EUROSMART ETTGREPSKJØKKENBATTERI MED AVSTEGNING

4 448,-
1 795,-

Eurosmart-kolleksjonen til kjøkken ble relansert i 2021! Denne kjøkkenkranen fra Eurosmart kommer i en slank og moderne utforming, med integrert avstenging for oppvaskmaskin. Kranen har en høy C-tut som gir god plass i vasken til å utføre diverse kjøkkenoppgaver. GROHE SilkMove ES sørger for at kranen har kaldstart i midtre posisjon, og dette reduserer energiforbruket. Kranen kommer med FastFixation funksjon som sørger for en rask og enkel installasjon. Den skinnende blanke GROHE Starlight-finishen i rustfritt stål er ripesikker og beholder utseendet i mange år.

NØKKELFUNKSJONER

  • integrert avstegning
  • høy tut
  • etthullsmontasje
  • GROHE Long-Life Shine overflate
  • GROHE SilkMove Energy Saving Kaldstart 35 mm keramisk patron med energibesparende funksjon via kaldstart
  • perlator
  • variable justerbar volumbegrenser
  • svingbar rørtut
  • svingradius 0° / 90° / 360°
  • fleksible tilkoblingsslanger 3/8"
Les mer »

Spesifikasjoner

Kategori

Kjøkkenbatteri

Merke

Grohe

Farge

Krom

Varenummer
4222977
Egenskaper
Avstegning til oppvaskmaskin

Blandebatteri til kjøkken, også ofte omtalt som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran eller kjøkkenarmatur, finnes i mange varianter. En kjøkkenkran benyttes ofte i løpet av en dag, og det er derfor viktig at den er både funksjonell og av god kvalitet. Her har du en liste over hva du bør tenke på når du velger blandebatteri til kjøkkenet!

Blandebatteri til kjøkken, også ofte omtalt som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran eller kjøkkenarmatur, finnes i mange varianter. En kjøkkenkran benyttes ofte i løpet av en dag, og det er derfor viktig at den er både funksjonell og av god kvalitet. Her har du en en liste over hva du bør tenke på når du velger blandebatteri til kjøkkenet!

1 Kjøkkenbatteri med høy eller lav tut

På kjøkkenet er det viktig at det er god plass under kjøkkenkranen.

En kran med høy tut er for eksempel praktisk når du skal fylle og skylle store gryter og panner.

Har du overskap over kjøkkenvasken og ønsker deg en kjøkkenkran med høy tut, er det imidlertid viktig å måle at kranen ikke blir for høy.

2 Kjøkkenbatteri med uttrekkbar tut

 

En uttrekkbar tut lar deg fylle de største grytene enkelt og gjør rengjøringen av kjøkkenet hurtigere.

Ved å velge kjøkkenbatteri med uttrekkbar tut får du stor bevegelsesfrihet ved kjøkkenvasken fordi tuten sitter høyt, er svingbar og har en praktisk uttrekksfunksjon.

3 Kjøkkenbatteri med avstengning for oppvaskmaskin

Ofte kommer et kjøkkenbatteri i to modeller, en med og en uten avstengning for oppvaskmaskin. Du kan selv velge om du vil ha separat stoppekran eller blandebatteri med en stengefunksjon. For selv om det er ganske vanlig med stoppekran for oppvaskmaskin på nye kjøkkenkraner, betyr ikke det at du må ha stoppekranen der. Det er mange som har denne plassert under vasken – kanskje til og med uten å være klar over det?

Fordelen med å ha stoppefunksjon på kjøkkenkranen er at den er lett tilgjengelig og enklere å huske på – i stedet for at avstengingen er gjemt bak søppelbøtter, Zalo-flasker, oppvaskmaskinpulver og plastposer.

Enkelte mener at et kjøkkenbatteri med innebygget avstengningsventil skjemmer kranens design. Da er det bra at det finnes smarte og eleketroniske avstengningsventiler for oppvask- og vaskemaskiner.

4 Kjøkkenbatteri i ulike overflater

Det finnes andre overflater enn krom.

Flere av armaturleverandørene produserer blandebatterier i ulike overflater.

Ha i bakhodet at kjøkkenbatteriets farge og design bør stå i stil med kjøkkenvasken og resten av kjøkkenet.