GROHE BLUE L-tut Kullsyrevann, kjøkkenbatteri | Tempe VVS

GROHE BLUE L-tut Kullsyrevann, kjøkkenbatteri

Kr 18.226,-
Product: 
Leveringstid: 5-14 dager

GROHE Blue Home Duo – den enkle og miljøvennlige måte å nyte rent og forfriskende filtrert, avkjølt og karbonert vann fra kranen.

Velkommen til GROHE Blue Home Duo-systemet - en klassisk kjøkkenkran som også sørger for smakfullt, filtrert, avkjølt eller karbonert vann.

Det kan være kostbart å kjøpe flaskevann, men GROHE Blue Home Duo-kranen er et miljøvennlig og praktisk alternativ – et filtreringssystem til hjemmet. GROHE Blue Home Duo startsettet inneholder alt du trenger for å kunne nyte filtrert, avkjølt eller karbonert vann.

Du kan til og med velge om du vil ha mye eller lite kullsyre. Og med en Blue Home Duo-kran får du samtidig alle fordelene ved en klassisk GROHE kjøkkenkran. Settet kombinerer en ettgreps GROHE Blue-kran og en lavenergi hjemmekjøleenhet, som inneholder filteret og CO2-flasken for karbonering. Kjøleenheten passer i alle skap som er mer enn 30 cm brede, og både filteret og CO2-flasken på 425 g er enkle å fjerne og bytte.

Den elegante L-formede tuten og den slanke kroppen skjuler separate indre vannveier for filtrert og ikke-filtrert vann.

Hendelen brukes til vanlig vann, og du trykker på den belyste LED-knappen for å aktivere filtreringsfunksjonen, avkjølingen eller karboneringen. Den er like enkel å bruke som smarttelefonen din, og LED-skjermen forteller deg når du må bytte patron.

Denne monoblokk kjøkkenkranen har GROHEs velkjente slanke linjer, i tillegg til skinnende blank StarLight kromfinish og slitesterk SilkMove intern mekanisme for enkel håndtering. I tillegg er det ikke behov for eksterne rør, og alt i settet er klart til bruk.

Monteringen tar bare 30 minutter!

Monteringsanvisning
Kategori: 
Kjøkkenbatteri
Merke: 
Grohe
Farge: 
Krom
Varenummer:
31454000

Egenskaper

  • Kullsyre

PERFEKT SMAK RETT FRA KRANEN

Hvor forventer du å finne det deiligste vannet på jorden?

Fallende fra en regnsky? Ferskt og boblene fra en naturlig vannkilde?

Noen av fordelene med GROHE BLUE​

  • PERFEKT SMAK
  • RETT FRA KRANEN
  •  
  • FILTRERT OG AVKJØLT
  • STILLE, MEDIUM, ELLER MED KULLSYRE
  •  
  • UNBOTTLED WATER MED GROHE BLUE HOME

Stille

Ingenting kunne blitt enklere dersom du foretrekker vannet ditt kaldt og stille.

Medium

Kullsyre - men ikke for mye? Bare litt kullsyre? Coming right up.

Bobler

Vann med kullsyre - levende med bobler - for en ren tørstslukkende glede.

Perfekt nedkjølt – Akkurat slik du liker det

Forestill deg den forfriskende følelsen av kaldt vann - nedkjølt og tørstslukkende. Klart og tilgjengelig for deg ved et enkelt knappe-trykk - til nøyaktig riktig temperatur. Tenk på kondenseringen i glasset fra vanndråpene og den første deilige kalde slurken.

Nedkjølt vann når som helst - hvor forfriskende er ikke det?