GROHE BLUE C-tut Kullsyrevann, kjøkkenbatteri

20.074,-
13.590,-

GROHE Blue Home Duo – nyt deilig filtrert, avkjølt og karbonert vann fra en klassisk GROHE kjøkkenkran.

Hvorfor kjøpe tunge og dyre flasker med vann når du kan få filtrert vann direkte fra kranen med GROHE Blue Home Duo?

I tillegg til alle de vanlige fordelene du får når du velger en klassisk kjøkkenkran fra GROHE, lar dette systemet deg også nyte rent vann med eller uten kullsyre, takket være ditt eget filtreringssystem. Det prisgunstige startsettet GROHE Blue Home Duo inneholder alt du trenger for å kunne nyte filtrert, avkjølt eller karbonert vann.

Du kan til og med velge om du vil ha mye eller lite kullsyre. Settet kombinerer en ettgreps GROHE Blue-kran og en lavenergi hjemmekjøleenhet, som inneholder filteret og CO2-flasken for karbonering.

Kjøleenheten passer i alle skap som er mer enn 30 cm brede, perfekt på ethvert kjøkken, og både filteret og CO2-flasken på 425 g er enkle å fjerne og bytte. Den tidløse C-formede tuten og den slanke kroppen skjuler separate indre vannveier for filtrert og ikke-filtrert vann.

Hendelen gir vanlig vann, og du trykker bare på den belyste LED-knappen for å aktivere filteret eller funksjonen for avkjølt eller karbonert vann. Den er like enkel å bruke som smarttelefonen din, og LED-skjermen forteller deg når du må bytte patron.

Denne monoblokk kjøkkenkranen har GROHEs velkjente elegante linjer som passer perfekt på ethvert kjøkken, i tillegg til skinnende blank StarLight kromfinish og slitesterk SilkMove intern mekanisme for enkel håndtering. I tillegg er det ikke behov for eksterne rør, og alt i settet er klart til bruk. 

GROHE Blue Home Duo – for et enda mer praktisk kjøkken!

Les mer »
Leveringstid: På farget overflater så er det på en del produkter lengre leveringstid. 12-18 uker. på det meste.

Spesifikasjoner

Kategori

Kjøkkenbatteri

Merke

Grohe

Farge

Krom

Varenummer
31455001
Egenskaper
Kullsyre