GSI Pura vegghengt toalett 55 cm m/Extraglaze+, hvit INKL TOALETT SETE

6 704,-
5 890,-

Leveres med toalett sete Slim med demp

GSI Pura vegghengst toalett i klassisk og flott italiensk design med myke rette linjer. Toallettet har en Extraglaze+ rengjøringsvennlig overste som gjør det vanskelig for smuss og bakterier å sette seg. En flott overflate som holder seg i mange år. Den antibakterielle overflaten sikrer at 99% av bateriene drepes innen 24 timer.

Pura hengeskål passer på standard innbyggingssisterner. Det er også mulig å kjøpe passende toalettseter med antibakteriell overflate. Toalettsetene fås i 3 forskjellige stilarter som gir mulighet for å velge den stilen som passer best til din baderomsinnredning.

Pura-serien er produseres i Italia og produktene fremstår enkle og presise takke tvære optimal balanse mellom myke former og strammelinjer. Et enkelt og klassisk design.

Alle produktene fra GSI leveres som standard med antibakteriell og rengjøringsvennlig glasur.

  • Bredde: 360
  • Dybde: 550
  • Smussavvisende: Ja
  • Glansgrad: Blank
  • Spyletype: Andre
  • Uten spylekant: Ja
  • Antibakteriell behandling: Ja
  • Senteravstand på feste vegghengt toalett: 180

 

 
Les mer »
Leveringstid: 2-4 dager
Bestill montering i kassen

Spesifikasjoner

Kategori

Vegghengt toalett

Merke

G.S.I

Farge

Hvit

Varenummer
6122789+6191606
Egenskaper
Uten Spylekant

HVILKET TOALETT SKAL MAN VELGE ?

Vi har et utrolig spennende utvalg med veggskåler. Vi selger også gulvtoalett, men får kunden mulighet til å velge så er det veggskål som velges pga enklere renhold.

Men når det gjelder selve valget av veggskål så er det mange valg når det gjelder ditt nye toalett!

Her er en oversikt til deg som lurer på hva slags toalett du skal velge, enten du pusser opp eller bygger nytt.

 

Gulvstående eller vegghengt toalett?

Stadig flere velger vegghengt for å spare plass og lette renholdet. Skal du bytte fra gulvstående til vegghengt må rørsystemet endres og det er greit å sjekke hvor mye ekstraarbeid dette innebærer før du bestemmer deg.

Gulvstående vil være en enklere og rimeligere løsning, så får man vurdere om den ekstra kostnaden med vegghengt er verd pengene. 

Velger man en standard toalett som ofte er litt mer åpen på sidene så får man en bra do for en grei sum penger.

STANDARD VEGGSKÅL MED SKYLLEKANT

Lettere renhold – en glede i hverdagen

Det finnes heldigvis flere nyere løsninger utviklet for å forenkle renholdet. Glatte overflater / «smart glasur» gjør at overflatene på toalettet holder seg ren lengre. Åpen eller ingen spylekant eliminerer muligeten for at skitten samler seg der vi ikke kommer til.

Drømmer du høy komfort, et blikkfang eller en stilren løsning som går i ett med resten av baderommet? Dette er noen av vegg toalettløsningene du kan velge mellom:

Lettere renhold – en glede i hverdagen

Det finnes heldigvis flere nyere løsninger utviklet for å forenkle renholdet. Glatte overflater / «smart glasur» gjør at overflatene på toalettet holder seg ren lengre. Åpen eller ingen spylekant eliminerer muligeten for at skitten samler seg der vi ikke kommer til. Avtagbart sete gjør det enkelt å holde rent rundt festene.

Design toalettet

Vis man er ute etter noe helt unikt så er det flere "design modeller" å velge mellom. Feks toaletter med sort matt overflate er et tidsriktig valg hvor man no også kan velge mye av det andre tilbehøret i sort matt for å få et gjennomført baderom.

SORT MATT DESIGN

Toalettet for deg som er ute etter «det nyeste»

Er du opptatt av teknologi og ønsker deg et baderom med de nyeste løsningene, så anbefaler vi et dusjetoalett

Dette er fremtidens toalett! Her kan du velge i forskjellige modeller, enkelte med automatisk lukking og varme i sete og ikke minst flere valgmuligheter for spyling. 

Kan monteres på nye og gamle bad

Skal du bygge nytt eller totalrenovere, er det å inkludere et vegghengt toalett i planene et naturlig valg – men du kan også få vegghengt toalett uten å måtte totalrenovere hele badet. 

Man kan få vegghengt toalett monteres på de fleste baderom, selv om det enkelte ganger vil kreve ekstra tilpassing for å få bygget inn sisternen. Dette er noe en rørlegger må vurdere på befaring.

 

Dette er prosessen ved å montere et vegghengt toalett:

1. En rørlegger monterer sisternen til eksisterende vegg og kobler til vann og avløp.

2. Sisternen kles inn med plater, flislegges eller behandles med en overflate som tåler våtromsbruk. Dette kan du gjøre selv, eller få hjelp av en håndverker til. 

3. Når dette er på plass, kommer rørlegger tilbake og monterer på veggskålen og trykkplaten