Outlet

ESSENCE SMARTCONTROL KJØKKENBATTERI

10 440,-
3 390,-

Har du mange kjøkkenoppgaver du å sjonglere mellom? Føler du at du aldri har nok hender? Den nye SmartControl-funksjonen er her for å gjøre livet ditt enklere på kjøkkenet. I stedet for å bruke en hendel kan du skru vannet av og på kun ved å trykke på en knapp - du kan til og med bruke albuen eller håndlettet til å gjøre dette. Vri enkelt på knappen for å kontrollere volumet, fra en vannbesparende stråle til en kraftig jet-stråle. For å justere på vanntemperaturen må du vri på på ringen rundt kranen til venstre eller høyre. Man får ekstra fleksibilitet med uttrekkbar spray, f.eks. når man skal rense vasken eller forberede grønnsaker. Du får i tillegg presis kontroll ved å kunne velge mellom tre ulike design og 11 ulike overflater.

Les mer »

Spesifikasjoner

Kategori

Kjøkkenbatteri

Merke

Grohe

Farge

Krom

Varenummer
31615000
Egenskaper
Smart Controll
Uttrekk tut

Blandebatteri til kjøkken, også ofte omtalt som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran eller kjøkkenarmatur, finnes i mange varianter. En kjøkkenkran benyttes ofte i løpet av en dag, og det er derfor viktig at den er både funksjonell og av god kvalitet. Her har du en liste over hva du bør tenke på når du velger blandebatteri til kjøkkenet!

Blandebatteri til kjøkken, også ofte omtalt som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran eller kjøkkenarmatur, finnes i mange varianter. En kjøkkenkran benyttes ofte i løpet av en dag, og det er derfor viktig at den er både funksjonell og av god kvalitet. Her har du en en liste over hva du bør tenke på når du velger blandebatteri til kjøkkenet!

1 Kjøkkenbatteri med høy eller lav tut

På kjøkkenet er det viktig at det er god plass under kjøkkenkranen.

En kran med høy tut er for eksempel praktisk når du skal fylle og skylle store gryter og panner.

Har du overskap over kjøkkenvasken og ønsker deg en kjøkkenkran med høy tut, er det imidlertid viktig å måle at kranen ikke blir for høy.

2 Kjøkkenbatteri med uttrekkbar tut

 

En uttrekkbar tut lar deg fylle de største grytene enkelt og gjør rengjøringen av kjøkkenet hurtigere.

Ved å velge kjøkkenbatteri med uttrekkbar tut får du stor bevegelsesfrihet ved kjøkkenvasken fordi tuten sitter høyt, er svingbar og har en praktisk uttrekksfunksjon.

3 Kjøkkenbatteri med avstengning for oppvaskmaskin

Ofte kommer et kjøkkenbatteri i to modeller, en med og en uten avstengning for oppvaskmaskin. Du kan selv velge om du vil ha separat stoppekran eller blandebatteri med en stengefunksjon. For selv om det er ganske vanlig med stoppekran for oppvaskmaskin på nye kjøkkenkraner, betyr ikke det at du må ha stoppekranen der. Det er mange som har denne plassert under vasken – kanskje til og med uten å være klar over det?

Fordelen med å ha stoppefunksjon på kjøkkenkranen er at den er lett tilgjengelig og enklere å huske på – i stedet for at avstengingen er gjemt bak søppelbøtter, Zalo-flasker, oppvaskmaskinpulver og plastposer.

Enkelte mener at et kjøkkenbatteri med innebygget avstengningsventil skjemmer kranens design. Da er det bra at det finnes smarte og eleketroniske avstengningsventiler for oppvask- og vaskemaskiner.

4 Kjøkkenbatteri i ulike overflater

Det finnes andre overflater enn krom.

Flere av armaturleverandørene produserer blandebatterier i ulike overflater.

Ha i bakhodet at kjøkkenbatteriets farge og design bør stå i stil med kjøkkenvasken og resten av kjøkkenet.