller seg ut gir et bedre helhetsinntrykk, det samme gjelder godt utvalgt tilbehør. De er smykkene til rommet.

 

Tapwell er et svensk selskap med skandinavisk estetikk og stor nysgjerrighet på moderne teknologier og aktuelle interiørtrender. Tapwell introduserer stadig nye design og utvikler sortimentet med innovative overflatebehandlinger.

Og dem har naturligvis full oversikt over byggeforskrifter, forsikringskrav og installasjonsmetoder. Vi har samarbeidet med de samme italienske produsentene siden oppstarten for tjue år siden, fordi vi vet at de aldri tar noen snarveier. Vi setter alltid kvalitet fremst. For følelsens skyld.

SERVANTBATTERI

KJØKKENBATTERI

TAKDUSJ

BADEKARBATTERI

TILBEHØR

KJØKKENVASKER

Hemmeligheten bak Tapwells suksesshistorie er enkel. Varemerket Tapwell har lykkes med å forene italiensk design og materialvalg av høy kvalitet

Blandebatteri til kjøkken, også ofte omtalt som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran eller kjøkkenarmatur, finnes i mange varianter. En kjøkkenkran benyttes ofte i løpet av en dag, og det er derfor viktig at den er både funksjonell og av god kvalitet. Her har du en en liste over hva du bør tenke på når du velger blandebatteri til kjøkkenet!

1 Kjøkkenbatteri med høy eller lav tut

På kjøkkenet er det viktig at det er god plass under kjøkkenkranen.

En kran med høy tut er for eksempel praktisk når du skal fylle og skylle store gryter og panner.

Har du overskap over kjøkkenvasken og ønsker deg en kjøkkenkran med høy tut, er det imidlertid viktig å måle at kranen ikke blir for høy.

2 Kjøkkenbatteri med uttrekkbar tut

 

En uttrekkbar tut lar deg fylle de største grytene enkelt og gjør rengjøringen av kjøkkenet hurtigere.

Ved å velge kjøkkenbatteri med uttrekkbar tut får du stor bevegelsesfrihet ved kjøkkenvasken fordi tuten sitter høyt, er svingbar og har en praktisk uttrekksfunksjon.

3 Kjøkkenbatteri med avstengning for oppvaskmaskin

Ofte kommer et kjøkkenbatteri i to modeller, en med og en uten avstengning for oppvaskmaskin. Du kan selv velge om du vil ha separat stoppekran eller blandebatteri med en stengefunksjon. For selv om det er ganske vanlig med stoppekran for oppvaskmaskin på nye kjøkkenkraner, betyr ikke det at du må ha stoppekranen der. Det er mange som har denne plassert under vasken – kanskje til og med uten å være klar over det?

Fordelen med å ha stoppefunksjon på kjøkkenkranen er at den er lett tilgjengelig og enklere å huske på – i stedet for at avstengingen er gjemt bak søppelbøtter, Zalo-flasker, oppvaskmaskinpulver og plastposer.

Enkelte mener at et kjøkkenbatteri med innebygget avstengningsventil skjemmer kranens design. Da er det bra at det finnes smarte og eleketroniske avstengningsventiler for oppvask- og vaskemaskiner.

4 Kjøkkenbatteri i ulike overflater

Det finnes andre overflater enn krom.

Flere av armaturleverandørene produserer blandebatterier i ulike overflater.

Ha i bakhodet at kjøkkenbatteriets farge og design bør stå i stil med kjøkkenvasken og resten av kjøkkenet.